- 2 Şubat 2019
- 2.177
- 2.128
- Konu Sahibi berenderensenem
Ayni seyleri yazmışız doktor banaprowomen önerdi bu ayCanım insilun direnci de baktır mutlaka glifor benzeri ilaçlar yumurtlama sağlıyor ve adet oluyorsun bu sayede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayni seyleri yazmışız doktor banaprowomen önerdi bu ayCanım insilun direnci de baktır mutlaka glifor benzeri ilaçlar yumurtlama sağlıyor ve adet oluyorsun bu sayede
Insulin direnciniz varsa eger seker hapi kullanmalısınız glifor gibi
Kilo vermeye çalışın
Ayrica inofolic derim
Daha önce kullanmışligim var canım ama epeydir baktirmadim gideceğim önümüzdeki günlerde. Sağ olCanım insilun direnci de baktır mutlaka glifor benzeri ilaçlar yumurtlama sağlıyor ve adet oluyorsun bu sayede
Ben kullanmadim . Kilolu olanlara iyi geliyormus birde kilo verdiriyormus doktorun söylediğine göre. Prowomen önerdi bana. Almadim daha.İnfolic ise yariyormu bana doktor polysitol diye bir takviye önerdi fiyatı çok pahalı 240 TL bir aylık malesef
İkisini de kullandım ilk ikisini ve ayrıca klomeni kullandığım ay kimyasal yaşadım . Sonra glifor da kullanmadımInsulin direnciniz varsa eger seker hapi kullanmalısınız glifor gibi
Kilo vermeye çalışın
Ayrica inofolic derim
İkisini de kullandım ilk ikisini ve ayrıca klomeni kullandığım ay kimyasal yaşadım . Sonra glifor da kullanmadım
Internetten sipariş versen daha ucuza gelir. Eczane fiyatlariyla cok fark var. Polysitol ilk defa duydum.İnfolic ise yariyormu bana doktor polysitol diye bir takviye önerdi fiyatı çok pahalı 240 TL bir aylık malesef
Evet o şekilde olmuştu ikinci klomen kullanımında aşılama yaptı şimdi klomen vermek istemediKlomen kullanıp iğne oldunuz mu
Internetten sipariş versen daha ucuza gelir. Eczane fiyatlariyla cok fark var. Polysitol ilk defa duydum.
Evet o şekilde olmuştu ikinci klomen kullanımında aşılama yaptı şimdi klomen vermek istemedi
Evet klomeni ilk kullanimimda klomen +ovitrella kullandım ikinci de de klomen +ovitrella verip aşılama yaptıYani ilk kullanımda iğne mi verdi doğru mu anladım
Evet klomeni ilk kullanimimda klomen +ovitrella kullandım ikinci de de klomen +ovitrella verip aşılama yaptı
1 yil korunmasız iliski olmasi gerekiyor ilac tedavisi icin.Bu iğneyi neye göre veriyorlar bana iğne falan hiç bişey demedi
Ben hiç anlamadımbu şekilde mi ilerliyordu napiyorlar bu arada ikinci klomeni veren doktorum baskaydi onu değiştirdim ilkine döndüm o da ilk klomen vereceğim demişti ama adet olamayınca aşılama dediBu iğneyi neye göre veriyorlar bana iğne falan hiç bişey demedi
1 yil korunmasız iliski olmasi gerekiyor ilac tedavisi icin.
Mesela benim 1 yıl düzenli bir şekilde korunmasız ilişkim yok ama bana verdiler1 yil korunmasız iliski olmasi gerekiyor ilac tedavisi icin.
O zaman benim doktorum pek ilac taraftarı değil . 1 bucuk sene oldu benim daha o tür hormon haplari kullanmadim 3 ay daha olmazsa baslicaz sanirimMesela benim 1 yıl düzenli bir şekilde korunmasız ilişkim yok ama bana verdiler
Evet canim. Normalde hemen verilmemesi lazim o tarz ilaçların.Bana da verdiler bir yıllik korunmasız ilişkim yok . Klomenden sonra bebek olmazsa adet mi olunuyor ?