Gebeliğe Hazırlık POLİKİSTİK OVER SENDROMU OLUP HAMİLE KALAMAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım bende öyle Ümit ediyorum . Hayırlı haberler verelim birbirimize insAllah 🥰 klomen gibi hapların en çok üç ay kullanılması gerektiğini biliyorum öyle duymuştum

İlk once yumurtlama ilaclari sonra buyunve caltlama ignesi klomen ilk genelde 6 ay suresi var o zamnda olmasa en etkili fermera diye hap onu kllnip gene gebelik olusmazsa asilama oda olmaZasa tup bebek

Kızlar benim klomen 14 Şubat'ta bitti 16 Şubat yumurtlamayı gördüm ovulasyon testine göre 17 yine yumurtlama 18 i siliklesme oldu yani çatlama bugün tekrar yaptım yine ikinci çizgi silik. İki gün içinde yumurtlama oldu bir önceki adet tarihim 6 Şubat'tı takvime göre 20 si yumurtlama gözüküyor test yapmaya devam edicem
Canım yumurtlamışsın ve çatlamış birkaç artık test yapmayı bırakabilirsin takvimler hiç bir zaman doğruyu göstermiyor takvime inanma elindeki teste inan ama bazı kadınlar ayda 2 kere yumurtlayabiliyor bu da sadecebazı aylarda oluyor yumurtlama olduktan sonra bir hafta içinde testte tekrar yumurtlama olursa değerlendirin hatta bu şekilde ikizlere hamile kalanlar var

Canım yumurtlamışsın ve çatlamış birkaç artık test yapmayı bırakabilirsin takvimler hiç bir zaman doğruyu göstermiyor takvime inanma elindeki teste inan ama bazı kadınlar ayda 2 kere yumurtlayabiliyor bu da sadecebazı aylarda oluyor yumurtlama olduktan sonra bir hafta içinde testte tekrar yumurtlama olursa değerlendirin hatta bu şekilde ikizlere hamile kalanlar var

Ay inşallah canım Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı nasip etsin 🥰 bakalım 20 sinde ovulasyon testi ne göstericek , cuma günü de doktora gidicem kontrole 🙏 belli olur herhalde orda gelişmeleri haber veririm. Sizlerde tedavi ve tedavi süreçlerinizi yazin birbirimize destek olalım . Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasin ❤️

Kızlar bugün troid kontrolum vardı geçen ay yüksek çıkmıştı ilacın dozunu yükseltti doktorum sonuçlarım şu şekilde
Serbest T4 1.60
TSH 4
Beta HCG 0.537
İnsülin 12.01
Glukoz Açlık 81
Üre 18
Keratinin 0.63
Alt 21
Ast 17

Son adet tarihim 6 Şubat. Adetime tahminen 16 gün var

Kızlar bugün troid kontrolum vardı geçen ay yüksek çıkmıştı ilacın dozunu yükseltti doktorum sonuçlarım şu şekilde
Serbest T4 1.60
TSH 4
Beta HCG 0.537
İnsülin 12.01
Glukoz Açlık 81
Üre 18
Keratinin 0.63
Alt 21
Ast 17

Son adet tarihim 6 Şubat. Adetime tahminen 16 gün var
Bence troidin normal şuan. İnsulin yüksek sanırım biraz

Kadın doğum doktoruna yazdım. Degerlerimi glifor ve infolic combi öneririm dedi glifor 500 mg. Ahsen555 Ahsen555 ama dahiliye doktorum ne dicek bakalım bu gliforu alıp kendim kullansam mi ? Sağlık ocağı yazmaz mi bana bunu ? Ya da eczane verir mi

X