- 13 Ocak 2015
- 2.733
- 3.931
- 33
- Konu Sahibi berenderensenem
İnsallah ne olur olmaz iyi degerlendircem gelecek haftayi hayirlisyla nasip etsinCanım bence normal şekilde büyüyor pazartesi salı günü 15 olan Yumurtan çatlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah ne olur olmaz iyi degerlendircem gelecek haftayi hayirlisyla nasip etsinCanım bence normal şekilde büyüyor pazartesi salı günü 15 olan Yumurtan çatlar
Evet canım kendine stres yapma yani büyür büyümez diye hayırlısı olsun inşallahİnsallah ne olur olmaz iyi degerlendircem gelecek haftayi hayirlisyla nasip etsin
Ben 3 ay femara kullandım ama sonuç alamadım. Doktor femaranın daha etkili olduğunu söylüyor inşallah güzel sonuç alırsınızMerhaba bende bu ay yumurta takibine başladım doktor direkt femara verdi
Çok pahalı ilaç 150 lira ama klomen ucuz ikisi arasında ne fark var acaba
İnternette araştırdım klomenden sonuç almayıp femaradan alanların çok olduğunu gördüm siz denemediniz mi onu kızlar?
Allah hepimizi bu ay muradımıza kavuştursun amin
Ben 3 ay femara kullandım ama sonuç alamadım. Doktor femaranın daha etkili olduğunu söylüyor inşallah güzel sonuç alırsınız
Merhaba bende bu ay yumurta takibine başladım doktor direkt femara verdi
Çok pahalı ilaç 150 lira ama klomen ucuz ikisi arasında ne fark var acaba
İnternette araştırdım klomenden sonuç almayıp femaradan alanların çok olduğunu gördüm siz denemediniz mi onu kızlar?
Allah hepimizi bu ay muradımıza kavuştursun amin
İnşAllah kötü bişey değildir bende ilk defa duydum belki dediğiniz gibi kürtajla alakalıdırİnşallah canım hepimiz için diliyorum Rabbim'den bana bide dediki rahimde kireçlenme olmuş biraz ilk defa duydum bunu kürtajdan dolayıdır dedi ama internette bi bilgi bulamadım inşallah altından başka bişey çıkmaz bide smear aldı
9 ay geçti kürtaj üstünden
İnşAllah kötü bişey değildir bende ilk defa duydum belki dediğiniz gibi kürtajla alakalıdır
Merhaba ben klomenden sonuç alınmayınca femara kullanılıyor diye biliyorum tabi her doktorun yöntemi farklıdır.
Merhaba evet bende öyle duymuştum ama böyle veren doktorlarda varmış bide internetten baktım benim gibi direkt femara yazan doktorlarda çok
Hakkımızda hayırlı olur inşallah
Sizin durum nasıl
Klomen kullandım bende doktor pek gelişmemiş dedi duphaston verdi bebek olursa tutunur olmazsa adet olmanı sağlar dedi umitsizim açıkçası bu ay
Allah'ın lütfundan umut kesilmez inşallah tutar hayırlısıyla Rabbim gönlüne göre versin canım femara dene bide istersen
Onunla sonuç alan çok kişinin yorumunu okudum veren Allah tabi biz vesileler arıyoruz
Tabiki yazayım umudunuzu yitirmeyin hiç bir zaman çok yeniyseniz evlilikte bekleyin kafaya taköadanBerriburru canım bu topikte biz pkolulara özel . Burdan da yazabilirsin deneyim ve tecrübelerini bizlere de umut olsun ❤
Tabiki yazarım seve seve çünkü ben ağlayarak buralarda umut arayan insandım çoğu umudumu bu sitede de buldum. daha önce pko olduğum için hamile kalamadığım bir yazı yazmıştım zayıflama yöntemleri istemiştim doktora gitmiş tarlusal ve klomen almıştım tüm bunları yaparken minik mucizem karnımdaymış, hamileymişim sessizce onu farketmemi beklemiş. Henüz 6 aylık evli olmama rağmen pko beni sanki senelerdir sınıyor gibiydi doktora en son gittiğimde (17ocak) bana yumurtlamıyorsun ve pko'sun demişti tarlusal vermişti fakat ben o ilacı kullanamadan boğaz ağrısıyla iki antibiyotik bitirdim geçmeyince iğne vurundum derken tarlusal bi köşede kaldı hatta hayıt tohumu dahi içtim (5gün) . Ve ben tüm bunları yaparken 4 haftalık kadar hamileymişim. Doktor dahi bunu görmemiş betahcg sonucum 0.200dü ultrasonda dahi görmedi miniğimi tarlusal kullanmamam için rabbim bir türlü geçmeyen bir hastalık verdi eğer geçseydi kullanıp kendi elimle kaybedecektim onu her şerde bir hayır varmış rabbim... miniğimi öylesine