- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 28
-
- Konu Sahibi gamzeliyarimm17
ermez canım 18 mm olunca verir yada 20 21 deSalı çağırdı gel duruma göre iğne vericem dedi. Daha vermedi 13 mm de verilmiyor demek ki.
Geçen sefer Ganol F 450 kullandım 37.5 birim onda iki kere verdi çatlamadı kist oldu. Bunda bilmiyorum hiç.V
ermez canım 18 mm olunca verir yada 20 21 de
Bir doz mu verecek iki mi
Peki iki do iğne oluncada 14 .güne kadar etkisi gidiyor dimi iki doz olması gününü değiştirmiyor yani etkisininin geçmesiGeçen sefer Ganol F 450 kullandım 37.5 birim onda iki kere verdi çatlamadı kist oldu. Bunda bilmiyorum hiç.
Bilmiyorum ki bu konu hakkında bir fikrim yok kardeşimPeki iki do iğne oluncada 14 .güne kadar etkisi gidiyor dimi iki doz olması gününü değiştirmiyor yani etkisininin geçmesi
Anladım canımBilmiyorum ki bu konu hakkında bir fikrim yok kardeşim
Verdinmi kan naptınnPeki iki do iğne oluncada 14 .güne kadar etkisi gidiyor dimi iki doz olması gününü değiştirmiyor yani etkisininin geçmesi
Daha değil canım verecek bugünVerdinmi kan naptınn
Tamam canm hayrlı haberler al inşallahDaha değil canım verecek bugün
Amin canım dua et banaTamam canm hayrlı haberler al inşallah
Amin canım dua et bana
Tamam canm edicemAmin canım dua et bana
Canm sonuc cıkmadımı dahaTamam canm edicem
Bende amh 6,14 tü ordan pko var dedi doktor bana yoksa yumurtalıkta sıkıntı yok falan demişti endokrine gittim beni de yönlendirdilerPcosta amh hep yuksek mi olur ? Test sonucum bugun cikti amh 2.80 .doktorlar ultrasonla baktiginda ileri duzey bir durum yok diyor. Lh hormonum yuksek bir de testosteron.kadin hastaliklari doktoru endokrinolojiye gitmemi soyledi.var mi boyle olan ??
Test yaptım idrar az önce silik çıktı çok net değil amaTamam canm edicem
Test yaptım idrar az önce silik çıktı çok net değil amaBilmiyorum ki bu konu hakkında bir fikrim yok kardeşim
Bende sizin gibi hsg filmi sonunda tuplerim acik cikinca klomene basladim 17 mm en buyuk yumurtam olustu sonra ovitrelle catlatma ignesi vuruldum sonra iliski onerdi ama o ay sonuc alamadim daha sonra klomenin dozunu arttirdik gunde 4 tane sabah 2 aksam 2 ama klomeni fazla kullaninca bagisiklik gelistigi icin bu ay en buyuk yumurtam 16.5 mm ve ayni zamanda menopur ignesi kullaniyorumMerhabalar herkese
Ben 2.5 senedir evliyim ve eşimle ilk 2 sene çocuk düşünmüyorduk. 10 ay önce kontrole gittiğimde yumurtalıklarımın temiz olduğunu ve şansa o an yumurtlama döneminde olduğumu ve çocuk yapmayı düşünüyorsam bi sorun olmadığını öğrenip simir testini yaptırıp çıktım doktordan. 8 ay sonra yani geçen ay çocuk yapmaya hazır olduğumuza karar verdik ve ilişkiye girdikten sonra hayatım da ilk defa regli gecikmesi yaşadım başka bir doktora gittim ve heyecanlıyım tabi hamile olduğumu falan düşünüyorum. Doktorum polikistik over dan şüphelendi ve test yaptırdı testin sonucunda o ay yumurtlamanın olmadığı ortaya çıktı.
Reglimin 3. Günü tedaviye çağırdı ve 3. Gün pazara denk geldiği için 4. Gün gittim Klomen 50mg hap reçete etti ve bu hapı 5 gün boyunca 2 şer tane sabah 10 da almamı istedi ardından 3 gün ara verip öyle tekrar yanına gitmemi istedi. Ben bugün hapı kullanıp tekrar gittim ve 2 tane yumurtaların 18 mm büyüdüğünü gözlemledi ve yarın için sabah 9 da göbekten yumurta çatlatma iğne olmamı söyle ovitrelle adında bir iğne ve 1.5 gün ara verim ilişkiye girmemizi söyledi.
bu süreç nasıl devam eder sonuç alırmıyım, kafam çok karışık benim gibi bu sorunu yaşayan var mı lütfen yazar mısınız. Herkese teşekkürler şimdiden
Siz de son durum nedir kan verdiniz mi?Test yaptım idrar az önce silik çıktı çok net değil ama
Belki akşam yaptığım için silik çıktı
Kana vakit bulamadım
Sabah test yaptım çıkmadı ben de kandan vazgeçtimSiz de son durum nedir kan verdiniz mi?
Ozaman iğnenin etkisi miydi olsun canm üzülme herşeyde bir hayır vardırSabah test yaptım çıkmadı ben de kandan vazgeçtim
Aynen canım adete üç gün var bekliyorumOzaman iğnenin etkisi miydi olsun canm üzülme herşeyde bir hayır vardır