polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

Merhaba kızlar bende pcosum bu ay ilk aşılamamı oldum bugun 12.gun idrarda negatif cıktı cok mıralım bozuk

Elimde olsa keske ama ağır bi durum o kadar hormon iğnesini ye ohss ol Bı hafta hasretlerde yat perişan ol millete laf anlatmaya calış sonra olmasın üzülüo işte insan
anlıyorum cnm elinde diğil insanın üzülmemek ama nasip kısmet nezmansa o zaman veriyo rabbim hayırlısı cnm bnm rabbim kabul etmiyceği duaya el açtırmazmış inş bir gün bizde anne olucaz cnm boll boll selavat çek cnm rahatlatıcaktır seni

Iyiyim bnde tatlisim kocisle disari cikmistik yeni gldim anca yazabildim

Tatlislarimmm nerdesiniz yaff topigimiz bombos kimsecikler yok

Eee ben cocuk istiyom tedavi veriyolar o ilaclar da tehlikeli kanser yapiolarmis ne bicim bi illet bu yhaa

evet bende duydum..yumurtalıkları uyaran ilaçlar kanser yapıyormuş..benim kızım da pko şimdilik bekar ama ilerisi ne olacak bilmiyorum..devletteki doktor dkh dahi vermedi..çok gerekmedikçe alınmasın dedi..o da hormon olduğu için kanser yapar dedi..bizde şaşırdık..her şey kanser yapıyor..

olabilir canim dedim ya kesin hamilesin die onu niye dedim biliomusun ayaga kalktigindaki kasik agrin icin bende ilk o sikayeti yassmistim
Valla ne guzl olr canm ahh keske bakalm son gnler hep tuvalete gdiyorm oldm mu dye

Merhaba kızlar bende pcosum bu ay ilk aşılamamı oldum bugun 12.gun idrarda negatif cıktı cok mıralım bozuk
Canm uzulme zamani vakti ne zamansa bzde olcaz hamile daha adetine varsa uzulme belki gec tutmustr kirmizilari gormedeen umutsuzlanmiyorz bak benm adet gnm yarn gecen gn erken genelk testi yaptm negatf ama ynede umuysuzlanmiyorm belkide hamileym idrarda ckmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…