Polikistik over sendromum olduğunu öğrendim, çocuk sahibi olabilmek için tedaviye başladım.

Ovulasyon testi yaparak yumurtladıgınız ayları değerlendirebilirsiniz pko demek çocugunuz olmucak demek değil her ay yumurtlamıyosunız sadece

Evet canm bende pco luyum 2 yıldır evliyim bende klomene başladım 2 yumurtam gelişti çatlatma iğnesi olalı 3 4 gün oldu hiç üzülme pcolu olup hamile kalan coook

Pcosta amh hep yuksek mi olur ? Test sonucum bugun cikti amh 2.80 .doktorlar ultrasonla baktiginda ileri duzey bir durum yok diyor. Lh hormonum yuksek bir de testosteron.kadin hastaliklari doktoru endokrinolojiye gitmemi soyledi.var mi boyle olan ??

Merhaba kızlar çatlatma iğnemin 13.günü Buda testim sizce iğnemi hala

Eklentiler

• DA51D922-09B4-4C3C-A366-0F4172C53D1C.jpeg
    128,7 KB · Görüntüleme: 96
Pcosta amh hep yuksek mi olur ? Test sonucum bugun cikti amh 2.80 .doktorlar ultrasonla baktiginda ileri duzey bir durum yok diyor. Lh hormonum yuksek bir de testosteron.kadin hastaliklari doktoru endokrinolojiye gitmemi soyledi.var mi boyle olan ??
FSH kaç çıktı. Normal değer 3.5 ile 12.5 arası bu sayılardan fazla mı?

denedim canım yine olmadı, tüp bebek yaptık ama düştü evet canım biraz kilo var maalesef şekerde çıkıyordu ilaçla düzeldi çok şükür
Bende üç yıl yeni oldum. Yaşım 27 kilom 55 yani kilolu biri değilim evlendim evleneli hala aynı kilodayım. Dedim kilo vereyim 50 olayım çevrem saçmalama diyor zaten zayıfsın. Bilemedim 1.60 da boyum var. Doktorda hiç kilo ver gibi bir şey demedi. Pco başlangıcı dedi. Ama belirtileri bile yok ben de o hastalığın. Erkek gibi tüylenme kilo alma ya da sivilcelenme gibi bunların hiçbiri yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…