yaptığım bir gebelik testiyle gördüm hemen koştum hastaneye 8 haftalıkmış iyi de olamaz bir ay önce doktora gittim o görmedi ki diye kocamın da başının etini yedim kalbini bile dinledik. Kısacası Allah ol derse olurmuş arkadaşlar miniğimi görmeyen doktora inat en ufak bir belirti dahi vermedi minik savaşçım sessizce bekledi polikistik over olanların da çocuğu olur arkadaşlar lütfen stressiz bekleyin tüm isteyenlerin başına inşallah. Ki ben çok düzensiz adet olan biriydim cidden bekarken bile 6 ayı bulurdu en son kasımda adet oldum geçte olsa yumurtamışım senin yumurtlaman yok diyen o doktora inat sabırla beklemiş karnımda şükür. Ki çok seneler geçmediyse üstünden hemen ilaca sarılmamanızı öneririm sadece kafanızı rahat bırakın nolur hepimiz çok güzel anneler olcaz inanıyorum..Berriburru canım bu topikte biz pkolulara özel . Burdan da yazabilirsin deneyim ve tecrübelerini bizlere de umut olsun ❤
Bir de direk ilaçlara saldırmak hiç hoş değil ben kendime çok kızdım bu konuda daha 6 7 aylık evliyken resmen doktor bana klomen verdi bende amaan içeyim de bir an önce olsun demiştim sonra oturdum düşündüm kendi kendime bi dur kızım dedim çünkü kafam hep şöyleydi "klomen kullanayım, olmazsa aşılama olmazsa tüp bebek" hep bunu diyordum eşime bile ama neden son çareye kadar umutsuzluğu dile getiriyoruz ki getirmeyelim, hadi tedavi görüyoruz diyelim bir sonraki aşama olan tedaviyle kafayı bozmayalım ben hep sonradan dedim ki "çocuğum bu stresli anneye neden gelsin deli gibi bütün tedavileri istiyorum ben olsam bende gelmem artık rahat bırakcam seni miniğim" diyerek olmayan bebeğimle konuştum ve bıraktım sonra baktım hamileyim. Darısı ne yöntem olursa olsun inşallah en kısa zamanda size olsun minik minik yavrularınız olsun büyüsün inşşallah. Ama yine de hamile olmasaydım o klomeni içmeyecektim hayıt tohumu ve testere dişli aslan pençesini öneririm ilaçlardan önce.Tabiki yazayım umudunuzu yitirmeyin hiç bir zaman çok yeniyseniz evlilikte bekleyin kafaya taköadan
Tabiki yazarım seve seve çünkü ben ağlayarak buralarda umut arayan insandım çoğu umudumu bu sitede de buldum. daha önce pko olduğum için hamile kalamadığım bir yazı yazmıştım zayıflama yöntemleri istemiştim doktora gitmiş tarlusal ve klomen almıştım tüm bunları yaparken minik mucizem karnımdaymış, hamileymişim sessizce onu farketmemi beklemiş. Henüz 6 aylık evli olmama rağmen pko beni sanki senelerdir sınıyor gibiydi doktora en son gittiğimde (17ocak) bana yumurtlamıyorsun ve pko'sun demişti tarlusal vermişti fakat ben o ilacı kullanamadan boğaz ağrısıyla iki antibiyotik bitirdim geçmeyince iğne vurundum derken tarlusal bi köşede kaldı hatta hayıt tohumu dahi içtim (5gün) . Ve ben tüm bunları yaparken 4 haftalık kadar hamileymişim. Doktor dahi bunu görmemiş betahcg sonucum 0.200dü ultrasonda dahi görmedi miniğimi tarlusal kullanmamam için rabbim bir türlü geçmeyen bir hastalık verdi eğer geçseydi kullanıp kendi elimle kaybedecektim onu her şerde bir hayır varmış rabbim... miniğimi öylesine yaptığım bir gebelik testiyle gördüm hemen koştum hastaneye 8 haftalıkmış iyi de olamaz bir ay önce doktora gittim o görmedi ki diye kocamın da başının etini yedim kalbini bile dinledik. Kısacası Allah ol derse olurmuş arkadaşlar miniğimi görmeyen doktora inat en ufak bir belirti dahi vermedi minik savaşçım sessizce bekledi polikistik over olanların da çocuğu olur arkadaşlar lütfen stressiz bekleyin tüm isteyenlerin başına inşallah. Ki ben çok düzensiz adet olan biriydim cidden bekarken bile 6 ayı bulurdu en son kasımda adet oldum geçte olsa yumurtamışım senin yumurtlaman yok diyen o doktora inat sabırla beklemiş karnımda şükür. Ki çok seneler geçmediyse üstünden hemen ilaca sarılmamanızı öneririm sadece kafanızı rahat bırakın nolur hepimiz çok güzel anneler olcaz inanıyorum..
