- 13 Ocak 2015
- 2.733
- 3.931
- 33
-
- Konu Sahibi berenderensenem
Hyr cnmPeki tüp bebek yaptırdın mı hiç
Amin inşallah Allah razı olsunMaşallah hayırlısı ile kucağınıza da alırsınız inşallah. Bunu nasıl kullandınız
Ne güzel maşallah bende deneyeyimAmin inşallah Allah razı olsun
2 çay kaşığı hayıt tohumu
5-6 yaprak aslan pençesi
3 dal civanperçemi
1 kabuklu tarçın
ı atın büyük boy bir bardağa ve demleyin 7-8 dakika sonra içinde 1 tatlı kaşığı bal olan bir başka bardağa süzün ... ve için arkadaşlar...
ben klomenle zor büyüyen yumurtamı bu karışımla büyütmüştüm... doktora gittim hatta sonra faydası olup olmadığını görmek için...
doktor bana klomen mi kullanıyorsun bana sormadan dedi... şok oldu... ben de karışımdan söz ettim... ilginç dedi..
Bence dene tabi canım tavsiye ederimNe güzel maşallah bende deneyeyim
Adetin 2. Günü tahlil verdim hormon icin sonuçlarımı yorumlar mısınız? İlk defa verdim anlamıyorum
Estradiol 78
FSH 6.96
LH 6.69
Prolaktin 19.55
24 yaşındayım 55 kiloyum
Bir PKOlu daha geldi
Arkadaşlar ben de 19 yaşımdan beri PKO’lu olduğunu bilen biriyim. Yaşım 32. 2016’da evlendim, 2 sene korunduktan sonra bebek düşünmeye karar verdik. Eşimin spermlerinde de bozukluk vardı. Anlayacağınız zor bi süreçti. Doktora gittik, bi kaç ay deneyin 6. ay gelin dedi. Allah nasip etti 4. ay hamile kaldım :) şimdi 1 yaşında oğlum var. Amaaaa biz şimdi de 2.yi istiyoruz. Oğlumdan sonra hiç korunmadık ama olmuyor işte, kalamadım hamile.
boy 1.62 kilo 64. Zayıflamak için bi şey yapmıyorum, bu ay da deneyip artık ciddi ciddi kendimi zayıflama olaylarına sokacağım. Korkmayın bizim bu kadar düşükken bile oldu bebişimiz, sizin de olur zamanı gelince :)
Valahi bole diyince bile mutlu oluyroum insalalh kuzum alalhim kimsenin yaptiklarini bosa cikarmasin
doktra biri 15 olmus biri 11 dgerini solemedi dediki eger bu ay istedgmiz buyuklukte elde edemezsek obur ay dozunu yuksekletecek ilacinin pazartesi tekarar cagirdi bi icim rahat bi tarim degil yavas buyuyor dedi ama dun 9.10.13 du sence nasil adetin daha 12 gunu
cnm insalaah bakalim nasip varsaCanım masallah bence güzel büyümüşinşallah istediği boyut olur benim arkadaşıma da bana dediği gibi gelişme yok dediler diğer ay hamile olduğunu öğrendi Rabbim büyük
Canım bence normal şekilde büyüyor pazartesi salı günü 15 olan Yumurtan çatlardoktra biri 15 olmus biri 11 dgerini solemedi dediki eger bu ay istedgmiz buyuklukte elde edemezsek obur ay dozunu yuksekletecek ilacinin pazartesi tekarar cagirdi bi icim rahat bi tarim degil yavas buyuyor dedi ama dun 9.10.13 du sence nasil adetin daha 12 gunu