Polikistik Over?

Amin canim Rabbim cumlemizin yardımcısı olsun
Kizlar bugun iliski olsa yarin vurunsam catlatma ignesini acaba bisey olur mu sagdaki yumurtam cok iyimis dun doktor demisti dun aksam iliski bugun sabah 10da igneyi vurunmam lazimdi hicbiri olmadi moralim bozuk bu aksam iliski olsa yarin vurunsam acaba sakincasi olur mu yumurtam gitmez degil mi yani bugun benim dogurgan donemim kizlar lutfen cevap yazin

Birgunden bisey olacagini ssanmiyorm ama doktorunun numarasi yokmuydu arasanda danissan

Canım öncelikle geçmiş olsun.Ben hep ilaç zoru ile regl oluyordum.Doktor bana gebelik şansımın %25 olduğunu söylemişti.Bende öğrendiğimde nişanlıydım.Doktor kistimin düştüğünü söyledi,fakat ben hep ağrı hissediyordum.Evlendim ve 2.ayımda hamile kaldım.şuan 14+5 haftalık hamileyim.Dün farklı yerde kontrole gittiğimde kistin aslında hiç düşmediğini ve yumurtalığımı kapladığını öğrendim.Doktor bilehamile kalmama şaşırdı.Kafana hiç takma allah istedikten sonra oluyor.Bende ki dermoid kisti ve 45 mm geçti

Bende pkoluyum ama doktorum gebe kalamazsıbin demedi sadece pko olanlar yumurtlama günlerini bulamıyorlar çünkü adetler düzensiz oluyor. Bunun içinde zaten adet düzenleyici kullanıyorsun daha sonrada ovülasyon testleri kullanarak yumurtlama gününü bulabiliyorsun sıkıntı etme büyük birşey değil :)

Hayırlısıyla kavuşursunuz evladınıza inşallah .Bende sırf keşke dememek için korunmak istemiyorum açıkçası.

Çok geçmiş olsun hayırlısıyla kavuşursunuz evladınıza inşallah :) Allah büyük,herşey kısmet..

Keşke doktor da böyle konuşsaydı konu Bile açmaya gerek duymazdım :)

Bana da doktorum polistik over teşhisi koydu, kiloda var tabi ama ilaç kullanmadım. Hiç olmayacak gibi geliyordu ama doktora gittikten sonra ilaçla adet oldum sonraki ay da hamile kaldığımı öğrendim ama düşük yaptım o ayrı ama kalınır.

Teşekkür ederim en kısa sürede tekrar isteğinize kavuşmanız dileğiyle :)

Bende yeni ogrendim pko oldugumu ama hic bir etkisi yok bende kilomyok ve adetim duzenli 5 sene oldu hala gebelik yok hic olmadi
İnşallah en kısa sürede hamile olduğunuzu öğrenirsiniz.Benimde hiç bi belirtim yoktu son 2-3 aya kadar.Gecikmeler başladı.En sonda tarlusal kullanmasam 3 4 aya kadarda gecikecekti biliyorum.Tarlusal kullanarak adet gördüm.Bide şeyi farkettim normalde adet olmama yakın göğüslerim çok aşırı şişer ve ağırırdı son iki ay yoktu bu.Sebebini öğrenmek için doktora gittiğimde de polikistik over dedi.Herşeyin hayırlısı olsun dua etmekten vazgeçmeyin lütfen.

Evet canim engeler bende pkyum 5 senelik evliyim evlendim den beli hic korunmadim 2 sene sonra hamile kaldim oda ilac tadavisiye moralni hic bozma kilon varsa ver cok etkiliyor bide tatli seyler pek tuketme

Aynen canim kismet bu ay olmazsa obur ayi bekle canim sakin stres yapma tamm mi en ufak bi uzuntu stres cok etkiliyor kendimden biliyorum allah yar ve yardimcin olsun
Kizlar benim sagdaki yumurtam buyuktu iyiydi doktor catlatma ignesi verdi dun aksam iliski oldu dun dogurgan gunumdu bugun sancidan bel agrisindan duramiyorum adete daha 16gunum var bugun yumurtaliklarima hafif sanci gelip gidiyor bugun vuruncam catlatma ignesini ama cok fena sancim var bel agrim cok fazla bu durumu yasayip hamile oldugunu ogrenen var mi cok kötüyüm ben adetim de bile boyle sancim olmazdi benim acaba dun iliskiden sonra yumurta dollendigi icin mi agriyordur lutfen kizlarrr bilenler yazsin cok kotuyum

Inşallah canim ben ilk asilamami oldum hersey guzel gelisti ama negatif sonuçlandı iki yumurtam oldu adetin 12.gunu asilama oldum şimdi korkuyoruk 2.ye baslamaya

bende yumurtlama olmadıgı icin klomen verdi onu kullandım yumrta büyüdü catlamadıgı için igne yapıldı ovitrelle aynı agrı bende de olmustu doktor bana yumurtanın büyüdügüne işaret ediyor güzel demişti ama ne yazık ki catlatma ignesine ragmen yumurtam catlamadıgı için suan olusan iki folikül iki büyük kist seklinde kaldı o yüzden gebelik olmuyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…