• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

polikistik over ile ilgili

peki ilk gittiğimizde jinokolojik muayene yapılıyor mu ultrasonu karından mı çekiyor sadece..

bekar olduğum için direk ultrasonla baktı bana.ama ultrasonla bakar heralde.çünkü sormadı evlimisin yada bekarmısın diye.
direk ultrason ve kan testi istedi istedi.

5 kadından 3 ü senin gibi .. :34:
korkulacak birşey yok cnm .. :36:
doktorunu ihmal etme ilaclarını düzenli iç.. :31:
sakin ol stres cok büyük faktör .. incir ye .. :49:

incir cok etkili diyorlar. birde sogan kürü.İncir aldım nasıl incirse kurtlu çıktı. Keramet vardır diyorlar ne kerameti ya. O derece bebiş için manyga bağladık

5 kadından 3 ü senin gibi .. :34:
korkulacak birşey yok cnm .. :36:
doktorunu ihmal etme ilaclarını düzenli iç.. :31:
sakin ol stres cok büyük faktör .. incir ye .. :49:

ya doktor pek bi açıklamada bulunmadı.bilindik D...e 35 verdi ama bazıları kistler için pek faydası olmuyor demiş bazıları da çok işie yaradı demiş analamadım :44::44:
ben gene de ptesi için başka bi doktora randevu aldım ona gidecem bakalım inşallah o sorularıma cevap verir:10::10:
ben de böyle konularda çok stres yaparım hiç sakin olamam :43::43:
incir hiç duymadım genellikle soğan suyu diyolar ama onu da yerim eğer etkisi olacaksa :16::16:

ben henüz doktora gitmedim ve teşhis koyulmadı, önümüzdeki hafta gideceğim inşallah, yani o rahatsızlık olmayadabilir dimi, başka bir nedenden kaynaklanıyordur belki

ya doktor pek bi açıklamada bulunmadı.bilindik D...e 35 verdi ama bazıları kistler için pek faydası olmuyor demiş bazıları da çok işie yaradı demiş analamadım :44::44:
ben gene de ptesi için başka bi doktora randevu aldım ona gidecem bakalım inşallah o sorularıma cevap verir:10::10:
ben de böyle konularda çok stres yaparım hiç sakin olamam :43::43:
incir hiç duymadım genellikle soğan suyu diyolar ama onu da yerim eğer etkisi olacaksa :16::16:

diane35 verdiyse cnm,pko yada kist içindir .. :34:
geçer üzülecek hiçbirşey yokkk .. :16::16:

diane35 verdiyse cnm,pko yada kist içindir .. :34:
geçer üzülecek hiçbirşey yokkk .. :16::16:

evet pko için verdi :26::26:
ben biraz evhamlı olduğum için aklımda soru işaretleri kaldı:24::24:
bi de 2 senedir doktora gidiyorum ve ilça kullanıyorum hiç bi faydası olmadığını görünce ister istemez biraz önyargı oluşuyo :14::14:

ben henüz doktora gitmedim ve teşhis koyulmadı, önümüzdeki hafta gideceğim inşallah, yani o rahatsızlık olmayadabilir dimi, başka bir nedenden kaynaklanıyordur belki

inşallah yoktur canım ama test yapılmadan anlaşılamaz tam anlamıyla.

evet pko için verdi :26::26:
ben biraz evhamlı olduğum için aklımda soru işaretleri kaldı:24::24:
bi de 2 senedir doktora gidiyorum ve ilça kullanıyorum hiç bi faydası olmadığını görünce ister istemez biraz önyargı oluşuyo :14::14:

malesef çağımızın sorunu .. :31:
kadınlar adet olmuyor .. :50:
yediklerimiz içtiklerimiz .. :26:
üzülme cnm banada pko dedi.. :30:
adetlerim hep düzenlidir ama .. :26:

malesef çağımızın sorunu .. :31:
kadınlar adet olmuyor .. :50:
yediklerimiz içtiklerimiz .. :26:
üzülme cnm banada pko dedi.. :30:
adetlerim hep düzenlidir ama .. :26:

adet düzeninin yanında yumurtlamada çok önemliymiş sanırım:27::27:
ben aksine yediklerime içtiklerime çok dikkat ediyorum.özellikle şu son zamanlar.
kilo da verdim hatta kilo da verilmesi gerekiyormuş :31::31:

adet düzeninin yanında yumurtlamada çok önemliymiş sanırım:27::27:
ben aksine yediklerime içtiklerime çok dikkat ediyorum.özellikle şu son zamanlar.
kilo da verdim hatta kilo da verilmesi gerekiyormuş :31::31:

cnm cok kilo aldım evleneli zaten ben ..:37:
troidlerim calısmıyordu,suanda cok sükür durdu almam ..:26:
veremiyorum ama :26: Rabbim evvela sağlık versin .. :3:
:3:

cnm cok kilo aldım evleneli zaten ben ..:37:
troidlerim calısmıyordu,suanda cok sükür durdu almam ..:26:
veremiyorum ama :26: Rabbim evvela sağlık versin .. :3:
:3:

evet evlenince çok kilo alınıyormuş evli olmadığım için bilmiyorum :9::9:
kilo vermede en etken yol beyaz ekmeği bırakmaktır.ben beyaz ekmeği ve şekeri bırakınca kilo verdim :16::16:
evet her şeyin başı sağlık
sağlık olmadan hiç bişi olmuyo :50::50:

Ben zayıfım 43 kiloyum, tüylenme niye olur diye araştırırken gördüm bu hastalığı, cildim çok yağlıdır bir de eskiden beri. inşallah bu rahatsızlık yoktur. dua adin benim için de.

Back