polikistik over

diaformin kullanıyor musun sen? bende 73 kiloydum 4-5 ayda 10 kilo verdim diaforminle. hem de hiç diyet yapmadan. insülin direnci için verdi doktor ama pco hastalarına da veriliyormuş. ayrıca kilo vermek isteyen bazı kokoş hanımlar da kullanıyormuş. bir zararı yok. 100 tableti 15 lira sanırım. 1000mg sabah akşam yemekten hemen sonra alıyorsun sofradan kalkmadan. eğer kullanmıyorsan bir dene. içinde de yazıyor zaten diyetle kilo veremeyen hastalarda kullanılır düşük şekere yol açmaz diye.

Glisemik indeksi yüksek hiçbir şey yememizin bir anlamı yok zaten.. Abur cubur hiçbir şey yemiyorum, yarım yağlı yoğurt, sebze filan yemeye çalışıyorum. Gebelikten önce verebiliyorsan biraz daha vermeye çalış bence, gebelikte de sağlıklı beslenmeye devam edersin zaten, hayırlı olsun şimdiden

Biraz geç oldu ama cevap vereyim, ilacı bir kaç gün unutursan devam etme, reglin başlarsa da devam etme çünkü ilacı bıraktıktan 2 gün sonra regl başlıyor. Eğer düzenli kullanırsan ilacı bırakmadığın sürece reglin başlamaz zaten..

Bende yıllardır pko hastasıyım doktorların verdiği hiçbir ilacı kullanmadım ve bebek düşünmeye başladıktan 2 ay içinde hamile kaldım yani pko hastası olmanın bununla hiç alakası yok Allahım nasip etsin yeterki...

allah razı olsun senden
bnde pko hastasıyım progestan kullandım 3 ay sonuc alamadık:) hayırlısı bakalım sende bana bi umut oldun şimdi zamana bırakmak lazım

Mrb kızlar bence pcoluyum4 yıldır falan bir buçuk yıldır evliyim 7 aydır tedavi görüyorum bu ay iğneye başladık catlatma iğnemi olalı 7 gün oldu adet ağrısı gibi ağrım var bu normal mi bi bilgisi olan var mi gogusleride de hassasiyet var

bende de bu rahatsızlık var en son ittiğim doktor adet düzensizliğin yoksa doğum kontrol ilacı kullanmana gerek yok dedi bende bıraktım ama ordaki hastalardan birinde daha önce burahatsızlık varmış ama spor yapınca geçmiş. karın bölgesinde yağlanma da bunlara sebep oluyormuş.bende sadece tüylenme ve sivilce yapıyor. şimdi civan perçemi ve aslan pençesi çayı kullanmaya başladım faydasını görürsem yazarım

aslan pençesini deneyeceğim demişsin nasıl işe yaradı mı :26:

peki canım,çocuk düşünürken aynı anda bu kullanılabilir mi?? umarım görürsün mesajımı?? ha bir de kendim alabilir miyim,doktor mu yazacak illa? ben de pcosluyum daa ve kilo da oldu maalesef..

aslan pençesini deneyeceğim demişsin nasıl işe yaradı mı :26:

peki canım,çocuk düşünürken aynı anda bu kullanılabilir mi?? umarım görürsün mesajımı?? ha bir de kendim alabilir miyim,doktor mu yazacak illa? ben de pcosluyum daa ve kilo da oldu maalesef..

canım malesef şimdi gördüm mesajını. pcos'luysan doktor yazabilir sana. kendin de alabilirsin tabi ama o zaman fiyatı yüksek olur. hamileyken bile doktor gerekli görürse kullanabiliyorsun bu ilacı. yine de hamile kaldığını öğrenince bırakırsın.

Merhaba bende pkoluyum. Doktorum metformin verdi insülin direncini kırmak amaçlı. 6ay kullanmam gerektiğini söyledi. Bebek istiyorum bunun için öneriniz varmı pko ile nasıl hamile kalabilirim ?

Merhaba bende pkoluyum. Doktorum metformin verdi insülin direncini kırmak amaçlı. 6ay kullanmam gerektiğini söyledi. Bebek istiyorum bunun için öneriniz varmı pko ile nasıl hamile kalabilirim ?

Merhaba bende pkoluyum. Doktorum metformin verdi insülin direncini kırmak amaçlı. 6ay kullanmam gerektiğini söyledi. Bebek istiyorum bunun için öneriniz varmı pko ile nasıl hamile kalabilirim?

Vayybeee bir buçuk yil once ki msjim... Okuyunca bi fena oldum... Simdi oglum 3 buçuk aylık ve su an uyutmaya calisiyorum ne zorlu günlerdi hepsi geçti unutuldu rabbim kimseyi bekletmesin evlat kokusuyla sinamasin...

Merhaba bende pkoluyum. Doktorum metformin verdi insülin direncini kırmak amaçlı. 6ay kullanmam gerektiğini söyledi. Bebek istiyorum bunun için öneriniz varmı pko ile nasıl hamile kalabilirim?
Kilo problemin var mi canim once ordan baslamalisin bence ve adet duzensizligi olmamali yumurta gelistirici haplar ignelerle belkide kendiliginden olur ins ben bir yil tedavi gördüm hap igne asilama hsg vee tedaviyo biraktim iki ay sonra hamile olduğumu öğrendim darisi basina ben zamani varmis diyorum

İnş benim de bebeğim olur. Öncelikle kilo problemim yok ama göbek var biraz. Egzersizle ondan kurtulmayı düşünüyorum. Doktor glukopen verdi 2 gündür onu kullanıyorum. Birde pkolulara iyi gelen folik asit verdi inofolic. Adetlerim genelde düzenlydi ama 37günde adet olurum bu çok uzun sanırım. yalnız son 2ay düzensiz. Özellikle son ay tarlusalla söküldüm. Ateş ölçüyorum. 6ay şeker ilacı kullanıcam eğer gebelik elde edilmezse yumurta takibi. Başka ne yapabilirim bitkisel bir kür yada farklı bir öneriniz var mı? Allah bağışlasın ömrü bahtı güzel olsun. Darısı bana ve tüm isteyenlere

aminnnn.... Canim bitkisel kürkler var pko da genelde soğan kuru yapiyorlar araştır bi ama bana sorarsan önce bi süre dene .. Olmazsa ilaç tedavisi en son kürü düşün... Bazen hormonlar iyice alt üst oluyor kürlerle

10 aylık evliyim ve ilk günden beri hiç korunmadık. ara ara soğan kütü yaptım ama faydası var mıydı bilmiyorum. Pkolu olduğumu 2gün önce öğrendim artık düzenli yapıyorum. Bitkisel kür dediğiniz başka neler var? Şeker ilacı kullandınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…