- Konu Sahibi Gizemgizemm
-
Düzensiz canım ya çoğuna hap kullanıyorum olması için infolic combinin toz olanı mı kapsül olanı mı hangisini kullandın canımİnofolic combi vermişti doktor 3 ay onu içtim sağlıklı yumurtalar içinsen de doktoruna sorarak kullanabilirsin . Adet düzenin nasıl ?
Bugün yaptın mı test ? Bazen geç döllenme oluyor çünkü geç çıkıyor . Benim 1 hafta geç mesela.16. Güne Girdim
Kapsül olandan günde 1 tane içtim canım . Adetim çok çok gecikirse rezene çayı içiyordum bazen söküyordu .Düzensiz canım ya çoğuna hap kullanıyorum olması için infolic combinin toz olanı mı kapsül olanı mı hangisini kullandın canım
Çıkmadı tatlım yaptım ama bakalım belki ara kanama yaşıyorum yada adete dönüşecek bugünBugün yaptın mı test ? Bazen geç döllenme oluyor çünkü geç çıkıyor . Benim 1 hafta geç mesela.
Benim adet bitikten sonra 17. Günde çıkmış canım . Bazılarının daha geçte çıkıyor . Geç çıkarsa korkma .Evet canım hergün aynı saatte yapıyorum. Bakalım inşallah 1-2 güne tam koyu olur
Anladım canım şans seninle olsun .Çıkmadı tatlım yaptım ama bakalım belki ara kanama yaşıyorum yada adete dönüşecek bugün
Dönüşürse klomene başlayacağım yarın çatlatma iğnesi ve bekleyeceğim
Anladım canım şans seninle olsun .
Benim normalde pko olduğum için 18-19. Günlerde pik oluyodu ama ama bu kadar cabuk koyulaşmıyodu sanırım klomen kullandığım için bu ay erken koyulaşmaya başladıBenim adet bitikten sonra 17. Günde çıkmış canım . Bazılarının daha geçte çıkıyor . Geç çıkarsa korkma .
Canımmm naptın yaptın mı test ?Çıkmadı tatlım yaptım ama bakalım belki ara kanama yaşıyorum yada adete dönüşecek bugün
Dönüşürse klomene başlayacağım yarın çatlatma iğnesi ve bekleyeceğim
Maalesef negatif canım klomen başlayacağım adet olursamCanımmm naptın yaptın mı test ?
Tamam canım sağol kendine iyi bak sağlıcakla bebeğine kavuşKapsül olandan günde 1 tane içtim canım . Adetim çok çok gecikirse rezene çayı içiyordum bazen söküyordu .
Hayırlısı olsun canım bozma moralini. Bende bu ay klomen kullandımMaalesef negatif canım klomen başlayacağım adet olursam
Kaç günün var testeHayırlısı olsun canım bozma moralini. Bende bu ay klomen kullandım
Canım bugün 11. Günüm ovulasyon dün baya koyuydu bugün yarın pozitif olur heralde. Normalde bende pko olduğu için piki 18.-19. Günlerde görüyodum ama klomen kullandığım için sanırım bu ay çanuk koyulaşmaya başladı. 15:30 da bugun yine test yapıcam bakalım pik olacak mıKaç günün var teste
Yap canım 3 gün sonrada gebelik testi yapCanım bugün 11. Günüm ovulasyon dün baya koyuydu bugün yarın pozitif olur heralde. Normalde bende pko olduğu için piki 18.-19. Günlerde görüyodum ama klomen kullandığım için sanırım bu ay çanuk koyulaşmaya başladı. 15:30 da bugun yine test yapıcam bakalım pik olacak mı
Yumurtlamadan 3 gün sonra gebelik testi çok erken değil mi ? Benim bildiğim en erken yumurtlamadan sonra 11. Gün sonuç çıkıyorYap canım 3 gün sonrada gebelik testi yap
Evet canım 11 gün dobra ben adetine 3 gün kalmış sandımYumurtlamadan 3 gün sonra gebelik testi çok erken değil mi ? Benim bildiğim en erken yumurtlamadan sonra 11. Gün sonuç çıkıyor
Yok canım daha yumurtlamayı bekliyorum inşallah bakalımEvet canım 11 gün dobra ben adetine 3 gün kalmış sandım
Hadi bakalımYok canım daha yumurtlamayı bekliyorum inşallah bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?