Gebeliğe Hazırlık POLİKİSTİK OVER SENDROMU OLUP HAMİLE KALAMAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar. Bende pko luyum. yazılanların hepsini okudum. geçtiğiniz yollardan geçtim. ama size tavsiyem ne olur hormon tedavilerine başlamadan eşinizin de tahlillerini yaptırın. boşu boşuna ilaç yüklemeyin vucudunuza. maalesf hep önce kadının problemlerine bakılıyor. erkeklerde problemin çözülme süreci o kadar uzun sürüyor ki halbu ki. hep gözardı ediliyor. bizi yönlendiren doktor yüzünden boşuna klomen ve çatlatma iğnesi vs tedavileri gördüm. doktorumu değiştirdim ve eşine tahlil yapılmadan nasıl sana hormon başlanır ki dedi. eşimin tahlillerinde sayımız cok cok düşük çıktı. ileri hızlı hareketlisi yüzde sıfırdı. boşa geçen zamana da aldığım hormonlara da üzüldüm. madem bu işin başındasınız size pko için harika bir macun önericem c-life kadınlara özel bitkisel. insülin direnci ve pko için inanılmaz faydalı. instag dan aratıp okuyun yorumları. rahim filmlerini mutlaka çektirin. tüpleriniz kapalı olabailir. yapısıklık olabilir. ve mutlaka eşiniz için detaylı sperm tahlili isteyin. spermlerin tedavi edilmesi yenilenmesi 70 günlük bir süreyi kapsıyor unutmayın. ben tüp bebek hastasıyım şuan ve 6 yıllık tedavi geçmişimde şuan geldiğim nokta sperm sayımızı yüzde 45 ileriye taşıdık. ama benim kan pıhtılaşma gibi sorunlarım çıktı genetikte. yine de denemeye devam ediyorum.

Merhaba kızlar. Bende pko luyum. yazılanların hepsini okudum. geçtiğiniz yollardan geçtim. ama size tavsiyem ne olur hormon tedavilerine başlamadan eşinizin de tahlillerini yaptırın. boşu boşuna ilaç yüklemeyin vucudunuza. maalesf hep önce kadının problemlerine bakılıyor. erkeklerde problemin çözülme süreci o kadar uzun sürüyor ki halbu ki. hep gözardı ediliyor. bizi yönlendiren doktor yüzünden boşuna klomen ve çatlatma iğnesi vs tedavileri gördüm. doktorumu değiştirdim ve eşine tahlil yapılmadan nasıl sana hormon başlanır ki dedi. eşimin tahlillerinde sayımız cok cok düşük çıktı. ileri hızlı hareketlisi yüzde sıfırdı. boşa geçen zamana da aldığım hormonlara da üzüldüm. madem bu işin başındasınız size pko için harika bir macun önericem c-life kadınlara özel bitkisel. insülin direnci ve pko için inanılmaz faydalı. instag dan aratıp okuyun yorumları. rahim filmlerini mutlaka çektirin. tüpleriniz kapalı olabailir. yapısıklık olabilir. ve mutlaka eşiniz için detaylı sperm tahlili isteyin. spermlerin tedavi edilmesi yenilenmesi 70 günlük bir süreyi kapsıyor unutmayın. ben tüp bebek hastasıyım şuan ve 6 yıllık tedavi geçmişimde şuan geldiğim nokta sperm sayımızı yüzde 45 ileriye taşıdık. ama benim kan pıhtılaşma gibi sorunlarım çıktı genetikte. yine de denemeye devam ediyorum.
Hayırlısı olsun inşallah canım. Ben c life gibi kadınların bir yeri onarirken diğer yeri bozduğunu bilmiyorum bu yüzden kullanmak istemiyorum. Eşimin sonuçları temiz şükür

Klomenden önce rahim filmi isteniyor genelde.?
Asilama denemenizi öneririm yas sıkıntısı yoksa. Hsg den sonra gebelik ihtimali ilk aylar oldukca yüksek oluyor hsg den sonra hamile kalan cok insan var.
Bende 7 gun sonra hsg cektiricem.

