Cnm ilkbaşlarda benimde öyleydi cokduzensizdi sonra klomen verdi doktor kullandım düzene girdi 28 gunde bir olmaya başladım tabi birazda zayıfladım kepek ekmegi yedim pkoda onemli 58 kiloydum 52dustum klomenle 4 ay denedik olmayinca rahîm filmi cekelim dedi tamam dedim çektik açık cıktı ondada bi sorun yoktu tek sorun pko dedi burdaki sitelerden inifoligi gordum hamile kalan pkolulari doktora sordum kullansam olyrmu diye kullanabilirsin dedi zaten sigorta karsilamiyo onu aldm bende kullandım ama ben sadece yumurtlayana kadar kullandım yumurtlama takvimi yumurtlama hesaplama folio ailesi google yaz cnm burdan yumurtlama zamanımı buldum 2 gunde bir değerlendirdik cnmMerhaba bısey sormak ıstıyorum yumurtlama zamanınızı nasıl takıp ettını yani bendede pko var ve 2-3 ayda bır olmuyorum daha uzun suruyo sızınkıde cok aralıklı mıydı bıde o dedıgınız ılac doktor mu tavsıye ettı acaba
Merhaba bısey sormak ıstıyorum yumurtlama zamanınızı nasıl takıp ettını yani bendede pko var ve 2-3 ayda bır olmuyorum daha uzun suruyo sızınkıde cok aralıklı mıydı bıde o dedıgınız ılac doktor mu tavsıye ettı acaba
Cnm ilkbaşlarda benimde öyleydi cokduzensizdi sonra klomen verdi doktor kullandım düzene girdi 28 gunde bir olmaya başladım tabi birazda zayıfladım kepek ekmegi yedim pkoda onemli 58 kiloydum 52dustum klomenle 4 ay denedik olmayinca rahîm filmi cekelim dedi tamam dedim çektik açık cıktı ondada bi sorun yoktu tek sorun pko dedi burdaki sitelerden inifoligi gordum hamile kalan pkolulari doktora sordum kullansam olyrmu diye kullanabilirsin dedi zaten sigorta karsilamiyo onu aldm bende kullandım ama ben sadece yumurtlayana kadar kullandım yumurtlama takvimi yumurtlama hesaplama folio ailesi google yaz cnm burdan yumurtlama zamanımı buldum 2 gunde bir değerlendirdik cnm
Bende 1 kez klomen kullandım gecen ay bugun olmam lazımdı daha olmadım bu saate kadar ben zaten zayıfım boyum 1.70 kılom 55 doktorla sasırıyo senın gıbı zayıf bırınde nasıl pko oluyo dıyepekı bu ılac folık asıt yerıne mı gecıyo ben suan kullanıyorum
Anladım çok sağol canım. . Evet çok duyuyorum bu aralar ins almayı düşünüyorum bnde. Ben bu soğan kürü yaptım iyi geldi. Adetim bitince hayit icicem. Bu vitamin ide alayım tam olsun inşallahCnm ben 4 ay klomen kullandım olmadı sonra inofolic toz pembe olani ictim ictigim ay oldu tabi yumurtlama zamanimida takip ettim killanma malesef bendede var cnm pkoslularin kaderi inofolucle hamile kalan cok pkoslu var arastir cnm adetimde duzene girmisti son aylarda cnm 28 gunde olmaya baslamistim adetin geçince inanmadım düşün yani 5 gün sonra test yaptim
3 yıllık evlılıgımde son 1 yıla yakındır korunmuyorum ve 3 ay once doktora gıttıgımde 2 ay daha hamıle kalmazsan ılacla uyaralım dedı. ben o ay hamıle kaldım. düştü ama dogal yolla hamıle kalmıstıım sonuctaİnşallahhh doğal yolla kalırsınız doğal yolla kalan da çok tabi stres yapmamak gerek . Doktora gidip adetinizin 2. Veya 3. Günü kan verip , tahlil yaptırın doktor size bir yol çizecektir . Ovulasyon testi deneyebilirsiniz .
