• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

Baktim kimsecikler yok bnde gittim :KK43: iyiyim canim sen nasilsin adet olmadin dimi
yok canm olmadım ama karnım ve belm ağrımaya başladı bugun yarn bile olablrm ya :( ben hemen cevap yzdm ama sen çktn cnm olsn sn ne yapt n

Tatlim adet ve hamilelik belirtileri cok birbirine benzio inan bende oyleydim heran adet olcam sanirdim ama meğerse onlar hamilelik belirtileriymis oyuzden kirmizilari görmeden moral bozmak yok :) napiyim cnm bnde ole uzaniyorum bugun hic bisey yapadim yok niyese

Tatlim adet ve hamilelik belirtileri cok birbirine benzio inan bende oyleydim heran adet olcam sanirdim ama meğerse onlar hamilelik belirtileriymis oyuzden kirmizilari görmeden moral bozmak yok :) napiyim cnm bnde ole uzaniyorum bugun hic bisey yapadim yok niyese
geçtimi boynun canm grip olmayasn canm :) ne bliyim cnm gerçektende sanki hastalık belrtsi ama bu kadr erken belrtm olmazdı gerçektende hani o gn başlardı ve adt olrdumn ama blmiyorum inş dua ediyorum ben bu ağrılara razıyım yeterki hamile oluym dua et bana olr mu

Bebek rahime yerlesirken kasik ve karin agrisi yapar canim ne biliyim hep diorum ys bnce hamilesin hep oyle hissediyorum tabiki hep dualarimdasin canim benim biliyorum ki burda ilk müjdeyi sen vericeksin.. Boynum dune gore daha iyi canim seni dinledim ve yaptim krem ve havluyu :)

Bebek rahime yerlesirken kasik ve karin agrisi yapar canim ne biliyim hep diorum ys bnce hamilesin hep oyle hissediyorum tabiki hep dualarimdasin canim benim biliyorum ki burda ilk müjdeyi sen vericeksin.. Boynum dune gore daha iyi canim seni dinledim ve yaptim krem ve havluyu :)
inş canm ya ümitlenmek istemiyorm gerçi yeternce ümitlendm ama napalım olmazsa bi dahaki ay olr napalım bu ay olsa seviniriz :) o iyi geliyo cnm benmde çk boynum tutulr

inş canm ya ümitlenmek istemiyorm gerçi yeternce ümitlendm ama napalım olmazsa bi dahaki ay olr napalım bu ay olsa seviniriz :) o iyi geliyo cnm benmde çk boynum tutulr
tatlim kendini en kötüsü ne hazirlaki sürpriz olsun olmassada canimiz saolsun bidaki ay devam etcez

Sevincezzzzz canim bak gorrr yarin kalkicaksin ve yinede adet olmicaksin ins
inş. cnm cumartesi günü olmam gerekiyo bu kadr erken belrti olması normalmı yani sen gebe olduğnda bu kadr erken başlamışmıydı karnım ve belm ağrıyo ve kasığımada agrı griyo allahm nolr ya

inş. cnm cumartesi günü olmam gerekiyo bu kadr erken belrti olması normalmı yani sen gebe olduğnda bu kadr erken başlamışmıydı karnım ve belm ağrıyo ve kasığımada agrı griyo allahm nolr ya
Evet canim adetimden yaklasik on gun once kasiklarim ve belim cok agriyodu hep adet olcam saniyodum gunde 50 kete tuvalete giderdim artik hastami oldum diye adet belirtisi okadar erken baslsmaz canim bu hayra alamet ins

Evet canim adetimden yaklasik on gun once kasiklarim ve belim cok agriyodu hep adet olcam saniyodum gunde 50 kete tuvalete giderdim artik hastami oldum diye adet belirtisi okadar erken baslsmaz canim bu hayra alamet ins
beni heycanlandırıyon ewt bende tuvalete gdiyorm kesn oldm dyorum akıntım geliyo hep

TatLi stresler olsun bunlar canim cok iyi anliyorum seni bnde klomen kullandigimda oyleydim insan sabredemiyo
olsunda canm :) atlatıyım şu 2 güünü günlerde geçmiyo valla gece uyku tutmuyo

TatLi stresler olsun bunlar canim cok iyi anliyorum seni bnde klomen kullandigimda oyleydim insan sabredemiyo
hergece rüyamda bebek görüyorum dn akşam çk acayp bşi gördm alt tarafmda bir kıllar çıkmış şok oldm rüyamda o kdr çk ve siyahtı ki

Ohhh kutlriz kiz valla ne guzelllll:KK50::KK50::KK49::KK49:
bak canm anlamına
Genel olarak avret yeri görmek, zenginlige de yorumlanacagi gibi, çok evlat sahibi olmaya da tabir edilmektedir. Rüyada bir kadinin avret yerini görmek uzun ömre delalet eder.

Back