Polikistik over, ovulasyon testi ve gebelik

İnofolic combi vermişti doktor 3 ay onu içtim sağlıklı yumurtalar için sen de doktoruna sorarak kullanabilirsin . Adet düzenin nasıl ?
Düzensiz canım ya çoğuna hap kullanıyorum olması için infolic combinin toz olanı mı kapsül olanı mı hangisini kullandın canım

Benim adet bitikten sonra 17. Günde çıkmış canım . Bazılarının daha geçte çıkıyor . Geç çıkarsa korkma .
Benim normalde pko olduğum için 18-19. Günlerde pik oluyodu ama ama bu kadar cabuk koyulaşmıyodu sanırım klomen kullandığım için bu ay erken koyulaşmaya başladı

Benimde adetime 8gun var iki gün önce çok çok az pembe leke dünde çok az çamur gibi akıntı oldu bitti geçen ayda aynısı oldu birdaha adetim sokmedi kadın doğum uzmanı bir problem yok dedi ama anlamış değilim durumu

Kaç günün var teste
Canım bugün 11. Günüm ovulasyon dün baya koyuydu bugün yarın pozitif olur heralde. Normalde bende pko olduğu için piki 18.-19. Günlerde görüyodum ama klomen kullandığım için sanırım bu ay çanuk koyulaşmaya başladı. 15:30 da bugun yine test yapıcam bakalım pik olacak mı

Yap canım 3 gün sonrada gebelik testi yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…