• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over tanısı konulup hamile kalan arkadaşlar. Bunun için nasıl bir süreçten geçtiniz???

Bende pcos hastasıydım henüz geçen hafta düşük yaptım adetim düzensizdi 2 ay önce tedaviye başlamıştım ayrıca insülin direncim yüksek ve birde kilom vardi şükür hepsini düzene soktum hamileydim maalesef devamı olmadı Rabbim isteyen herkese nasip eylesin bu arada en büyük etmen stres kendine dikkat etmelisin nefes aldıkça bi umut vardır. Bu arada ben bi uygulama kullanıyorum adet tarihlerimi yazdıkça ne zaman çatlama olacağını yazıyor bende faydası oldu göz atmak isterseniz eğer (womanlog)
Çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun. Stres ciddi bir engelleyici ama işte insanin elinde değil. Bende de bir uygulama var ama peppap diye. O hesaplamaya gore gittim sonuç negatif

o zaman 30 günü geçmiş satınız 27 değil ki 🤦🏼‍♀️
bence bir an önce doktora gidip en son 21 ekimde adet olduğunuzu söyleyin boşa vaktiniz kaybolmasın
ben de ileri derecede pkos hastasıydım tecrübeyle sabit bekledikçe boşa zaman geçiyor 30 günü aşınca müdahale edilmeli bence
Gitmem gerekiyor evet. Ama doktor adet olunca gel dedi bende daha onu bekliyorum

Gitmem gerekiyor evet. Ama doktor adet olunca gel dedi bende daha onu bekliyorum
doktorlar sizi tanımıyor ki senin 28 döngünün olmadığını biliyor mu?
ayrıca bir uygulama yazmışsınız olmadı demişsiniz siz 28 günde tıkır tıkır adet olan biri olsaydınız işe yarardı uygulama.
bence gidin doktora

doktorlar sizi tanımıyor ki senin 28 döngünün olmadığını biliyor mu?
ayrıca bir uygulama yazmışsınız olmadı demişsiniz siz 28 günde tıkır tıkır adet olan biri olsaydınız işe yarardı uygulama.
bence gidin doktora
Doktor beye pcos hastası olduğumu soyledim gerçı ama. Gıdıcem bu hafta mutlaka

Çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun. Stres ciddi bir engelleyici ama işte insanin elinde değil. Bende de bir uygulama var ama peppap diye. O hesaplamaya gore gittim sonuç negatif
Teşekkür ederim. Fark ediyor onlar sadece yardımcı Rabbim neylerse güzel eyler onun için önümüzde uzun yıllar yollar var kafamızı rahat tutalım olmayacak hiçbirşey yok 🤲 Bende stresliyim ama bir yanda da rahatlamaya çalışıyorum herşey nasip ama 1 kere olursa olur diyorum Allah ım büyük hepimize hayırlı evlatlar versin sağlıklı sıhhatli inşallah ❤🤲

Teşekkür ederim. Fark ediyor onlar sadece yardımcı Rabbim neylerse güzel eyler onun için önümüzde uzun yıllar yollar var kafamızı rahat tutalım olmayacak hiçbirşey yok 🤲 Bende stresliyim ama bir yanda da rahatlamaya çalışıyorum herşey nasip ama 1 kere olursa olur diyorum Allah ım büyük hepimize hayırlı evlatlar versin sağlıklı sıhhatli inşallah ❤🤲
Evet işte bir kere olsa sıkıntı yapılmaz sonrası. Evet allahtan ümit kesilmez. Rabbım hayırlı bir şekilde bize de nasip etsin

Evet işte bir kere olsa sıkıntı yapılmaz sonrası. Evet allahtan ümit kesilmez. Rabbım hayırlı bir şekilde bize de nasip etsin
Amin inşallah inan benimde hamile kalacak mıyım ümidim azalmıştı hatta yok olmuştu neredeyse ama bir kapıyı kapatan ötekini acarmış elhamdülillah açtı sende zihnini boşaltmaya çalış çalış ki bedeninde rahatlasın tedbir senden taktir yüce yaradandan

Ben pkoluyum. Çok uğraştım bebek için ama çözüm çok basitmiş.12 Kilo verdim ( glifor şeker ilacını da kullanarak), inofolic combi pembe olandan kullandım, her akşam aksatmadan yürüyüş yaptım ve de klomen yerine femara kullandığım aylarda hamile kaldım. 2 kez femara kullandım ikisinde de hamile kaldım.

