arkadaşlar Agnucaston diye bi ilaç var bitkisel içerikli. ondan çok memnun kalanlar
Selam herkese ben bugun doktora gıttım bugun adet olmam
Polikistik over benim yıllardır içinde olduğum bi durum. Bekarlıktan evliliğine kadar hep korkumdu çocuğum olmiycak olmiycak hiç cikamadim bu durumdan. Yılda 3 kez falan adet oluyordum. Hep odem topluyordum. Evlendim çocuk. İstedik kadın doğum uzmanlar falan derken kimse bisey söylemedi tedavisi yok dediler zamana biraz bir yıl dolsun infertilite tedavisi baslayali mdediler ama ben çok sabirsizdim. 6. Ayın içindeyim evliligiimin ve 5 haftalık gebeyim. Hiç bisey düşünme kimseye kulak asma yemene icmene dikkat et takıntı yaa düzenli ilişkiye gir bak zamanla değişecek herşey. Ama önce inan. Ben böyle diyenlere diyorum olmiycak dayanamıyorum sizin oldu belki ama benim olmiycak. İnaiyodum yavaş yavaş kaybediyodum inancimi. Sonra dedim takma artık. 3 ay gecikmisti adetim dedim yine başa dönüyoruz bakti m bu kez farklı test yaptım pozitif. Rabbim sana da yaşatsın bu duyguyu insallah umudunu kaybetme sadece sabır
Merhaba bende bugun doktora gıttım kadın cok guzel anlattı herseyı bende 2 bucuk yıllık evlıyım ama korunuyoduk hep nisanda bıraktım dogum kontrol hapını buarada pko var bende
ekımde bı doktora gıttm bana hemem klomen baslattı ama olmadı malesef sımdı yenı doktor buldum klomen vermedi sen hıc duzenlı denememıssın neden hemen klomen vermısler sana dedı yarın bı ılac verıcekmıs bana hem adetımı duzene sokacakmıs hem o arada hamıle kalabılırmısım bugun kan testı de yaptı nolur nolmaz dıye gebelık ıcın 6 ay duzenlı dene olmazsa tekrar gel dedı bana