• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over ve hamilelik hikayelerinizi paylaşıp bize umur olur musunuz ???

Şimdi sen diyince baktım canım 21 cikmis prolaktinim yüksek mi

Sınır 29-30 cok yuksek.degil aslinda ama tek etken prolaktin olmayabiliyor. Yumurtayu olgunlastirip catlatan hormon var adini bilmiyorum simdi. Onlarda ya da baska hormonlarda da sorun olabiliyor ayni anda.

Sınır 29-30 cok yuksek.degil aslinda ama tek etken prolaktin olmayabiliyor. Yumurtayu olgunlastirip catlatan hormon var adini bilmiyorum simdi. Onlarda ya da baska hormonlarda da sorun olabiliyor ayni anda.

Anladım canım teşekkür ederim benim yumurta buyumuyor sanırım o dediğin hormonları bozuk iğne ile büyür inşallah bu ay umutla hastalanmayi bekliyorum :dua:

Canım rabbim evladını sana bağışlasın ne güzel..peki birkaç ay derken 1 seneyi bulmamıştır değil mi deneme süreniz..bir de soğan kürünü 1 defa uygulayıp o ay mı hamile kaldın
İlk ay olmayınca dok
Canım rabbim evladını sana bağışlasın ne güzel..peki birkaç ay derken 1 seneyi bulmamıştır değil mi deneme süreniz..bir de soğan kürünü 1 defa uygulayıp o ay mı hamile kaldın
4 ay olmadı canım. Bende soğan kürü uyguladım bir dahaki adet vaktimde adet olmayınca test yaptım 4 gün geçince ve hamile olduğumu öğrendim. Keşke daha önce yapsaydım soğan kürünü

Ben bekarken 4 ayda bir adet olurdum nerdeyse en son prof a gittim dedi ki yumurtlama zayifligi var polikistik over sin. Cocugun olma olasiligi cok dusuk dogum kontrol hapi verecegim ve evlenip cocuk dusunene kadar bunu iceceksin bu hapi duzenli icersen hamile kalma olasiligin yükselir. Yasminn di galiba 2 3 ay ictim dedim nereye kadar sonra sogan kuru yaptim saracoglunun 3 aylik tarifini uyguladim ilaci biraktim adetlerim duzene girdi. Evlendim zaten ilk 2 sene cocuk yapmayalim karari almistik ve korunuyorduk. Sonra dedik ki cocuk isteyince ha diye olmuyor 1 yil suruyor bende de olacagii zaten supheli korunmayi biz simdiden birakalim dedik 1. Yilimizda. Ve o birakip ilk korunmasız iliskimizde ben hamile kalmisim. Ama ben o ay vok aci kayiplar yasadim ve ne agir ilaclar kullanmistim. Rabbim nasip ederse verir de korurr da. Onun icin stresi birakin dostlar. Hersey rabbimin elinde o ilaclar bebege zarar bile vermemisti cok sukur.
Simdi mi oglum 1.5 yasinda firlamanin teki masallah.
Rabbim isteyen herkese hayirlisindan nasip etsin...

Arkadlar polikistk over var bnde cocuk istiyoruz doktor a gittm hic bi ilac vermedi hormanlarin norml dedi folikast fln ise yariyor mu

:KK200:merhaba bende bugün katıldım bu portala . Bende aylardır uye olmadan polikistik over nasil hamile kalinir arastrdim okudum aylarimi ayirdim. Bende polikistik overim . 18 yaşında öğrenmiştim bu hastalığı çenede tüylenme ve adet düzensizliği ile . Doktor hap vermişti yasmin 4 ay bi kullandım ara verdim 3 ay bi 2 ay bi felan derken ara ara kullandm ankarada iken de okurken âdetlerim 15 güne düşünce gitmistim tani o zaman kullanmayi bırakmstm doktor aynı hapı yazdı evlenince ilk 6 ay bi sene olmazsa gel demişti evlendim zaten 1 sene sonra bekledik 4 ay olmadi bi doktora gittik özele olur dedi biraz daha bekleyin dedi olmadi 6 ay oldu devlete gittik 1 sene olmayınca bakmiyoruz dedi 8 ay olunca iyi bi profa gittik klomen verdi ilk ay tek doz etki etmedi adet olmayı beklemeden doktor sabah aksam iç dedi o ay progesteron 22 cıktı yumurtlama hormonu yani yumurtam olmuş çatlamıştı hep bi umut bekledik tam 28.gundu adet oldum :( sonra tekrar sabah aksam içtim bu sefer progesteron 5 cıktı düşük bi değerdi ama yumurtlama olmuştur dedi doktor yine olmadi 30.gün adet oldum. Buu ay ara verdim gicbirsey yapmadim bugun adet olmam gerekiyordu olmadm iki gün önce evde test yaptm cikmadi adet gecikti galiba pcostan dolayi araya bayram girdi artk bayramdan sonra gidip iğne tedavisine başlıcam artk rahim filmini de bi türlü çekmek istemiyorlar nedendir bilmiyorum tıkalı olsa rahimde sıvı gözlenirdi diolar ama iki aydır da tutmuyor evleneli 11 ay oldu hiç korumadık ama hala yok hala yok :110: şimdi de glifor kullanıyorum zayıflamak için
canlar InsaAlalh Allahm hepimizi sevindirir kucagimizi doldurur yüzümüzü güldürur .:KK200: siz nasıl hamile kaldınız kızlar?

