• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over ve hamilelik hikayelerinizi paylaşıp bize umur olur musunuz ???

Anlıyorum çok geçmiş olsun bende pkoluyum 1 buçuk yıldır evliyim hiç korunmadık ama olmadı doktor inofolic kombi verdi 5 6 aydır onu kullanıyorum
Benim eşimde de sorun çıktı canım 1 yıl boyunca bundan habersiz sadee benim pko üzerinde durduk eşimde morfoloji bozukluğu var simdi ona odaklandık siz esin için test yaptınız mı

Benim eşimde de sorun çıktı canım 1 yıl boyunca bundan habersiz sadee benim pko üzerinde durduk eşimde morfoloji bozukluğu var simdi ona odaklandık siz esin için test yaptınız mı
Yaptık zorla götürdüm doktora sonuçlarını almaya bile gitmedi görüşemedide ama internetten normal sonuçlarla kıyasladım bizar düşüktü yani şimdi tekrar gitmesi için üsteliyorum çünkü tek sonuca göre karar vermek doğru olmuyormuş olanaklardan dolayı psikolojisinden dolayı birde özelde test versin istiyorum devlette vermişti ama Allaha şükür ilk teste çok düşük değildi %70 iyi diyebilirim size

Yaptık zorla götürdüm doktora sonuçlarını almaya bile gitmedi görüşemedide ama internetten normal sonuçlarla kıyasladım bizar düşüktü yani şimdi tekrar gitmesi için üsteliyorum çünkü tek sonuca göre karar vermek doğru olmuyormuş olanaklardan dolayı psikolojisinden dolayı birde özelde test versin istiyorum devlette vermişti ama Allaha şükür ilk teste çok düşük değildi %70 iyi diyebilirim size
Canım kendin yorumlarsan olmaz mutlaka doktorun görmesi lazım keşke çıktısını alıp bir doktorla görüşeydin mesela bizim de morfoloji hariç diğer değerler iyi ama çok büyük bir engel teşkil ediyor şu an tüp bebek için merkez araştırıyorum bunun yüzünden.bu şekilde belki de vakit kaybediyorsunuz

Ben endokrin bölümüne eşiminde tekrar bi tes vermesi gerekiyor ama inanın doktor görecek halim yok

Back