Canım yüksek pcos olduğunu nereden anladın benim de mı öyle acaba klomen ile buyumedi çünküBenimde güzel şeyler duymaya ihtiyacım var. Bende yüksek pcos var dün adetin 15. Günüydü dr ye gittim yumurta mı kist mı anlamadı doktor ama kıstım var ovulasyon testi yaptım yumurtlama çıktı ve doktor dedi rahim duvarın çok güzel kalınlaşmış. Çok umudum yok ama yinede deniyoruz Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Doktor söyledi ay ben daha klomene başlamadım 3 ay dkh kullandım kist için yinede kıstım geçmedi bu ay kullanmadım doktor bı şey demedi kist mı yumurta mı bilmiyorum dediCanım yüksek pcos olduğunu nereden anladın benim de mı öyle acaba klomen ile buyumedi çünkü
Anladım canım ne zamandır istiyorsun pekiDoktor söyledi ay ben daha klomene başlamadım 3 ay dkh kullandım kist için yinede kıstım geçmedi bu ay kullanmadım doktor bı şey demedi kist mı yumurta mı bilmiyorum dedi
Sen ne zamandandır istiyorsunAnladım canım ne zamandır istiyorsun peki
Ben de bir sene olacak nerdeyse canım doğru söylüyorsun işimiz Rabbime kalmışSen ne zamandandır istiyorsun
Allah isterse imkansızı imkanlı kılar olmayacağı oldurur niye bize de nasip etmesin kiBen de bir sene olacak nerdeyse canım doğru söylüyorsun işimiz Rabbime kalmış
Allah isterse imkansızı imkanlı kılar olmayacağı oldurur niye bize de nasip etmesin ki
Kızlar klomeni 3 ay kullanın bırakın 1 ay yumurtaliklariniz dinlensin sonra bi 3 ay daha deneyin etkili oluyorBen de bir sene olacak nerdeyse canım doğru söylüyorsun işimiz Rabbime kalmış
Canımmm hamile mısın ayyyy nasıl güzel ya maşallah gözün aydın nasıl oldu iğne tedavisi ile miKızlar klomeni 3 ay kullanın bırakın 1 ay yumurtaliklariniz dinlensin sonra bi 3 ay daha deneyin etkili oluyor
Canımmm hamile mısın ayyyy nasıl güzel ya maşallah gözün aydın nasıl oldu iğne tedavisi ile mi
Canım benim Allah razı olsun rabbim sağ saglim kucağına almayı nasip etsin inşallahAllah razı olsun canm benimmm
InsaAllah tez zamanda Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşaAllah....
Canm ben 3 ay kullandm olmadi 1 ay dinlendim sonra bida kullanayim dedim günde 2 adet kullandm ne catlatma nede günlük iğne sadece günde 2 hapla oldu çok şükür Rabbim tez zamanda nasip etsin inşaAllah hepinizeeee
Canım benim Allah razı olsun rabbim sağ saglim kucağına almayı nasip etsin inşallahhangi hap klomen mi
1.5 yıldır olmuyor canım geçen aralık ayında bir kimyasal gebelik geçirdimAmiiiN insaAllah canm benim. Evet klomen . Senin kaç senedir olmuyo
1.5 yıldır olmuyor canım geçen aralık ayında bir kimyasal gebelik geçirdim
Yok canım ilk düşüklerde sebep aramiyorlar ikinci olursa sebebe bakılıyorGenetik test yaptrdnzmi
Yok canım ilk düşüklerde sebep aramiyorlar ikinci olursa sebebe bakılıyor
1.5 yıldır olmuyor canım geçen aralık ayında bir kimyasal gebelik geçirdim
Canım adet günüde beta kan testi yaptırdım 16 çıktı doktorum gebelik var ama değer düşük takip edecez dedi iki gün sonra tekrar test yaptırdım 21 çıktı iki gün sonra da 17 ye düştü kanamam başladı doktorum kmyasal gebelik geçiriyorsun düşük yapıyorsun dediKimyasal gebelik geçirdiğini nerden anlıyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?