• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over ve guatr olan hastalar

yumurtlama olmuyo bende guatrgeçti allaha şükür ama artık başka sıkıntılarım var iyice depresyondayım glikofen kullanıyorum allahım inş tez zamanda hamile kalırız

glikofen kullanan varmı yan etkileri hala devam ediyor hep midem bulanıyor halsizlik filan anlamadım midem yanıyor hep yemek yesemde yemesemde

merhaba ben yaklaşık 10 aydır glukofen kullanıyorum pko ve hipoglisemi nedeniyle. yan etkileri kalmadı hiç ama ilk aylar bulantım fazlaydı

canım bendede polikistik over sendromu var, doktorum yumurtalıkların çok tembel dedi şuan menogon kullanıyorum. ama istenilen boyuta ulaşmıyor. hamile kalmayı çok istiyorum.bu durumda aşılama ya da tüp bebek dışında gebeliği oluşan yok sanırım :(( varsa yazsınlar buraya lütfennn

bendede var polikistik over.hormon tahlillerim duzenli cikti ama.2 senedir hamis kalamiyorum.ama dua ediyorum rabbime.elbet birgun bende alacagim bebegimi kucagima.

SABIR SABIR SABIR

mrhb arkadaşlar benide aranıza kabul edermisiniz.bendede pko var 1.5 yıldır bebek istiyoruz gonophne kullandım 6 ay kadar sonuç alamadık.rahim filmim çekildi çok şükür temiz çıktı şimdi sıra geldi aşılamaya ama ben aşılamaylada olmazsa diye tedirginim.allahım isteyen herkese bu duyguyu tez zamanda yaşatsın amin.sevgilerle

slm arkadaşlar geçenlede ibrahim saraçoğlundan duydum pko olan,yumurtalıklarda basit kistleri olan ve idrar yollarında iltihabı olanlara kuru soğan kürünü öneriyodu,ben bu doktorun kürlerine güveniyorum.kendi sitesindede bulabilirsiniz kürün tairifini,15 gün içiyosunuz sadece ve bu süre içerisinde yoğun akıntınız oluyomuş buda iltihabın söküldüğü ve basit kistlerin akıntıyla attığı anlamına geliyomuş,belki işinize yarar diye paylşmak istedim.sevgiler.

kızlar hormon testlerini nerde yaptırıyorsunuz çok mu pahalı?benim doktorum özel yaşadığım yerde değil o yüzden sordum

canım kilo durumun nasıl bendede aynı problem varda guatır tedavisi görünce zayıflayabildinmi?

canım evlenmeden önce 70 kiloydum ama 1ö5 yılda tam 86 kilo oldumm resimlere bakınca kendimi tanıyamıyorum hertarafım şiş gibi bir türlü kilo veremiyorum glikofen verdirir dedi dr ama ilk günler midem bulanıyodu ishaldim şişlik gitti ama şimdi yine aynıyım yalnız geçen adetimin son gününden 23 gün sonra adet oldum tam zamanında oldum çok sevinçliyim dianede kullanıyorum heralde ikisininde faydası var bir düzene girse keşke bakalım gelecek aylarda tam zamanındamı olacam.

merhaba arkadaşlar bende polikistik hastasıyım ve hipotroidim var tefor ve glukofen adlı ilaçları kullanıyorum 7.yıla girmemize rağmen malesef bebiş olmadı Allah bu hastalığı çeken tüm herkese acil şifalar versin umarım hepimizin tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz ben bu arada soğan kürüne başladım 6gündür içiyorum doğal bişeysonuçta denemekte fayda var

Merhaba;

Benn polikistik over hastasıyım, aynı zamanda hashimato tiroid hastasıyımmmm hiççç canınızı sıkmayın arkadaşlar stres yapmayın.. 1,5 aylık hamileyim.. Yüce Rabbim isteyince veriyor.. Doktorlara gitmekten soru sormaktan çekinmeyim, ben 20 ye yakın doktora gittim her birini doğru düzgün sorularımı cevap vermediği için değiştirdim, ağladım, üzüldümm ama yılmadımm doğru doktorları buldum.. Artık üzülerek söylüyorum istisnalar kaideyi bozmaz doktorlarda bu işi paraya dökmüş, ama siz yılmayınn ve doğru doktoru size hitap eden doktoru bulun ve tedavinizi tamamlayın.

Nayhan sanırım istanbulda yaşıyorsun hangi hastanede hangi doktora gittiğini yazarmısın lütfen

dr banada polikistik over tanısı koydu kist de yaklaşık bir portakal büyüklüğündeydi ama ben tedaviye bile başlamadan hamile kaldım 4 aylık umut herşeydir karamsar olma

bende polikistik overle savaşan biriyim bana dr sürekli dogum kontrol hapı veriyor vücüdün kist fabrikası diyor ama şimdi sogan kürünü yapıyorum sende yap ibrahim saraçoglu nun kürü öglen 2 barda içme suyunu kayanat içine beyaz soganı soy 4 e böl 5 dk kaynasın ılıkken 1 bardak öglen iç 1 bardakda akşam yemeginden önce iç bacım şifa ALLAH DAN bunlar sebeb inş iyi gelir dua ve selametle kal sonrada :CüvCüv: KALLLLLLLLL

arkadaşlar biraz önce dinledim saraçoğlu hormon ve adet düzensizliği için 1 tatlı kaşığı aslanpençesi otunu 1 bardak kaynamış suya atıp sabahları kahvaltıdan 2 saat sonra için dedi

arkadaşlar bu soğan kürüne ne zamn başlıcaz bilginiz varmı acaba
adet bitincemi adetliykenmi

Back