Merhaba kızlar. Bende pko luyum. yazılanların hepsini okudum. geçtiğiniz yollardan geçtim. ama size tavsiyem ne olur hormon tedavilerine başlamadan eşinizin de tahlillerini yaptırın. boşu boşuna ilaç yüklemeyin vucudunuza. maalesf hep önce kadının problemlerine bakılıyor. erkeklerde problemin çözülme süreci o kadar uzun sürüyor ki halbu ki. hep gözardı ediliyor. bizi yönlendiren doktor yüzünden boşuna klomen ve çatlatma iğnesi vs tedavileri gördüm. doktorumu değiştirdim ve eşine tahlil yapılmadan nasıl sana hormon başlanır ki dedi. eşimin tahlillerinde sayımız cok cok düşük çıktı. ileri hızlı hareketlisi yüzde sıfırdı. boşa geçen zamana da aldığım hormonlara da üzüldüm. madem bu işin başındasınız size pko için harika bir macun önericem c-life kadınlara özel bitkisel. insülin direnci ve pko için inanılmaz faydalı. instag dan aratıp okuyun yorumları. rahim filmlerini mutlaka çektirin. tüpleriniz kapalı olabailir. yapısıklık olabilir. ve mutlaka eşiniz için detaylı sperm tahlili isteyin. spermlerin tedavi edilmesi yenilenmesi 70 günlük bir süreyi kapsıyor unutmayın. ben tüp bebek hastasıyım şuan ve 6 yıllık tedavi geçmişimde şuan geldiğim nokta sperm sayımızı yüzde 45 ileriye taşıdık. ama benim kan pıhtılaşma gibi sorunlarım çıktı genetikte. yine de denemeye devam ediyorum.