- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.072
- 29
- Konu Sahibi berenderensenem
Bebek istiyor musun peki ?
Evet hemde çok istiyorum bazen hiç olmucak hissine kapılıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebek istiyor musun peki ?
Bende 7 gun sonra hsg cektiricem. 3 ay kadar beklicem gebelik olmazsa klomene baslicamBu ay klomenle gebelik olusmazsa ara vericem herşeye . Adet olup 15 gün soğan suyu icicem
Bende 7 gun sonra hsg cektiricem. 3 ay kadar beklicem gebelik olmazsa klomene baslicam
Sogan kürü ben denedim bende bir ise yaramadi. Insallah sana iyi gelirBu ay klomenle gebelik olusmazsa ara vericem herşeye . Adet olup 15 gün soğan suyu icicem
Sogan kürü ben denedim bende bir ise yaramadi. Insallah sana iyi gelir
Bir bebeğimi kaybettim ben kurtaj oldum. 1 bucuk senegeçti bi daha hamile kalamadimHayırlısı olsun inşallah. Ne kadardır istiyorsun bebek ?
Bir bebeğimi kaybettim ben kurtaj oldum. 1 bucuk senegeçti bi daha hamile kalamadim
Insallah nasip olur sen ne zamandir istiyosun ? Hsg çektirdin miÜzüldüm canım Rabbim en kısa zamanda nasip etsin hayırlı sağlıklı
Insallah nasip olur sen ne zamandir istiyosun ? Hsg çektirdin mi
Daha yeniymis sizin. Rabbim aratmadan nasip eder insallah5 aydır istiyorum cektirmedim esiminde benimde sonuçlarımiz şimdilik normal ama sonuç alamazsam cektiricem
Daha yeniymis sizin. Rabbim aratmadan nasip eder insallah
Pko da adet düzenleyici bisey yok mu ilac falan ?
Bende yeni öğrendim pko olduğumu 2 senelik evliyim 2 düşüğüm oldu aylarca adet olamıyorum bende kromozom bozukluğu çıktı riske girmek istemezseniz tüp bebek dediler adet olamıyorum ki çatlatma iğnesine başlayalım
Duphaston bende denedim pek basarili olmadiYok canım yani var aslında ilacı kullanırken adet oluyosun ilaç birdaha kullnmazsan olmuyorsun ben çoğunu denedim
Tarlusal, duphaston , Yasmin , cyclo progynova ama sonuç aynı içtiğim sürece düzenli icmedigim de adet yok
Bennnnn Pkoluyum bir buçuk senelik evliyim geçen ay hsgcekildim adet olmayı bekliyorum ilaç alacağım gecikti . Aşılamaya gecelim dedi doktor. Rahim filminden sonra gebelik olmasını etkiliyor şayet tüplerde tıkanıklik varsa
Kilom var ne yazık ki son iki aydır duzenliydi ama başa döndüm resmen duphaston verdiCanım sende de adet düzensizliği mi var? Kilon var mı ?
Duphaston bende denedim pek basarili olmadi
Cyclo yumurtlamayi baskiliyormus galiba.
Kilom var ne yazık ki son iki aydır duzenliydi ama başa döndüm resmen
Insulin direnciniz varsa eger seker hapi kullanmalısınız glifor gibiKilom var ne yazık ki son iki aydır duzenliydi ama başa döndüm resmen