- 28 Şubat 2011
- 13.890
- 15.906
- 498
kızlar mesajları okuyorumda,yumurtalıklarda kistler varken hamile kalmak mümkün mü??
benim ilk adet düzensizliğim 16 yaşındayken başladı.aynen yazdığınız gibi hiç ilaç kullanmadan adet olamıyordum.ilk etapta 6 ay adet olmadığımı biliyorum.50 kilodan en son 66lara kadar çıkmıştım.19 yaşındayken farlutal ve sonrasında başka bi ilaç kullanarak adetim düzene girdi.kiloda verdim.şu an evliyim.aradan seneler geçti tabi.ben düzenli adet görüyorum 32 günde bir.hiç sekmiyo.derken bi sorun olacağı hiç aklıma gelmedi.bırak kist olmasını başka hiçbişey gelmedi aklıma.hani düzenli adet gören insanın kistimi olur diye düşündüm ve ilk denememde olmasada sonrasında kesin hamile kalırım gözüyle bakıyodum.olmadı tabii.geçen hafta bu hayıt tohumunu çok övmüşler diye hayıt tohumlu macunla civanperçemi çayı aldım.kullandığım süre boyunca kanamam oldu.düzenli olan adetimide kendi elimle mahvettim.martın 18inde adet olmam gerekiyo ama olucak mı şimdi bilmiyoum.doktora gittim.yumurtalılarımda kistler var.fakat çok değil.bende biraz endişeledim tabi kistler varken boşu boşunamı çabalıyorum bebek için acaba diye..
kistleriniz cok degilse ilacla tedavisi var ama denemektede fayda var tabiki Allahtan umit kesilmez kizligindan beri hic adet gormeyip evlendigi gece hamile kalan birisini taniyrm benimde duzensizligim var ama Allahnasip edecekse her sekilde eder biz daha denemedik yapmayi ama duzene girsin oyle olsun diyorum ben ama ilk oldugumdan beri duzensiz benimkisi dedigim gibi 7 ayda adet gorup 3 cocugu olan bi arkadasimda var hem yeni evliyim biraz zayiflayip tedavi olduktn sonra dusunuyrm ben de.. Ins Rabbim analik duygusunu tum isteyenlere nasip eder o kdr ictenlikle diliyorumki bunu InsAllah herkese nasip olur