- 4 Haziran 2018
- 336
- 170
- 26
-
- Konu Sahibi Hadikalkgelbulbirbahane
Korkma canim oncelikle stres yapmaman lazim oncesindede girsen bence bi zarari olmaz htta iyi olur sperm nerdeyse 5 gun yasayabiliyor catlama ignesinden sonra yumurtan catlar insallah dollenir canim stres en buyuk engel lutfen sakin ve sogukkanli ol allah yardimcin olsun
Birgunden bisey olacagini ssanmiyorm ama doktorunun numarasi yokmuydu arasanda danissanAmin canim Rabbim cumlemizin yardımcısı olsun
Kizlar bugun iliski olsa yarin vurunsam catlatma ignesini acaba bisey olur mu sagdaki yumurtam cok iyimis dun doktor demisti dun aksam iliski bugun sabah 10da igneyi vurunmam lazimdi hicbiri olmadi moralim bozuk bu aksam iliski olsa yarin vurunsam acaba sakincasi olur mu yumurtam gitmez degil mi yani bugun benim dogurgan donemim kizlar lutfen cevap yazin
Amin cnm darisi olmayanlarin basina ins. Allah bilir herseyi banada bekarken tedavi ile olu cocugun dedilrr ama cok sukr. Akisina birakinAllah bağışlasın çok seviniyorum benimle aynı durumda olup evlat sahibi olanları görünce :)
Canım öncelikle geçmiş olsun.Ben hep ilaç zoru ile regl oluyordum.Doktor bana gebelik şansımın %25 olduğunu söylemişti.Bende öğrendiğimde nişanlıydım.Doktor kistimin düştüğünü söyledi,fakat ben hep ağrı hissediyordum.Evlendim ve 2.ayımda hamile kaldım.şuan 14+5 haftalık hamileyim.Dün farklı yerde kontrole gittiğimde kistin aslında hiç düşmediğini ve yumurtalığımı kapladığını öğrendim.Doktor bilehamile kalmama şaşırdı.Kafana hiç takma allah istedikten sonra oluyor.Bende ki dermoid kisti ve 45 mm geçtiMerhaba arkadaşlar
Diğer konuyu hastaneye gitmeden önce açmıştım fakat şuan herşeyin sebebini öğrendim.Şimdi şöyle ki Ben geçen ayın 20 sinde regl görmem gerekirken bu ayın 13 ünde tarlusal zoruyla regl gördüm fakat bu seferde normalde 7 günde leke bile kalmayan regl 10. Günde hala kanama şeklinde devam ediyor.Doktora gittim bu sabah ultrasona verdi ve yumurtalar polikistik dedi.Yasmin denilen ilacı verdi 21.gün ilacı bırak regl gördüğün 3. Gün tekrar gel dedi.Gebe kalmam ı engeller mi dedim engeller çünkü yumurtaların tembel dedi.Çok şaşırdım çünkü hiç beklemiyordum böyle bişey.Nişanlım odadan çıkınca asık suratımı görünce hiç bişey de diyemedim.Yaza düğünüm var.Bu durumu yaşayıp gebe kalan oldu mu aranızda?Tedavi görmeden hamile kalamıyor mu bu durumda olanlar? Doktor da dışarı çok yoğun olduğu için ve tekrar bi test yapacağından pek bilgi vermedi.Ne düşüneceğimi nasıl davranacağımı hiç bilmiyorum. Lütfen paylaşır mısınız deneyimlerinizi?