:KK200:merhaba bende bugün katıldım bu portala . Bende aylardır uye olmadan polikistik over nasil hamile kalinir arastrdim okudum aylarimi ayirdim. Bende polikistik overim . 18 yaşında öğrenmiştim bu hastalığı çenede tüylenme ve adet düzensizliği ile . Doktor hap vermişti yasmin 4 ay bi kullandım ara verdim 3 ay bi 2 ay bi felan derken ara ara kullandm ankarada iken de okurken âdetlerim 15 güne düşünce gitmistim tani o zaman kullanmayi bırakmstm doktor aynı hapı yazdı evlenince ilk 6 ay bi sene olmazsa gel demişti evlendim zaten 1 sene sonra bekledik 4 ay olmadi bi doktora gittik özele olur dedi biraz daha bekleyin dedi olmadi 6 ay oldu devlete gittik 1 sene olmayınca bakmiyoruz dedi 8 ay olunca iyi bi profa gittik klomen verdi ilk ay tek doz etki etmedi adet olmayı beklemeden doktor sabah aksam iç dedi o ay progesteron 22 cıktı yumurtlama hormonu yani yumurtam olmuş çatlamıştı hep bi umut bekledik tam 28.gundu adet oldum :KK43: sonra tekrar sabah aksam içtim bu sefer progesteron 5 cıktı düşük bi değerdi ama yumurtlama olmuştur dedi doktor yine olmadi 30.gün adet oldum. Buu ay ara verdim gicbirsey yapmadim bugun adet olmam gerekiyordu olmadm iki gün önce evde test yaptm cikmadi adet gecikti galiba pcostan dolayi araya bayram girdi artk bayramdan sonra gidip iğne tedavisine başlıcam artk rahim filmini de bi türlü çekmek istemiyorlar nedendir bilmiyorum tıkalı olsa rahimde sıvı gözlenirdi diolar ama iki aydır da tutmuyor evleneli 11 ay oldu hiç korumadık ama hala yok hala yok :110: şimdi de glifor kullanıyorum zayıflamak için
canlar InsaAlalh Allahm hepimizi sevindirir kucagimizi doldurur yüzümüzü güldürur .:KK200: siz nasıl hamile kaldınız kızlar?

Hoşgeldin canım geçmiş olsun buraya pcos olup hamile kalanlar hikayelerini yazıyorlar tek tek bizlerebde umut ışığı doğuyor böylece :) umarım sen de en kısa zamanda buraya hamileyim yazarsın :KK54:

Hoşgeldin canım geçmiş olsun buraya pcos olup hamile kalanlar hikayelerini yazıyorlar tek tek bizlerebde umut ışığı doğuyor böylece :) umarım sen de en kısa zamanda buraya hamileyim yazarsın :KK54:
InsaAllah canm Allahm herkese nasip etsin. Sen hamile misin

Peki hem pco olup hem eşinin sperm hareketsizliği olup hamile kalan var mıdır ki? Bir umut :(

Benimde güzel şeyler duymaya ihtiyacım var. Bende yüksek pcos var dün adetin 15. Günüydü dr ye gittim yumurta mı kist mı anlamadı doktor ama kıstım var ovulasyon testi yaptım yumurtlama çıktı ve doktor dedi rahim duvarın çok güzel kalınlaşmış. Çok umudum yok ama yinede deniyoruz Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Back