kızlar merhaba..yaşım şu an 33 ..30 yaşıma kdr saçlarım oldukça gür ve kalın telliydi..daha sonra 1 ay gecıken adetlimle beraber kadın doğum uzmanına görundum bana polikistik over başlangıcı olduğumu söyledi..zaten saç dökülmemde bu tarihlerden ıtıbaren aşırı çoğaldı..saçlaımın nerdeyse 3 te 2 si şu an yok..sıçan kuyrugu gbı...eskıden sadece yaz aylarında mevsımsel dökulen saçlarım bu hastalıga yakalandıktan ıtıbaren tutam tutam dökulmeye başladı. hatta geçen yaz kulağımın ust kısmında neredeyse 5 cm kadar kel kalacak şekılde açıldı..gıtmedıgım doktor kalmadı..hormonlarım hep aynı çıkıyordu..butun tahliller normal hatta testosteron yanı erkeklık hormonum bıle normal fakat LH hormonum FSH den yuksek çıkıyordu hep..tek yuksek hormonum bu..fakat şöylekı adetlerım son derece normal her ay 35 gunde bir oluyorum..sonunda ankarada görundugum dermatolog profesör bana yıne butun hormon sonuçlarından sonra kadınlık hormonlarımda yukselmeler oldugunu söledı..dökulme bundan kaynaklı olabılırmışş..fakat serbest testosteron hormonum normal çıktıgı için asıl dökülmenın erkeklık hormon kaynaklı değıl fakat,,hücrelerın hormonlara aşırı hassasiyetınden kaynaklandııgını söyledı..bana bu yuzden ilaç yazmaya gerek olmadıgını belırttı..şimdi size sorum hucrelerın hormonlara karşı aşırı duyarlılığını nasıl önleyebılırız bır bılgısı olan varmı
((..diyane-35 ve androcur ılacını kullanıp dökülmeyı durduran varsa lutfen yazabılırmı?..