Tabiki yazayım umudunuzu yitirmeyin hiç bir zaman çok yeniyseniz evlilikte bekleyin kafaya taköadan
Tabiki yazarım seve seve çünkü ben ağlayarak buralarda umut arayan insandım çoğu umudumu bu sitede de buldum. daha önce pko olduğum için hamile kalamadığım bir yazı yazmıştım zayıflama yöntemleri istemiştim doktora gitmiş tarlusal ve klomen almıştım tüm bunları yaparken minik mucizem karnımdaymış, hamileymişim sessizce onu farketmemi beklemiş. Henüz 6 aylık evli olmama rağmen pko beni sanki senelerdir sınıyor gibiydi doktora en son gittiğimde (17ocak) bana yumurtlamıyorsun ve pko'sun demişti tarlusal vermişti fakat ben o ilacı kullanamadan boğaz ağrısıyla iki antibiyotik bitirdim geçmeyince iğne vurundum derken tarlusal bi köşede kaldı hatta hayıt tohumu dahi içtim (5gün) . Ve ben tüm bunları yaparken 4 haftalık kadar hamileymişim. Doktor dahi bunu görmemiş betahcg sonucum 0.200dü ultrasonda dahi görmedi miniğimi tarlusal kullanmamam için rabbim bir türlü geçmeyen bir hastalık verdi eğer geçseydi kullanıp kendi elimle kaybedecektim onu her şerde bir hayır varmış rabbim... miniğimi öylesine yaptığım bir gebelik testiyle gördüm hemen koştum hastaneye 8 haftalıkmış iyi de olamaz bir ay önce doktora gittim o görmedi ki diye kocamın da başının etini yedim kalbini bile dinledik. Kısacası Allah ol derse olurmuş arkadaşlar miniğimi görmeyen doktora inat en ufak bir belirti dahi vermedi minik savaşçım sessizce bekledi polikistik over olanların da çocuğu olur arkadaşlar lütfen stressiz bekleyin tüm isteyenlerin başına inşallah. Ki ben çok düzensiz adet olan biriydim cidden bekarken bile 6 ayı bulurdu en son kasımda adet oldum geçte olsa yumurtamışım senin yumurtlaman yok diyen o doktora inat sabırla beklemiş karnımda şükür. Ki çok seneler geçmediyse üstünden hemen ilaca sarılmamanızı öneririm sadece kafanızı rahat bırakın nolur hepimiz çok güzel anneler olcaz inanıyorum..
Hoşgeldin canım hayırlı haberler ver bize insAllahİyi akşamlar kızlar 26 sayfayı da üşenmeden okudum inş herkes bi gün hayırlısıyla sağlıklı evlat sahibi olur.. Ben de pko sendromundan muzdaribim maalesefki böyle bir konuya rast gelmek beni mutlu etti. Ben de 3 aydır glifor ve inofolic kullanıyorum prowomen vermişti birde doktor ama içemedim midemi çok bulandırdı 1 aydır onun yerine plenty fert içiyorum bu ay ovulasyon testi de yapıyorum ama sonuç ne olur bilmiyorum