arkadaşlar polikistik over ve guatrım var evlendikten sonrada kilo aldım biraz ama yumurtalıklarımdaki sorun 2-3 yıldır var guatrıda yeni öğrendim ve tefor adında bir ilaç kullanıyorum.hamile kalmak istiyorum doktorum pek bir açıklama yapmıyor.bakalım belki hastalığın geçer diyor.aranızda başına böle bir durum gelipte hamile kalanınız varsa beni bilgilendirirmisiniz acaba.
Merhaba;
Benn polikistik over hastasıyım, aynı zamanda hashimato tiroid hastasıyımmmm hiççç canınızı sıkmayın arkadaşlar stres yapmayın.. 1,5 aylık hamileyim.. Yüce Rabbim isteyince veriyor.. Doktorlara gitmekten soru sormaktan çekinmeyim, ben 20 ye yakın doktora gittim her birini doğru düzgün sorularımı cevap vermediği için değiştirdim, ağladım, üzüldümm ama yılmadımm doğru doktorları buldum.. Artık üzülerek söylüyorum istisnalar kaideyi bozmaz doktorlarda bu işi paraya dökmüş, ama siz yılmayınn ve doğru doktoru size hitap eden doktoru bulun ve tedavinizi tamamlayın.
pkos hastasıyım ancak düzenli yaptığım spor ve diyet sayesinde adetlerim düzene girdi çok şükür,azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz inanın buna kilo verdim hem bedenime ve kendime olan güvenim yerine geldi hem de psikolojim düzeldi,adetlerim normale döndü,inş yakında da hayırlısıyla hamile kalıp buradan bu haberi veririm,sabırla bekliyorum o günleri...a.s.
tebrik ederim umarım herşey istediğin gibi olur darısı başımıza inşallahsağol canım bu mesajı okuyunca umutlandım biraz
bendede pko ve tiroit var ömür boyu ilaç kullanmam gerekiyor
7 yıldırda çocuğum yok bir sürü tedavi 3 aşılamam da sonuç vermedi tüp bebeğe başlayacağım ama korkuyorum
artık umutlarımı yitirmeye başladım oooooooooooffffff
zaten olmuyordu bu hastalıklarda varken hiç olmayacak diye düşünüyordum
sen bana umut oldun diyebilirima.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?