Merhaba yaşım 27. Klomen kullandım hsg istemediler kullanıp olmadıktan sonra istediler 3 kere denedik 3 ünde de yumurta çatladı fakat gebelik oluşmadı bende bu cumartesi günü çektireceğim rahim filmi aneztesi olmadan

aslında piyasadan aldığımız hormon ilaçları bizi ciddi anlamda bozuyor. bu macun bal hayıt tohumu adaçayı çörek otu gibi karşımlardan hazırlanıyor. o kadar çok ürün kullandım ki çok araştırdım bende önce önyargıyla acaba mı dedim ama sonrasında kullanıp faydasını da gördüm. herkesin kendi tercihi tabi. benımkı tavsıye sadece. hayırlısı olsun.

Merhaba yaşım 27. Klomen kullandım hsg istemediler kullanıp olmadıktan sonra istediler 3 kere denedik 3 ünde de yumurta çatladı fakat gebelik oluşmadı bende bu cumartesi günü çektireceğim rahim filmi aneztesi olmadan

Hayırlısı olsun inşallah benimde ilk klomen tedavim bu bakalım ne olcak

Canım merhaba
Prolaktin için ilaç kullandinmi ilaçla düşürüyorlar?
İnsülin direnci için ilaç kullanıyor musun?
Bence rahim filmini çekil ve ondan sonra doktorun ne önerirse onu uygula çünkü tüp bebek içinde aynı aşamalardan geçiyorsun .

Merhaba prolaktin için ilaç kullanmıyorum onu vermedi ama insülin direnci için verdi evet cumartesi günü çektireceğim aneztesi almadan sonuç ne çıkacak bakalım

Rabbim tez vakitte sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Allah'ım dermansız dert vermesin. İnşallah bunların da üstesinden geliriz 🤲

Hgs rahim filmi mi oluyor ben sadece hamile kalamıyorum bu süreci hızlandıralım dedim doktora o da öyle söyledim iğnesi var felan başka bişey yapılacak olsa söylerdi heralde çünkü özele gidiyorum orda herşey para
Canım hangi şehirdesin eğer büyük şehirdeysem araştırma hastanesine gitmeni tavsiye ederim özele bir buçuk yıl bende gittim herşey para rahim filmini fakültede çektirdim ücretsiz özel 1700 TL fiyat istedi aşılamamı da fakültede yaotırdım ilaçlara ücret ödedim hemde rapor çıkartıyorlar şu an ikinci aşılamamı yaptırdım sonuç bekliyorum bende polikistik overmişim bunu ta 2 yıl sonra fakültede öğrendim

Bende yeni öğrendim pko olduğumu 2 senelik evliyim 2 düşüğüm oldu aylarca adet olamıyorum bende kromozom bozukluğu çıktı riske girmek istemezseniz tüp bebek dediler adet olamıyorum ki çatlatma iğnesine başlayalım

Anladım Allah inşallah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin bende hiç hamile kalamadım 1 buçuk senedir şimdi rahim filmi çekileceğim ona göre devam edilecek

Kizlar bu ilaci tavsiye ederim kullanan varmi bu ay basladim buna :KK51: :dua:

Eklentiler

• IMG-20200210-WA0011.jpeg
    IMG-20200210-WA0011.jpeg
    126,3 KB · Görüntüleme: 37
Merhaba bence 24 yaşındayım 2.5 se senelik evliyim benim de bebeğim yok. 3 ay sadece klomen 2 ay klomen+ çatlatma iğnesi oldum gebelik yok. Sonra 3 ay femara kullandım yine yok. Artık hastaneye gitmiyorum. Hiçbir doktor pko tanısı koymadı. Çünkü Hormonlarım düzgün ultrason görüntüsünde de yok. Düzenli adet olurum her ay. Ama insülin direncim yüksek acaba pko var anlaşılmıyor mu kafam çok karıştı

X