Gebeliğe Hazırlık POLİKİSTİK OVER SENDROMU OLUP HAMİLE KALAMAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bence 24 yaşındayım 2.5 se senelik evliyim benim de bebeğim yok. 3 ay sadece klomen 2 ay klomen+ çatlatma iğnesi oldum gebelik yok. Sonra 3 ay femara kullandım yine yok. Artık hastaneye gitmiyorum. Hiçbir doktor pko tanısı koymadı. Çünkü Hormonlarım düzgün ultrason görüntüsünde de yok. Düzenli adet olurum her ay. Ama insülin direncim yüksek acaba pko var anlaşılmıyor mu kafam çok karıştı
İnsülin direnci yüksek olduğu için yumurtalar düzgün çalışmıyor olabilir

Canim tabikide istersen bennbule gelebilirim senle dr ama memun kalirsin insallah hayirli sonuclar cikartir

İnşallah canım ilaçtan sonra ara verip adetimi beklicem 🥰 bebek yoksa eğer adetten sonra soğan suyu icicem 15 gün .
Şimdi eğer bebek olmazsa ben kesin adet olucak miyim ? Klomen kullandım ya normalde düzensiz adetim ama kesin olur muyum yani ilaçla oluyorum normalde

:dua: :KK51: :anneadayı: :anne: :nazar:
İnşallah canım ilaçtan sonra ara verip adetimi beklicem 🥰 bebek yoksa eğer adetten sonra soğan suyu icicem 15 gün .
Şimdi eğer bebek olmazsa ben kesin adet olucak miyim ? Klomen kullandım ya normalde düzensiz adetim ama kesin olur muyum yani ilaçla oluyorum normalde
İnsallah adet degil gebis olursunda gorurum seni :nazar::dua::KK51::anne::anneadayı::KK76:

Merhaba bence 24 yaşındayım 2.5 se senelik evliyim benim de bebeğim yok. 3 ay sadece klomen 2 ay klomen+ çatlatma iğnesi oldum gebelik yok. Sonra 3 ay femara kullandım yine yok. Artık hastaneye gitmiyorum. Hiçbir doktor pko tanısı koymadı. Çünkü Hormonlarım düzgün ultrason görüntüsünde de yok. Düzenli adet olurum her ay. Ama insülin direncim yüksek acaba pko var anlaşılmıyor mu kafam çok karıştı

Merhaba bana en fazla 3 ay klomen kullanabiliriz dediler siz baya kullanmışsınız sıkıntı olmadı sanırım bende de insülin direnci yüksek

Kızlar benim klomen 14 Şubat'ta bitti 16 Şubat yumurtlamayı gördüm ovulasyon testine göre 17 yine yumurtlama 18 i siliklesme oldu yani çatlama bugün tekrar yaptım yine ikinci çizgi silik. İki gün içinde yumurtlama oldu bir önceki adet tarihim 6 Şubat'tı takvime göre 20 si yumurtlama gözüküyor test yapmaya devam edicem

Hatta testleri de bırakıyorum buraya bugün yaptığım da silik şekilde .

Eklentiler

• IMG_20200218_151939.jpg
    IMG_20200218_151939.jpg
    91,7 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20200216_154218.jpg
    IMG_20200216_154218.jpg
    58,6 KB · Görüntüleme: 39
Mrb canm bende her ay adet görüyorum hormonlarım normal ama ultrasonla baktıklarında sağ ve sol da polistik over dendi . İnsulinimde yüksek. Ultrason la bakarken birşey demediler mı canm

Mrb canm bende her ay adet görüyorum hormonlarım normal ama ultrasonla baktıklarında sağ ve sol da polistik over dendi . İnsulinimde yüksek. Ultrason la bakarken birşey demediler mı canm
Canım benm ultrasonda da normal herşey benim insülin direncim yüksek yumurtam oluşuyor çatlıyor fakat gebelik yok tüplerimde açık

X