polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

kızlar gelmedi daha bişiler nolur dua edin son günüm ya allahım yardm etsn test yapsam mı napsam

kızlar gelmedi daha bişiler nolur dua edin son günüm ya allahım yardm etsn test yapsam mı napsam
Dualarimiz seninle bitanrem dur yapma yarin da hadtalanmassan git hemen bi kan vet erken oldugu icin cikmayabilir ams kan da garanti cikar

Dualarimiz seninle bitanrem dur yapma yarin da hadtalanmassan git hemen bi kan vet erken oldugu icin cikmayabilir ams kan da garanti cikar
canm burası küçük yer ya anca salı ve perşembe kan alıyolr ve gtmek istemiyorum herkes duyuyo hemen anlatıyolr

canm burası küçük yer ya anca salı ve perşembe kan alıyolr ve gtmek istemiyorum herkes duyuyo hemen anlatıyolr
Ee hadi yap bakalim ama varsa bile cikmayabilir tstlim moral bozmak yok kirmiziyi görmeden tamammi bugun adet gunun olcak olsan baslardi biraz tatlim bence hasta olmicaksin

Ee hadi yap bakalim ama varsa bile cikmayabilir tstlim moral bozmak yok kirmiziyi görmeden tamammi bugun adet gunun olcak olsan baslardi biraz tatlim bence hasta olmicaksin
yarn canm adet gnüm çk akıntım var az önce misafr vrdı tuvalete gdemedm kesn altımı ıslattm yani dedim bi baktm akıntı yapmıyım en iyisi yarnda geçsnde olmadı sevinirim yaparm test zaten ben aynı zamanlarda oluyorm adet ya 1 akşam önce bu saatler ya yarn öğleye kadr bakalm

Bencede bekle canim garanti olur akinti kahverengi gibi degil dimi beyazmi

beyaz canm sanki yumurtlama dön gbi kesik kesk
Ahh canim ahh ins hislerim yaniltmaz beni.. iyiyim bnde tatlim bnimde bugun hafif hafif kasiklarim agrimaya basladi belimdede var anlamadım gitti

Ahh canim ahh ins hislerim yaniltmaz beni.. iyiyim bnde tatlim bnimde bugun hafif hafif kasiklarim agrimaya basladi belimdede var anlamadım gitti
kısmet cnm bakalım az kaldı alla alla neden ağrırı acaba yumurtlma dönemndemsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…