Çok teşekkür ederim bende de o psikoloji var pkolularda zor oluyor olmaz diye tabi ki hepsinde değil ama aşılama oldum klomenle ama tutmadı . Rahim filmi çekilip tekrar aşılama yapılacak.3 yıllık evlılıgımde son 1 yıla yakındır korunmuyorum ve 3 ay once doktora gıttıgımde 2 ay daha hamıle kalmazsan ılacla uyaralım dedı. ben o ay hamıle kaldım. düştü ama dogal yolla hamıle kalmıstıım sonucta. neye yordum bılıyo musun bunca zaman pko oldugumdan hemen olmayacagına o kadar ınandırıyorum kendımı o kadar stress yapıyorum kı doktorlar dıyo 2 3 yıl deneme suresı harcayabılırsın yok zor olur yok ılacla anca olur falan beynı şartlamısım heralde dedım . aman bu ay olmazsa ılac yapcakmıs belkı ıkız bıle olur ha dıye bı rahatlık bı mutluluk bı geldı hamıle kaldı ^^ tabı once allahın emri ama sonra bı rahat bırakmak gerek kendını ^^
^^ tabı tedavısı olmayan bısı tamam da bugun doktorum ınsulın dırencını bıraz kırmamız gerek kılo verırsen daha da sıklasır adetın en azından 50 lere uzamaz dedı. hakıkaten de evlenmeden once 60 kılo falandım o zaman 35 40 arası olurdum sımdı bıraz daha bozuldu sankı . hak verdım . ınsallah hepımıze rabbım bebişler verir 2 ay dusuk sonrası kurtaj ıcın rahım dınlendırme modundayım. ınsallah bu sefer de aylarca ugrasmam gerekmez ^^Polikistik over benim yıllardır içinde olduğum bi durum. Bekarlıktan evliliğine kadar hep korkumdu çocuğum olmiycak olmiycak hiç cikamadim bu durumdan. Yılda 3 kez falan adet oluyordum. Hep odem topluyordum. Evlendim çocuk. İstedik kadın doğum uzmanlar falan derken kimse bisey söylemedi tedavisi yok dediler zamana biraz bir yıl dolsun infertilite tedavisi baslayali mdediler ama ben çok sabirsizdim. 6. Ayın içindeyim evliligiimin ve 5 haftalık gebeyim. Hiç bisey düşünme kimseye kulak asma yemene icmene dikkat et takıntı yaa düzenli ilişkiye gir bak zamanla değişecek herşey. Ama önce inan. Ben böyle diyenlere diyorum olmiycak dayanamıyorum sizin oldu belki ama benim olmiycak. İnaiyodum yavaş yavaş kaybediyodum inancimi. Sonra dedim takma artık. 3 ay gecikmisti adetim dedim yine başa dönüyoruz bakti m bu kez farklı test yaptım pozitif. Rabbim sana da yaşatsın bu duyguyu insallah umudunu kaybetme sadece sabır
arkadaşlar Agnucaston diye bi ilaç var bitkisel içerikli. ondan çok memnun kalanlar
Selam herkese ben bugun doktora gıttım bugun adet olmam
Polikistik over benim yıllardır içinde olduğum bi durum. Bekarlıktan evliliğine kadar hep korkumdu çocuğum olmiycak olmiycak hiç cikamadim bu durumdan. Yılda 3 kez falan adet oluyordum. Hep odem topluyordum. Evlendim çocuk. İstedik kadın doğum uzmanlar falan derken kimse bisey söylemedi tedavisi yok dediler zamana biraz bir yıl dolsun infertilite tedavisi baslayali mdediler ama ben çok sabirsizdim. 6. Ayın içindeyim evliligiimin ve 5 haftalık gebeyim. Hiç bisey düşünme kimseye kulak asma yemene icmene dikkat et takıntı yaa düzenli ilişkiye gir bak zamanla değişecek herşey. Ama önce inan. Ben böyle diyenlere diyorum olmiycak dayanamıyorum sizin oldu belki ama benim olmiycak. İnaiyodum yavaş yavaş kaybediyodum inancimi. Sonra dedim takma artık. 3 ay gecikmisti adetim dedim yine başa dönüyoruz bakti m bu kez farklı test yaptım pozitif. Rabbim sana da yaşatsın bu duyguyu insallah umudunu kaybetme sadece sabır
Merhaba bende bugun doktora gıttım kadın cok guzel anlattı herseyı bende 2 bucuk yıllık evlıyım ama korunuyoduk hep nisanda bıraktım dogum kontrol hapını buarada pko var bendeekımde bı doktora gıttm bana hemem klomen baslattı ama olmadı malesef sımdı yenı doktor buldum klomen vermedi sen hıc duzenlı denememıssın neden hemen klomen vermısler sana dedı yarın bı ılac verıcekmıs bana hem adetımı duzene sokacakmıs hem o arada hamıle kalabılırmısım bugun kan testı de yaptı nolur nolmaz dıye gebelık ıcın 6 ay duzenlı dene olmazsa tekrar gel dedı bana
Hadi inşallah cnminofolic pkoslularin kullandığı folikasit yanlız yumurtlamayada yardımcı pkoda yumurtlama olmuyo cnm adet düzensizliği olanlarda oyuzden klomen gibi yumurta gelistirici veriyolar zaten
Bugun gıttıgım doktora sordum ınofolıc ‘i bunu genelde şekeri duzenlemek ıcın verıyolarmıs senlık bısey degıl dedı tabı sekerıme falan bakılmadı hıc p
Evet cnm çünkü pkoda insulin direnci oluyo mlsf benim normalin biraz üstü demişti doktor yüksek değildi yani ama ona ragmen iyi geldi demekki gerek gormediyse vardir bi bildigi
Ben doğurdum cnm 3 aylikAynen dur bakalım bugun hangı ılacı verıcek ınsallah hayırlısı olur hakkımızdaSen suan hamılemıydın yoksa yanlıs mı hatırlıyorum
Ne verdi cnm gittinmi doktora?Ben doğurdum cnm 3 aylik
Ne verdi cnm gittinmi doktora?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?