- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.072
- 29
- Konu Sahibi berenderensenem
Evet canım bende öyle Ümit ediyorum . Hayırlı haberler verelim birbirimize insAllah klomen gibi hapların en çok üç ay kullanılması gerektiğini biliyorum öyle duymuştum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım bende öyle Ümit ediyorum . Hayırlı haberler verelim birbirimize insAllah klomen gibi hapların en çok üç ay kullanılması gerektiğini biliyorum öyle duymuştum
Peki klomen den sonra direk aşılama mı geçiliyor
Vakti saati geldi mi olur canım hayırla dua et inşallahEvet eşime sperm testi yapıldı ve temiz çıktı ama neden yumurtalama olduğu halde klomen ile neden hamile kalamıyorum anlamıyorum
Canım klomen doktor mu verdiBende 5 aydır deniyorum kan değerlerim normal ultroson da pko gözüküyor adet düzensizliği var ilaçla adet oluyorum bu ay klomen kullandım
Bu ay bebiş gelir inşallah belki ikiz falan olur benim arkadaşım klomenle ikize gebe kaldıEvet canım bende öyle Ümit ediyorum . Hayırlı haberler verelim birbirimize insAllah klomen gibi hapların en çok üç ay kullanılması gerektiğini biliyorum öyle duymuştum
Bu ay bebiş gelir inşallah belki ikiz falan olur benim arkadaşım klomenle ikize gebe kaldı
Evet canım 2 yıl olmadı onun da doktora gitti klomen verdi işte sonra çatlatma iğnesi için gidemedi doktara grip falan oldu bir gün geçti iki gün geçti derken öğrendi ki hamileAy inşallah canım ilk kullanımda mi kaldı iğnesiz?
Evet canım 2 yıl olmadı onun da doktora gitti klomen verdi işte sonra çatlatma iğnesi için gidemedi doktara grip falan oldu bir gün geçti iki gün geçti derken öğrendi ki hamile
Aynen öyle canım hayırlısı olsun inşallah tez zaman da biz tadalım o duyguyuAllah'ım ol derse oluyor gerisi vesile. Rabbim yardımcımız olsun
Aynen öyle canım hayırlısı olsun inşallah tez zaman da biz tadalım o duyguyu ❤
Canım yumurtlamışsın ve çatlamış birkaç artık test yapmayı bırakabilirsin takvimler hiç bir zaman doğruyu göstermiyor takvime inanma elindeki teste inan ama bazı kadınlar ayda 2 kere yumurtlayabiliyor bu da sadecebazı aylarda oluyor yumurtlama olduktan sonra bir hafta içinde testte tekrar yumurtlama olursa değerlendirin hatta bu şekilde ikizlere hamile kalanlar varKızlar benim klomen 14 Şubat'ta bitti 16 Şubat yumurtlamayı gördüm ovulasyon testine göre 17 yine yumurtlama 18 i siliklesme oldu yani çatlama bugün tekrar yaptım yine ikinci çizgi silik. İki gün içinde yumurtlama oldu bir önceki adet tarihim 6 Şubat'tı takvime göre 20 si yumurtlama gözüküyor test yapmaya devam edicem
Canım yumurtlamışsın ve çatlamış birkaç artık test yapmayı bırakabilirsin takvimler hiç bir zaman doğruyu göstermiyor takvime inanma elindeki teste inan ama bazı kadınlar ayda 2 kere yumurtlayabiliyor bu da sadecebazı aylarda oluyor yumurtlama olduktan sonra bir hafta içinde testte tekrar yumurtlama olursa değerlendirin hatta bu şekilde ikizlere hamile kalanlar var
Bence troidin normal şuan. İnsulin yüksek sanırım birazKızlar bugün troid kontrolum vardı geçen ay yüksek çıkmıştı ilacın dozunu yükseltti doktorum sonuçlarım şu şekilde
Serbest T4 1.60
TSH 4
Beta HCG 0.537
İnsülin 12.01
Glukoz Açlık 81
Üre 18
Keratinin 0.63
Alt 21
Ast 17
Son adet tarihim 6 Şubat. Adetime tahminen 16 gün var
Sağlık ocağı da yazar eczanede verirKadın doğum doktoruna yazdım. Degerlerimi glifor ve infolic combi öneririm dedi glifor 500 mg. Ahsen555 ama dahiliye doktorum ne dicek bakalım bu gliforu alıp kendim kullansam mi ? Sağlık ocağı yazmaz mi bana bunu ? Ya da eczane verir mi