Aynen canim hayir yok olsaydi arayacaktim neyse bakalim kismet bugun iliski yarin igne vuruncm insaAllah faydasi olurBirgunden bisey olacagini ssanmiyorm ama doktorunun numarasi yokmuydu arasanda danissan
Merhaba arkadaşlar
Diğer konuyu hastaneye gitmeden önce açmıştım fakat şuan herşeyin sebebini öğrendim.Şimdi şöyle ki Ben geçen ayın 20 sinde regl görmem gerekirken bu ayın 13 ünde tarlusal zoruyla regl gördüm fakat bu seferde normalde 7 günde leke bile kalmayan regl 10. Günde hala kanama şeklinde devam ediyor.Doktora gittim bu sabah ultrasona verdi ve yumurtalar polikistik dedi.Yasmin denilen ilacı verdi 21.gün ilacı bırak regl gördüğün 3. Gün tekrar gel dedi.Gebe kalmam ı engeller mi dedim engeller çünkü yumurtaların tembel dedi.Çok şaşırdım çünkü hiç beklemiyordum böyle bişey.Nişanlım odadan çıkınca asık suratımı görünce hiç bişey de diyemedim.Yaza düğünüm var.Bu durumu yaşayıp gebe kalan oldu mu aranızda?Tedavi görmeden hamile kalamıyor mu bu durumda olanlar? Doktor da dışarı çok yoğun olduğu için ve tekrar bi test yapacağından pek bilgi vermedi.Ne düşüneceğimi nasıl davranacağımı hiç bilmiyorum. Lütfen paylaşır mısınız deneyimlerinizi?
Hayırlısıyla kavuşursunuz evladınıza inşallah .Bende sırf keşke dememek için korunmak istemiyorum açıkçası.Sakin ol korkma bu kadar :) Bende dahil olmak üzere yüzlerce kadında var bu sorun ..Evet bu bir sorun ama herkeste farklılık gösteriyor .Kimi hiç problemsiz ilk ayında hamile kalıyor,kimi basit bir ilaç tedavisiyle rahatlıkla hamile kalıyorlar ama birde benim gibi ne yapsa olmayanlar var maalesef :/ Aslında hastalık bahane olduğunu düşünüyorum ben sadece nasip meselesi ..Çok ağır polikistik overli olupta korunmayı bıraktığı ay hamile kalan tanıdıklarım var :) O yüzden şimdiden bu yükü sırtına alma bak bakalım zaman ne gösterecek . korunmanı önermem açıkçası olasılık olduğu için pişman olmaman için ama inşallah sorun yaşamazsın
Çok geçmiş olsun hayırlısıyla kavuşursunuz evladınıza inşallah :) Allah büyük,herşey kısmet..Canım öncelikle geçmiş olsun.Ben hep ilaç zoru ile regl oluyordum.Doktor bana gebelik şansımın %25 olduğunu söylemişti.Bende öğrendiğimde nişanlıydım.Doktor kistimin düştüğünü söyledi,fakat ben hep ağrı hissediyordum.Evlendim ve 2.ayımda hamile kaldım.şuan 14+5 haftalık hamileyim.Dün farklı yerde kontrole gittiğimde kistin aslında hiç düşmediğini ve yumurtalığımı kapladığını öğrendim.Doktor bilehamile kalmama şaşırdı.Kafana hiç takma allah istedikten sonra oluyor.Bende ki dermoid kisti ve 45 mm geçti
Keşke doktor da böyle konuşsaydı konu Bile açmaya gerek duymazdım :)Bende pkoluyum ama doktorum gebe kalamazsıbin demedi sadece pko olanlar yumurtlama günlerini bulamıyorlar çünkü adetler düzensiz oluyor. Bunun içinde zaten adet düzenleyici kullanıyorsun daha sonrada ovülasyon testleri kullanarak yumurtlama gününü bulabiliyorsun sıkıntı etme büyük birşey değil :)
Aynen canim kismet bu ay olmazsa obur ayi bekle canim sakin stres yapma tamm mi en ufak bi uzuntu stres cok etkiliyor kendimden biliyorum allah yar ve yardimcin olsunAynen canim hayir yok olsaydi arayacaktim neyse bakalim kismet bugun iliski yarin igne vuruncm insaAllah faydasi olur
Teşekkür ederim en kısa sürede tekrar isteğinize kavuşmanız dileğiyle :)Bana da doktorum polistik over teşhisi koydu, kiloda var tabi ama ilaç kullanmadım. Hiç olmayacak gibi geliyordu ama doktora gittikten sonra ilaçla adet oldum sonraki ay da hamile kaldığımı öğrendim ama düşük yaptım o ayrı ama kalınır.
