- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 28
- Konu Sahibi Gizemgizemm
-
İnşallah canım bende umutlanmıyorum bakalım kanamaya dönüşmezse inşallahYani hemen seni heveslendirmek istemem ama 1-2 damla kahverengi ve pembe lekelenme adetten 1 hafta once geldiğinde yerleşme kanaması oluyo diyolar
İnşallah dönüşmezde bebeğini alırsın kucağına canımİnşallah canım bende umutlanmıyorum bakalım kanamaya dönüşmezse inşallah
Amin canım ya test mi yapsam diye düşünüyorumİnşallah dönüşmezde bebeğini alırsın kucağına canım
Adetine kaç gün var ve yumurtlaman kaçıncı gün oldu biliyo musun ?Amin canım ya test mi yapsam diye düşünüyorum
Yumurtlamadan sonra 12.güne gireceğim yarınAdetine kaç gün var ve yumurtlaman kaçıncı gün oldu biliyo musun ?
Evet canım ben 7 haftalık hamileyim . 13. Gün evde yaptığım testte çıkmıştı . Darısı senin başına :)Hamile misin canım
Benim de kahverengi lekelenmem oldu 3 gün boyunca şuan 7 haftalık sağlıklı gebeyim . :)Sabah hafif çok hafif bi iki damla kahverengi leke gördüm lakin adetime daha var 11 gün yani önceki adetin üstünden henüz 20 gün geçmiş oluyor erken adet olmak için şaşırdım üzüldüm kafam karıştı ya
Evet canım ben 7 haftalık hamileyim . 13. Gün evde yaptığım testte çıkmıştı . Darısı senin başına :)
Peki adetine kaç gün varken oldu ve yoğunluğu ne kadar dı canımBenim de kahverengi lekelenmem oldu 3 gün boyunca şuan 7 haftalık sağlıklı gebeyim . :)
O zaman çıkar canım testte yarın sabah test yaparak bize de bilgi ver. Çünkü döllenmeden 11 gün sonra çıkıyor diye biliyorumYumurtlamadan sonra 12.güne gireceğim yarın
Dün çıkmadı ama yarın çıkar mı yada bugün yapsamO zaman çıkar canım testte yarın sabah test yaparak bize de bilgi ver. Çünkü döllenmeden 11 gün sonra çıkıyor diye biliyorum
Erken olduğu için bugun bu saatte çıkmaz yarın sabah ilk idrar ile yap.Dün çıkmadı ama yarın çıkar mı yada bugün yapsam
Adetin yaklaşınca yapmaya başlarsın canım ne diyim Allah gönlüne göre versinErken olduğu için bugun bu saatte çıkmaz yarın sabah ilk idrar ile yap.
Artık bende kafayı yedim galiba 50 lik kutuda gebelik testi sipariş verdim internetten50 tane
Evet canım ben 7 haftalık hamileyim . 13. Gün evde yaptığım testte çıkmıştı . Darısı senin başına :)
Amin canım sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın bişey sorucam peki ovulasyon testinden başka bişey kullandın mı gıda takviyesi ya da kür bende aynı sorun var 8 Aydın istiyorum hamile kalamıyorum ama senin gibi arkadaşları gördükçe sevinip umutlanıyorumEvet canım ben 7 haftalık hamileyim . 13. Gün evde yaptığım testte çıkmıştı . Darısı senin başına :)
Amin canım hepimiz için inşallahAdetin yaklaşınca yapmaya başlarsın canım ne diyim Allah gönlüne göre versin
İşte leke görünce adet olacak diye korkmaya başladımAmin canım hepimiz için inşallah
Devamı gelmediyse bence yerleşme kanaması olabilir yarın sabah ilk idrar ile test yap bize de gönderİşte leke görünce adet olacak diye korkmaya başladım
Yarın tekrar yap ikinci idrarla amaBugünkü ovulasyon testim. Sanki iyice koyulaşmaya başladıEki Görüntüle 2736865
Tamm canım bugünde yapabilirim aslındaDevamı gelmediyse bence yerleşme kanaması olabilir yarın sabah ilk idrar ile test yap bize de gönder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?