Merhaba bende 1 kez klomen kullandım ama yumurtam buyumedi. Femara kullanmıssınız klomen ile femara aynı degılmı acaba ?

ergenligimden bu yana pco luyum tedavisiz hamile.kaldim 2.çocuğum da korunurken oldu , endişe etmeyin bence rahat olun ,pco lı olmayan arkadaşlarım 'ın çoğunun çocuğu olmuyor inşallah onların da olur tez zamanda ama ben yıllarca ya olmazsa diye yaşadım evlendim ilk yıl hamile kaldım, çok sıkıntı bir hastalık değil

Yeni evliyim ve çocuk istiyoruz. Pcos hastasıyım. Mensim düzensiz o yuzden yumurtlama ovulasyon tarihi sıkıntısı yaşıyorum. Yardım lutfen :110:
Vallaha arkadasim bende hamile kalamiyorum bendede pko var adetim gelmiyo ozele gidiyorum doktorum 76 yasinda 250 lira tahlil ucreti istedi durumum o kadar yok dedim adet gorunce 3.cu günü git devlette hormon yaptir kizim dedi devlet hastanesi yaparmi inan bilmiyorum 5 yillik evliyim Allah tum bu hastaligi olupta evladi olmayanlara hem sabir versin hemde bu zor yolu kolaylastirsin inşallah

Yanı etki olarak farklı ılaclar mı bunlar ben etkılerı aynı dıye bılıyodum da ondan soruyorum
Pkolular için femara diye biliyorum. Rahmi de besliyor çünkü ve kontrollü büyütüyormuş. Bunu özel muayenehanesine gittiğim bir doktor söylemişti

Pkolular için femara diye biliyorum. Rahmi de besliyor çünkü ve kontrollü büyütüyormuş. Bunu özel muayenehanesine gittiğim bir doktor söylemişti

Yani bu doktorlarda hepsı degısık bendede pko var ama klomen verdı doktor keske dıgerınden verseymıs en azından işe yarardı 😕

Başka doktora gitmiştim klomen yazacaktı ben femara istedim femara yazdı. İşe yarar mı bilemem. Daha fazla etki eder mi bir fikrim yok yani. Zaten ilaçla büyümüyorsa direk iğneye geçiyorlar. Ben iğne de istemiştim. Tam 5 tane yumurtam olmuştu. Ama o da kontrolsüz büyütüyor. O ay tutmamıştı hamile kalmamıştım. Sonra 2 ay üst üste kist oldu o yumurtalar. Ay çok karışık bu işler. Peki zayıf mısın?

Yas 35 15 aylık evliyim
Su an hamıleyım ve kendılıgınden oldu.
Regl duzensızlıgım vardı pkoluyum ve hıcbır Dr olmaz demedi sadece korunma dedı aynı Yumurta gunleri vs takıp ediyordum olmuyordu oluruna bıraktım derken oldu şükür. Hıc stres yapmadım olmayacak diye kafaya da takmadım 🙏🥰💙

Başka doktora gitmiştim klomen yazacaktı ben femara istedim femara yazdı. İşe yarar mı bilemem. Daha fazla etki eder mi bir fikrim yok yani. Zaten ilaçla büyümüyorsa direk iğneye geçiyorlar. Ben iğne de istemiştim. Tam 5 tane yumurtam olmuştu. Ama o da kontrolsüz büyütüyor. O ay tutmamıştı hamile kalmamıştım. Sonra 2 ay üst üste kist oldu o yumurtalar. Ay çok karışık bu işler. Peki zayıf mısın?

Üff evet cok karısık bıdr doktorlar farklı seyler soyluyo malesef😕ben bıkez gittim doktora klomen verdı yumurtayı kontrol ettı buyume olmadı o sırada doktor degıstırmem gerektı yenı gıttıgım doktor yumurta takıbı ıcın cagırmadı bile bı sonrakı adetınde gel dedi eşimede test yaptırdık bız ıkıncısını yaptırcaz cunku genelde erkeklerın testı 2 kez yapılıyormus😕 bana hıc iğne falan demedıler ama galıba yumurta buyuyunce ıgne yapıyolar bende buyumedı 😢 evet ben zayıfım baya

Ve bıraz etkı ediyormu bılmıyorum ama bekarken 55tım hep evlendim 62 yı gordum 1sene ıcınde derken 58dım hamıle kaldığımda.
Ustelık Dr hormon testi ıstemıstı en son regl 3.gunu hepsi temizdi istersen obur ay klomen baslayalım demıstı gıtmemıstım olursa olur demıstım hıc takmamıstım o ay oldum,🙏

Yas 35 15 aylık evliyim
Su an hamıleyım ve kendılıgınden oldu.
Regl duzensızlıgım vardı pkoluyum ve hıcbır Dr olmaz demedi sadece korunma dedı aynı Yumurta gunleri vs takıp ediyordum olmuyordu oluruna bıraktım derken oldu şükür. Hıc stres yapmadım olmayacak diye kafaya da takmadım 🙏🥰💙

Yumurta gunlerınızı takıp edebılmenız guzel bısey tabıkı benım oyle bıkac ayda bır olmuyo 8-9 ayda bır oluyorım ılacsız sızın gıbı degılım yanı😂 ama tabı bılemeyız kısmet sonucta

Back