İnşallah en kısa sürede hamile olduğunuzu öğrenirsiniz.Benimde hiç bi belirtim yoktu son 2-3 aya kadar.Gecikmeler başladı.En sonda tarlusal kullanmasam 3 4 aya kadarda gecikecekti biliyorum.Tarlusal kullanarak adet gördüm.Bide şeyi farkettim normalde adet olmama yakın göğüslerim çok aşırı şişer ve ağırırdı son iki ay yoktu bu.Sebebini öğrenmek için doktora gittiğimde de polikistik over dedi.Herşeyin hayırlısı olsun dua etmekten vazgeçmeyin lütfen.Bende yeni ogrendim pko oldugumu ama hic bir etkisi yok bende kilomyok ve adetim duzenli 5 sene oldu hala gebelik yok hic olmadi
Kizlar benim sagdaki yumurtam buyuktu iyiydi doktor catlatma ignesi verdi dun aksam iliski oldu dun dogurgan gunumdu bugun sancidan bel agrisindan duramiyorum adete daha 16gunum var bugun yumurtaliklarima hafif sanci gelip gidiyor bugun vuruncam catlatma ignesini ama cok fena sancim var bel agrim cok fazla bu durumu yasayip hamile oldugunu ogrenen var mi cok kötüyüm ben adetim de bile boyle sancim olmazdi benim acaba dun iliskiden sonra yumurta dollendigi icin mi agriyordur lutfen kizlarrr bilenler yazsin cok kotuyumAynen canim kismet bu ay olmazsa obur ayi bekle canim sakin stres yapma tamm mi en ufak bi uzuntu stres cok etkiliyor kendimden biliyorum allah yar ve yardimcin olsun
Inşallah canim ben ilk asilamami oldum hersey guzel gelisti ama negatif sonuçlandı iki yumurtam oldu adetin 12.gunu asilama oldum şimdi korkuyoruk 2.ye baslamayaİnşallah en kısa sürede hamile olduğunuzu öğrenirsiniz.Benimde hiç bi belirtim yoktu son 2-3 aya kadar.Gecikmeler başladı.En sonda tarlusal kullanmasam 3 4 aya kadarda gecikecekti biliyorum.Tarlusal kullanarak adet gördüm.Bide şeyi farkettim normalde adet olmama yakın göğüslerim çok aşırı şişer ve ağırırdı son iki ay yoktu bu.Sebebini öğrenmek için doktora gittiğimde de polikistik over dedi.Herşeyin hayırlısı olsun dua etmekten vazgeçmeyin lütfen.
bende yumurtlama olmadıgı icin klomen verdi onu kullandım yumrta büyüdü catlamadıgı için igne yapıldı ovitrelle aynı agrı bende de olmustu doktor bana yumurtanın büyüdügüne işaret ediyor güzel demişti ama ne yazık ki catlatma ignesine ragmen yumurtam catlamadıgı için suan olusan iki folikül iki büyük kist seklinde kaldı o yüzden gebelik olmuyor malesefKizlar benim sagdaki yumurtam buyuktu iyiydi doktor catlatma ignesi verdi dun aksam iliski oldu dun dogurgan gunumdu bugun sancidan bel agrisindan duramiyorum adete daha 16gunum var bugun yumurtaliklarima hafif sanci gelip gidiyor bugun vuruncam catlatma ignesini ama cok fena sancim var bel agrim cok fazla bu durumu yasayip hamile oldugunu ogrenen var mi cok kötüyüm ben adetim de bile boyle sancim olmazdi benim acaba dun iliskiden sonra yumurta dollendigi icin mi agriyordur lutfen kizlarrr bilenler yazsin cok kotuyum