• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

bak canm anlamına
Genel olarak avret yeri görmek, zenginlige de yorumlanacagi gibi, çok evlat sahibi olmaya da tabir edilmektedir. Rüyada bir kadinin avret yerini görmek uzun ömre delalet eder.
Alla halla hayirlara ciksin ins ruyalar gelecegin habercisidir unutma ;-) ayy merve guldum kiz ruyana gercektede oyle oldugunu dusunsene :-D

Alla halla hayirlara ciksin ins ruyalar gelecegin habercisidir unutma ;-) ayy merve guldum kiz ruyana gercektede oyle oldugunu dusunsene :-D
ayy kız valla aynada görüyorum şok oldum saçlarm kdar vrdı gerçektende ayy dyorum ağdaya gtcktm az dye gtmedm ne zaman çoğaldı dyorum

ayy kız valla aynada görüyorum şok oldum saçlarm kdar vrdı gerçektende ayy dyorum ağdaya gtcktm az dye gtmedm ne zaman çoğaldı dyorum
Ayy tobe töbe kiz guldurdun beni aksam aksam:KK48::KK48: valla hayirlara ciksin ins

Seviyorum ben o deliyiii :KK15::KK15:
bende seni cnm bak belirtiler bunlarmış bende hangileri tutuyo 4-5-8-12-13-15-17:KK48:
1.mide bulantısı,baş dönmesi
2.yorgunluk ve sürekli uyku hali
3.alt karında şişkinlik
4.akıntının artması
5.göğüslerin şişmesi hassasiyet
6.göğüs uçlarının renginin koyulaşması
7.sık sık idrara çıkma
8.bel ağrısı
9.ağızda kuruluk
10.ağızda metal tadı hissetmek
11.kokulara aşırı hassasiyet
12.iştah artması
13.mide yanması
14.idrar kokusunda değişme
15.kasıkta batma,kramp
16.gazlı olmak
17.eklemlerin ağrımas

bende seni cnm bak belirtiler bunlarmış bende hangileri tutuyo 4-5-8-12-13-15-17:KK48:
1.mide bulantısı,baş dönmesi
2.yorgunluk ve sürekli uyku hali
3.alt karında şişkinlik
4.akıntının artması
5.göğüslerin şişmesi hassasiyet
6.göğüs uçlarının renginin koyulaşması
7.sık sık idrara çıkma
8.bel ağrısı
9.ağızda kuruluk
10.ağızda metal tadı hissetmek
11.kokulara aşırı hassasiyet
12.iştah artması
13.mide yanması
14.idrar kokusunda değişme
15.kasıkta batma,kramp
16.gazlı olmak
17.eklemlerin ağrımas
Tatlim ben sikayetlerini bilmiorum ama bel agrin var kasik ve karin agrin var bide batma var :)

Tatlim ben sikayetlerini bilmiorum ama bel agrin var kasik ve karin agrin var bide batma var :)
canm yukrda şikaytlerm olan numaralrı yazdm bk şmdi frkttm otrrkn agrm yok klkınca kasığmmı karnım mı agrıyo anlamdm

Back