Ins olumlu bir sonuc alirsin canim..boyunla kilon guzel zayifsin hayit suyu denedinmi hic ben 3 ay denedim sonuc alamadim bazilari olumlu sonuc almis bilmiyrm hap almak istemiyrm artik son hizda spora devam ediyrm :) Allahim bilir istersek verir ona acilan elleri geri cevirmez bu yuzden ben dert etmiyorum icim rahatliyor dua edince dualarim anne olmak isteyen tum bayanlarla birlikte....
yok canım yanlış anlamışsın bende pco luyumbu ay progestan ve klomen tedavisi gördüm iki tane yumurtam oluştu 21 mlm olınca çatlatma iğnesi verdi doktor pazartesi günü iğneyi yaptırdım bkliyorum bu salı yine gidecem kontrolecanım bu kistler her ay kadında olan kistler adet dönemi geçirdikten sonra bunlar geçebilir.yanlış anlamadıysam yumurtalıklarındaki kistler dimi.
öncelikle şu bilgiyi vermek istiyorum polikistik over hastası olmakla polikistik over sendromu hastası olmak çok farklı şeylerdir.. sendromun diğer adı yumurtalık tembelliğidir adet görmede zorluk yaşanır ve sancılı adet sık görülür.. polikistik over hastalığında ise artık yanaklarda tüylenme erkek tipi kıllanma başlar.. eğer sendrom boyutundaysanız mutlaka bir gün çocuk sahibi olursunuz ve tedavisi de kolaydır ama sabır ister... çocuk isteyip istememe durumunuza göre ilaçlar verilir.. umudunuzu kaybetmeyin strese girmeyin eğer ağır ilaçlar özellklede antibiotik kullanıyorsanız yumurtlamada sorun olabilir ama mutlaka doktor kontrolüne zamanında gidin eğer iyi tedavi olursanız hiç sıkıntı yaşamadan bebek sahibi olursunuz.. hepinize acil şifalar
bende biara pko ya yakalandım 2 ay düzensiz oldu adetim allahtan hemen anlayıp doktora gittim şimdi maşallah günü gününe düzenli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?