Polikistik over ve gynositol

Kızlar gynositol kullananlar vardı burda. Sizde de bulantı yapıyor mu ? Ara ara midem çok kalkıyor yemek yiyesim gelmiyor ve afedersiniz bağırsaklarımda sürekli bir hareket var midem bozuluyor gibi oluyor
Devam et bırakma kilo vermene yardımcı olarak yumurtlamayı saglar

Bence normal inofolic de mide bulantısı yaptı bana 2 kilo verdim ben de
He tamam ozaman hamileliğe yormayayım :KK48: ama bu ilaç sürekli kullanılıyor ben şimdiden bezdim gerçekten kötü hissediyorum kendimi halsizlik oluyor. Yattığım yerden kalkıncada başım dönüyor bi garip oluyorum

B
He tamam ozaman hamileliğe yormayayım :KK48: ama bu ilaç sürekli kullanılıyor ben şimdiden bezdim gerçekten kötü hissediyorum kendimi halsizlik oluyor. Yattığım yerden kalkıncada başım dönüyor bi garip oluyorum
Bu gynostoll sürekli kullanılıyormu ?

Canım belirti de olabilir inşallah öyledir hafi bakalım sabret şimdi sadece :anneadayı:

Banada dua et gızzz ☺☺
Rabbim seni de evlatla mujdelendirsin inşallah isteyen herkese Rabbim nasip etsin bu güzel duyguyu sağlık lı hamilelik sağlıklı bebek ve sağlıklı doğum ve en önemli si hayırlı zurriyet inşallah allaha hayırlı kul peygamberime hayırlı ümmet sana ve isteyenlere hayırlı evlat olsun arkadaşım inşallah allahum me salli ala seyyidina muhammet amin :anneadayı::anne::emir_bebek:

B

Bu gynostoll sürekli kullanılıyormu ?
Evet. Adetliyken adet öncesi ve sonrası her gün kullanacaksın dedi doktor. Yumurtlamadan sonra bıraksam olmuyormu zaten olmuşsa olmuştur dedim. Hayır sürekli kullanacaksın hamile kaldığını öğrenene kadar dedi

Evet. Adetliyken adet öncesi ve sonrası her gün kullanacaksın dedi doktor. Yumurtlamadan sonra bıraksam olmuyormu zaten olmuşsa olmuştur dedim. Hayır sürekli kullanacaksın hamile kaldığını öğrenene kadar dedi
Yok anlatmak istedigim 1 kutu bitirdin 2. Kutuya gerek varmı acabaga demek istedim

Rabbim seni de evlatla mujdelendirsin inşallah isteyen herkese Rabbim nasip etsin bu güzel duyguyu sağlık lı hamilelik sağlıklı bebek ve sağlıklı doğum ve en önemli si hayırlı zurriyet inşallah allaha hayırlı kul peygamberime hayırlı ümmet sana ve isteyenlere hayırlı evlat olsun arkadaşım inşallah allahum me salli ala seyyidina muhammet amin :anneadayı::anne::emir_bebek:
Amin inşallah canım

Canım benim o bacağıma vuran şiddetli ağrının yerini bi basınç aldı. Arada sağ taraftada oluyor ama sürekli olarak solda var. Sanki böyle kasıklarıma bi balon koymuşlar ve şişirmeye çalışıyorlarmış gibi bir basınç ve ara ara ağrı mı desem krampmı desem bi batma oluyor. Elimle kontrol edincede dışardan şiş ve sert kasıklarım
Sen nasıl kullanıyorsun canım ilacı

Back
X