Polikistik over tanısı konulup hamile kalan arkadaşlar. Bunun için nasıl bir süreçten geçtiniz???

Yok canım yumurta ilaçla büyümüyorsa göbekten iğne ile büyütüyor lar o daha etkili. Yumurta büyüyünce bir de çatlatma iğnesi var. Bence yürüyüşünü aksatma yürüyüş çok önemli demişti o doktor. Hakikaten de öyle oldu. Telefonuma şu adım sayan uygulamalardan indirmiştim. İlk zamanlar günde 15.000 adım Atıyordum.

Zaten o Yumurta gunleri uygulamalardan takıp ediyordum ama olmuyordu canım. İnsan kendi vucudundan kendı anlıyor ya ısınıyorsun ya şişiyorsun ya akıntın artıyor ordan da anlıyorsun. Birde bende ilk evlendim 2 3 ayda bir oldum derken tarlusal verdı Dr Oyle oldum sonra baktım yine duzensiz ilk 3 aysonra bebek istemeye basladık akıntı sıkayetım arttı
Bende Dr gittim fıtıl verdı 6gunluk kullandım akıntı vs tum temizledi reglim duzene girdi sasırdım. Derken agustos gb yıne akıntı basladıydı Dr sormadan yıne aynı fitili aldım kullandım kendimce o arada ılıskı yasak 6gun boyunca biz uslu durmadık 4.gun yaramazlık yaptık derken fıtıl bıttı devam 2gune bir o ara nasıl olduysa tutmus. Yanı belkide enfeksiyon vardı ondan mı olmuyordu bılmıyorum. Oluverdi şükür.

Hımm bendede smear testı yapınca bıraz ıltıhap var dedı fitil verdi suan gectımı bılmuyorum. Bıdahakı gıtmemdr bakarlar belkı tekrar nebılım ya hayırlısı olsun yanı cokta takmamak lazım

Yanı bana o ıgneden kımse bahsetmedı işte neden bılmıyorum bıde farklı doktora gıttım dedım ya o kadın ultrasonla karnımdan bakınca dedıkı rahmınde sıvı gozukuyo o ne demek dedım yumurtan catlamıs olabılır belkı ılıskıye gır belkı hamıle kalırsın ama kesın bısey soylemıyorum dedı cok zannetmıyorum ama bakalım belkı test yaparım 10 gun sonra falan

Soğan kürü yap ve bol bol egzersiz yap ben o şekilde adeti duzene koymuştum. Evet 3. Gun git devlet bakıyor. Hangı şehırdesiniz

Bende pco hastasiyim evlilikgimin 18. Ayında hsg çektirdim hamile kaldım düşük yaptım malesef düşükten bir sene sonra kendiligimden hamile kaldım tabi bu arada aşılama oldum tutmadı neyse kızım doğdu şimdi 17 aylık oldu kızım 3 aylıkken hamile kaldım oğlum doğdu oda 5 aylık şuan..5 yıllık evliyim 3 yıl tedaviler ilaçlar uğraştım ağladım dua ettim şükür rabbim bir kız bir oğlan evlat verdi aralarında 1 yaş var tam..Rabbim isteyen herkese nasip etsin anneliği

Canım yumurta takibinde vajinal bakılıyor. Belki çatlamıştır diye bir şey ilk defa duyuyorum. O kadar doktora gittim doktor bunu vajinal ultrasonda görüyor net olarak zaten neden böyle yapmış bilemedim. Bence hep aynı doktora git. Bir de hadi karından baktı vajinal bakmak istemedi ( ki bu da saçma bir ihtimal) kan tahliliyle çatlayıp çatlamasığı belli oluyor. Kaç yıllık evlisin bunlar biraz ağırdan alıyorlar sanırsam

Bılmıyorum walla bana ılk gıttıgım doktorda karnımdan baktı kan tahlılı falan hıcbısey yapmadı ya kadın bana sunu dıyo eşine test yaptır onun sonucuna gore hareket edıcez bunu bellemiş kadın baska bısey demıyo 2 bucuk yıllık evlıyım ama bız daha once korunduk daha yenı bıraktık korunmayı ben dogum kontrol hapı ıctım hep

Normalde 1 yıldan önce bakmıyorlar ya acaba öyle mi dedim ama değilmiş o zaman eşin yaptırsın bakalım zaten çok uzun süren bir şey değil

Allah hayırlı ömürler nasip etsin sizlere. Darısı da bizim başımıza inşallah

Ankara adet oldum ama malesef biraz once ankaradaki butun devlet hastanelerine randevu almaya calistim 16 16 17 araliktan once randevu bulamadim
İşte kötü tarafı bu. Ama erkenden hastaneye git randuvu açtırmaya çalış

Yeni evliyim ve çocuk istiyoruz. Pcos hastasıyım. Mensim düzensiz o yuzden yumurtlama ovulasyon tarihi sıkıntısı yaşıyorum. Yardım lutfen
Cnm bende pkosum kökenle olması bende 4 kez denedim ben inofolic tozla hamile kaldım internetteki ovulasyon hesaplama programiyla yumurtlama zamanimi takip éttim oldu coksukur allah elbet nasip ediyor yeterki elinden geleni yap

Ben özel muayaneye gidiyorum mecbur özelde yaptirmam lazim esimle konusup gittigim doktora yaptirmakta karar kildik hayirlisi bakalim umarim hayirli haberler verir inşallah
Ufuk Hastanesi'de gamze hoca iyidir baya bu arada tabi inşallah ihtiyacınız kalmaz :)

Cnm bende pkosum kökenle olması bende 4 kez denedim ben inofolic tozla hamile kaldım internetteki ovulasyon hesaplama programiyla yumurtlama zamanimi takip éttim oldu coksukur allah elbet nasip ediyor yeterki elinden geleni yap
Merhaba yazınızı görüşen soraym bu infolic combi sanırım ? Nr kadar zamanda etki gösterdi. . Bu arada hayırlı olsun Rabbim hepimize nasip etsin inş
Ayrıca bu vitamin kıllanma sivilce adete de iyi geldimi

Merhaba yazınızı görüşen soraym bu infolic combi sanırım ? Nr kadar zamanda etki gösterdi. . Bu arada hayırlı olsun Rabbim hepimize nasip etsin inş
Ayrıca bu vitamin kıllanma sivilce adete de iyi geldimi
Cnm ben 4 ay klomen kullandım olmadı sonra inofolic toz pembe olani ictim ictigim ay oldu tabi yumurtlama zamanimida takip ettim killanma malesef bendede var cnm pkoslularin kaderi inofolucle hamile kalan cok pkoslu var arastir cnm adetimde duzene girmisti son aylarda cnm 28 gunde olmaya baslamistim adetin geçince inanmadım düşün yani 5 gün sonra test yaptim

Merhaba bısey sormak ıstıyorum yumurtlama zamanınızı nasıl takıp ettını yani bendede pko var ve 2-3 ayda bır olmuyorum daha uzun suruyo sızınkıde cok aralıklı mıydı bıde o dedıgınız ılac doktor mu tavsıye ettı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…