Polikistik over tanısı konulup hamile kalan arkadaşlar. Bunun için nasıl bir süreçten geçtiniz???

Ben de kendime inandırdım galiba olmayacağını gidiyorum doktora aşılama oldum ama olmayacak galiba diyorum . Sağlıkla alın inşallah kucağınıza .Darısı bana inşallah Rabbim izin verirse inşallah

Biliyorum cnm duphastonu bende kullandım daha önce adet düzenleyici adetimi düzenledi o konuda ise yarıyor ama sadece o yetmiyo pkoda ama bellide olmaz herşeyin hayırlısı bakarsın kendiliğinden olur

Biliyorum cnm duphastonu bende kullandım daha önce adet düzenleyici adetimi düzenledi o konuda ise yarıyor ama sadece o yetmiyo pkoda ama bellide olmaz herşeyin hayırlısı bakarsın kendiliğinden olur

Ya yetmıyodur tabıde 6 ay bı gecsın bakalım hem aynen brlkı kendılıgınden olur ınsallah

klomen ve catlatma ıgnesı kullandım ıkı kez negatıf sonuc aldık pcos um bende. bu ay aşılama denedık şimdi beklemedeyım ınsallah tutar

Merhaba ben de 3 yıllık evliyim 2 yıl önce bir hamilelik geçirdim ve kalp atışı olmadığı için kürtaj oldu kendimi toparladım ve 8 ay önce çocuk istemeye karar verdik ama bir türlü tutmadı doktora gittim pko teşhisi koydu ve duphostone kullandım sonrasında klomen bu sırada da ovulasyon testi yaptım yumurtlamayı gördüm ve baya mutlu oldum doktor kontrole gittiğimde stres yapma dedi az önce yorumlarda pko olduğunu bilmeyenler daha çabuk hamile kalıyor dedi doğru çünkü ilk gebeliğimde hiç bilmiyordum ve 6. Ayda olmuştu . Bir de instagramdan birgebeningünlüğü var ovulasyon testleri var sağ olsun çok güzel ilgileniyor deneyebilirsin çok hassas olduğunu çoğu kişi yazmış biraz uzun oldu iyi okumalar

Yeni evliyim ve çocuk istiyoruz. Pcos hastasıyım. Mensim düzensiz o yuzden yumurtlama ovulasyon tarihi sıkıntısı yaşıyorum. Yardım lutfen
Merhaba bende 3-4 yıldıe polikistik over hastası olduğumu biliyorum hangi doktora gittiysem aynısını söyledi adet günlerim düzensizdi hatta en son 44 gün sürdü 8kasımda bitti çocuk yapmaya karar verdik ve ilk haftaki denememizde tutmuş olucak ki bugün yaptırdığım hcg testinde 180 gibi bir sonuçla karşılaştım . Adetin bitince 2 günde bir deneyin olmazsa doktora danış bence :) bu arada bendede d vitamini folik asit eksikliği vs vardı ama bi problem yaşamadım şuan sorun yapma o yüzden :)

Soğan suyu kürü uygulayın mutlaka. Bana da pcos tanısı konuldu ama beslenme tarzı ve yaşam şekli ile pcosun klinik etkilerini hemen hemen hiç yaşamadım diyebilirim. Spor, beslenme, kilo kontrolü şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…