• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over ve hamilelik hikayelerinizi paylaşıp bize umur olur musunuz ???

Benimde güzel şeyler duymaya ihtiyacım var. Bende yüksek pcos var dün adetin 15. Günüydü dr ye gittim yumurta mı kist mı anlamadı doktor ama kıstım var ovulasyon testi yaptım yumurtlama çıktı ve doktor dedi rahim duvarın çok güzel kalınlaşmış. Çok umudum yok ama yinede deniyoruz Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Canım yüksek pcos olduğunu nereden anladın benim de mı öyle acaba klomen ile buyumedi çünkü :KK14:

Canım yüksek pcos olduğunu nereden anladın benim de mı öyle acaba klomen ile buyumedi çünkü :KK14:
Doktor söyledi ay ben daha klomene başlamadım 3 ay dkh kullandım kist için yinede kıstım geçmedi bu ay kullanmadım doktor bı şey demedi kist mı yumurta mı bilmiyorum dedi

Doktor söyledi ay ben daha klomene başlamadım 3 ay dkh kullandım kist için yinede kıstım geçmedi bu ay kullanmadım doktor bı şey demedi kist mı yumurta mı bilmiyorum dedi
Anladım canım ne zamandır istiyorsun peki

Kışın 3 ay korunmadım sonra 3 ayda dkh kullandım kist için bu ayda tedavinin yarım bıraktım işte bi umut belki yine olur Allah isteyince verir ol derse olur umudum allahtandır

Canımmm hamile mısın ayyyy nasıl güzel ya maşallah gözün aydın nasıl oldu iğne tedavisi ile mi :halay:

Allah razı olsun canm benimmm :KK200::anneadayı:

InsaAllah tez zamanda Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşaAllah....

Canm ben 3 ay kullandm olmadi 1 ay dinlendim sonra bida kullanayim dedim günde 2 adet kullandm ne catlatma nede günlük iğne sadece günde 2 hapla oldu çok şükür Rabbim tez zamanda nasip etsin inşaAllah hepinizeeee:KK200::KK200::nazar:

Allah razı olsun canm benimmm :KK200::anneadayı:

InsaAllah tez zamanda Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşaAllah....

Canm ben 3 ay kullandm olmadi 1 ay dinlendim sonra bida kullanayim dedim günde 2 adet kullandm ne catlatma nede günlük iğne sadece günde 2 hapla oldu çok şükür Rabbim tez zamanda nasip etsin inşaAllah hepinizeeee:KK200::KK200::nazar:
Canım benim Allah razı olsun rabbim sağ saglim kucağına almayı nasip etsin inşallah :dua: hangi hap klomen mi

Kızlar pko ile nasıl hamile kaldınız hangi tedavileri gördüniz

Kimyasal gebelik geçirdiğini nerden anlıyorsun ?
Canım adet günüde beta kan testi yaptırdım 16 çıktı doktorum gebelik var ama değer düşük takip edecez dedi iki gün sonra tekrar test yaptırdım 21 çıktı iki gün sonra da 17 ye düştü kanamam başladı doktorum kmyasal gebelik geçiriyorsun düşük yapıyorsun dedi

Anlıyorum çok geçmiş olsun bende pkoluyum 1 buçuk yıldır evliyim hiç korunmadık ama olmadı doktor inofolic kombi verdi 5 6 aydır onu kullanıyorum

Back