- 4 Haziran 2018
- 336
- 170
- 26
-
- Konu Sahibi Hadikalkgelbulbirbahane
bende yumurtlama olmadıgı icin klomen verdi onu kullandım yumrta büyüdü catlamadıgı için igne yapıldı ovitrelle aynı agrı bende de olmustu doktor bana yumurtanın büyüdügüne işaret ediyor güzel demişti ama ne yazık ki catlatma ignesine ragmen yumurtam catlamadıgı için suan olusan iki folikül iki büyük kist seklinde kaldı o yüzden gebelik olmuyor malesef
İnan’ın paket gıda evimize girmiyor bile,ben çok aşırı stres yaşadım o sebepten olduğunu düşünüyorum
MerhabaKizlarr bugun alttan muayene etti doktorum ve sagdaki yumurta cok guzel dedi super dedi ovitrelle 250 mg tozlu igne yazdi bugun iliski dedi yarin sabah 10ve12 arasi koldan bu iğneyi vurdur dedi cumartesi iliski ve pazartesi dedi 15 gun bekle adet olmazsan eger tekrar gel bakalim dedi cok mutlu oldum yumurtamin olmasina cok şükür insaAllah igneninde faydasi olur 5 ay once ovitrelle catlatma ignesi cok vurunmustum göbekten ama ise yaramadi simdi bu tozlu ve 250 mg yuksekmis yani sizce kizlarrr nasil lutfen bilgisi olan paylassin vurunup faydasini goren oldu mu ???????
Canım ben sana katılıyorum, ama şunu da ekleyeyim. Bence yumurta takibi daha sağlıklı çünkü pkos olanlarda genellikle LH hormonu yüksek oluyormuş bu sebeple ovulasyon testi yanıltıcı olabiliyormuşBende pkoluyum ama doktorum gebe kalamazsıbin demedi sadece pko olanlar yumurtlama günlerini bulamıyorlar çünkü adetler düzensiz oluyor. Bunun içinde zaten adet düzenleyici kullanıyorsun daha sonrada ovülasyon testleri kullanarak yumurtlama gününü bulabiliyorsun sıkıntı etme büyük birşey değil :)
Bazen adet düzensizliği oluşmuyor dedi doktor bana. Kimisi zayıflayınca çıkıyor kimisi kilo alınca yani çok değişken birşey. Benden önce çıkan hastanın kilosu hiç yoktu hatta çok zayıftı, ama o da pkos sorunuyla başa çıkmaya çalışıyor... yumurta takibi yaptırsana pkoşu kadınlar bazen yumurta oluşmadan ve çatlamadan adet oluyormuş. Yumurta takibi yaptırdın mı hiç tedavi oldun muBende yeni ogrendim pko oldugumu ama hic bir etkisi yok bende kilomyok ve adetim duzenli 5 sene oldu hala gebelik yok hic olmadi
Merhaba
Daha önce yumurtan oluşmuyor muydu ? İnşallah olumlu sonuç alırsın canım ya ....
Merhaba arkadaşlar
Diğer konuyu hastaneye gitmeden önce açmıştım fakat şuan herşeyin sebebini öğrendim.Şimdi şöyle ki Ben geçen ayın 20 sinde regl görmem gerekirken bu ayın 13 ünde tarlusal zoruyla regl gördüm fakat bu seferde normalde 7 günde leke bile kalmayan regl 10. Günde hala kanama şeklinde devam ediyor.Doktora gittim bu sabah ultrasona verdi ve yumurtalar polikistik dedi.Yasmin denilen ilacı verdi 21.gün ilacı bırak regl gördüğün 3. Gün tekrar gel dedi.Gebe kalmam ı engeller mi dedim engeller çünkü yumurtaların tembel dedi.Çok şaşırdım çünkü hiç beklemiyordum böyle bişey.Nişanlım odadan çıkınca asık suratımı görünce hiç bişey de diyemedim.Yaza düğünüm var.Bu durumu yaşayıp gebe kalan oldu mu aranızda?Tedavi görmeden hamile kalamıyor mu bu durumda olanlar? Doktor da dışarı çok yoğun olduğu için ve tekrar bi test yapacağından pek bilgi vermedi.Ne düşüneceğimi nasıl davranacağımı hiç bilmiyorum. Lütfen paylaşır mısınız deneyimlerinizi?
Canim yumurtalamam da sorun yok tahlillerim iyi asilama oldum aralik ayinda negatif olduBazen adet düzensizliği oluşmuyor dedi doktor bana. Kimisi zayıflayınca çıkıyor kimisi kilo alınca yani çok değişken birşey. Benden önce çıkan hastanın kilosu hiç yoktu hatta çok zayıftı, ama o da pkos sorunuyla başa çıkmaya çalışıyor... yumurta takibi yaptırsana pkoşu kadınlar bazen yumurta oluşmadan ve çatlamadan adet oluyormuş. Yumurta takibi yaptırdın mı hiç tedavi oldun mu
esinizin sperm testleri nasildiCanim yumurtalamam da sorun yok tahlillerim iyi asilama oldum aralik ayinda negatif oldu
Yasmini sadece 21 gün kullan ve hormon testi için yanıma gel dedi doktor sonrasında kullanmamayı düşünüyorum bi zararı olur diye.Bazıları da kullan daha iyi olur diyor.Kararsız kaldım inanın.Bende pkoluyum. Sadece biraz zor oluyo ama imkansız değil kimisinde zor bile olmuyor kafanıza takmayın. Kilo almayın yeterli. Ve yasmin fazla kullanmayın.
59 kiloyum şuan yani dikkat ettiğim için de aylardır bu şekilde almamaya özen gösteriyorum.Sizce biraz daha vermem gerekir mi ?Merhaba bir tup bebek hemsiresi olarak tecrubelerimi aktarmak istiyorum. Öncelikle endişelenmenizi gerektirecek bir durum yok suan icin...Bu sekilde hamile kalmaniz mumkun. Evlendiginizde tarlusal icipte kalabilirsiniz -insallah-kendiliginizdende cevrenizdekilerin sozlerine kulak asmayin ya olmaz falan diyenlere inanin oyle hastalarimiz geliyor ki hicbir sikintilari yok yine olmuyor bu sizin icin bir sanssizlik degil sadece biraz daha farkindalik...yani saglikli oldugunu dusunup hamile kalamayan kimseler neyle başedecegini bilmezken siz bebek sahibi olamadiginizda pesine duseceginiz konuyu biliyor olacaksiniz. Fazla kilolariniz varsa diyete baslayin gebe kalmaniz daha kolay olur...
Sevgilerimle.
Canim yumurtalamam da sorun yok tahlillerim iyi asilama oldum aralik ayinda negatif oldu
Kadınların çoğunda görünlen bir yumurtalık çeşidi doktor biraz kötü cümle kurmuş. Umutsuzluğa kapılmışsınız endişelenecek bir şey yok
Boyunuz kac bilmiyorum ama fazla yok gibi:)59 kiloyum şuan yani dikkat ettiğim için de aylardır bu şekilde almamaya özen gösteriyorum.Sizce biraz daha vermem gerekir mi ?