-
- Konu Sahibi gamzeliyarimm17
Fsh 5.9 lh 14FSH kaç çıktı. Normal değer 3.5 ile 12.5 arası bu sayılardan fazla mı?
Bu sabah yaptığım Buda 14.günüm iğneninBence bebek var inşallah
Bu sabah yaptığım Buda 14.günüm iğneninIgnenin etisi olablir hala canm 1 gun sonra tekrar yap istersen
Canım dayanamadım az önce bir test daha yaptım sabahkine göre biraz daha mı koyu yoksa bana mı öyle geliyorFSH kaç çıktı. Normal değer 3.5 ile 12.5 arası bu sayılardan fazla mı?
Bence var gibi duruyor ama fazla idrar damlatma sonucunda da böyle olabiliyor. Fotoğrafta grimsi gibi. Evet fark ediliyor. Bence için rahat etmesi için erken gebelik testi al. Onlarda bu gibi yanılmalar olmuyor. Yani yoksa hiç çıkarmaz. Belki de ilacın etkisi de olabilir böyle gösteren. En sağlıklısı kan verip öğrenmek hem streste yapmazsın. İnşallah gönlünce olur. Bende bugün gittim 13 mm olmuş solda iyi dedi. Salı tekrar gidicem.Canım dayanamadım az önce bir test daha yaptım sabahkine göre biraz daha mı koyu yoksa bana mı öyle geliyor
birinci resim sabahki
ikinci resim yeni yaptım az önce
Benim de FSH 8.1 di yaşına göre yüksek demişti. Şuan ki değeri bilmiyorum. İlaç içtim o kadar belki düşmüştür. Senin benimkine göre bile gayet iyi. Bu durumda sen her ay düzenli adet görüyorsun ve yumurtan var.Fsh 5.9 lh 14
İnşallh seninde hersey yolunda gider gebelik haberi alırızBence var gibi duruyor ama fazla idrar damlatma sonucunda da böyle olabiliyor. Fotoğrafta grimsi gibi. Evet fark ediliyor. Bence için rahat etmesi için erken gebelik testi al. Onlarda bu gibi yanılmalar olmuyor. Yani yoksa hiç çıkarmaz. Belki de ilacın etkisi de olabilir böyle gösteren. En sağlıklısı kan verip öğrenmek hem streste yapmazsın. İnşallah gönlünce olur. Bende bugün gittim 13 mm olmuş solda iyi dedi. Salı tekrar gidicem.
Femera daha mi etkili bazı doktorlar klomen önermiyormus benim doktorum klomen yazdiİnşallh seninde hersey yolunda gider gebelik haberi alırız
Ne kullandın femera mı klomen mi
Vallahi ben iki kere Femere kullandım ikisinde de büyüdü Klomen hiç kullanmadımFemera daha mi etkili bazı doktorlar klomen önermiyormus benim doktorum klomen yazdi
Bugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilirFSH kaç çıktı. Normal değer 3.5 ile 12.5 arası bu sayılardan fazla mı?
Bugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilirFemera daha mi etkili bazı doktorlar klomen önermiyormus benim doktorum klomen yazdi
Bence acilde gidip kan ver daha fazla bekletmeBugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilir
Klomen kullandım inşallah kardeşim aminİnşallh seninde hersey yolunda gider gebelik haberi alırız
Ne kullandın femera mı klomen mi
Bana da doktorum klomen verdi. Dün muayenem vardı. Sordum hani durumum çok mu kötü diye. Testleriniz çok iyi yumurtalıklarda da bir şey yok er ya da geç olucak dedi sıkma üzme kendini dedi. Klomen çok yumurta topluyormuş. Bence ikisi de aynı ben de en çok klomen verildiğini duymuştum. Benim ise bir sorum olacak. Şimdi bugün döngüm başladı ben doktora sormayı unuttum. Eşimle birliktelik yaşayabilir miyim bilemedim. Daha yumurtam 13 mm büyüklüğünde salı tekrar gidicem. Yoksa doktor önerdiği zaman mı başlamalıyım ilişkiye. Bir bilgisi olan yardımcı olursa çok iyi olur benim için.Vallahi ben iki kere Femere kullandım ikisinde de büyüdü Klomen hiç kullanmadım
Bence acilde gidip kan ver daha fazla bekletmesence iğnemi
Yumurtan çarşafını gün ilişki olur canım şu an yumurtan büyüme aşamasında yani çatlatma iğnesi yapacak msınBana da doktorum klomen verdi. Dün muayenem vardı. Sordum hani durumum çok mu kötü diye. Testleriniz çok iyi yumurtalıklarda da bir şey yok er ya da geç olucak dedi sıkma üzme kendini dedi. Klomen çok yumurta topluyormuş. Bence ikisi de aynı ben de en çok klomen verildiğini duymuştum. Benim ise bir sorum olacak. Şimdi bugün döngüm başladı ben doktora sormayı unuttum. Eşimle birliktelik yaşayabilir miyim bilemedim. Daha yumurtam 13 mm büyüklüğünde salı tekrar gidicem. Yoksa doktor önerdiği zaman mı başlamalıyım ilişkiye. Bir bilgisi olan yardımcı olursa çok iyi olur benim için.
Bende iğne etksini mi diye korkuyorum halaYumurtan çarşafını gün ilişki olur canım şu an yumurtan büyüme aşamasında yani çatlatma iğnesi yapacak msın
Salı çağırdı gel duruma göre iğne vericem dedi. Daha vermedi 13 mm de verilmiyor demek ki.Yumurtan çarşafını gün ilişki olur canım şu an yumurtan büyüme aşamasında yani çatlatma iğnesi yapacak msın
Bu kadar korkmak yerine bence kan testi verinBende iğne etksini mi diye korkuyorum hala
Yarın inşallah vereceğimBu kadar korkmak yerine bence kan testi verin