- 27 Ağustos 2019
- 387
- 237
- 53
- 34
- Konu Sahibi Gizemgizemm
İkinci idrarla farklı mı oluyo? Ben çok araştırdım hep ideal saat 15:30 yazıyodu bende hep 15:30 da yapıyodum yanlış mı uyguluyorum ?Yarın tekrar yap ikinci idrarla ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkinci idrarla farklı mı oluyo? Ben çok araştırdım hep ideal saat 15:30 yazıyodu bende hep 15:30 da yapıyodum yanlış mı uyguluyorum ?Yarın tekrar yap ikinci idrarla ama
Elinde fazla test varsa hem bugun hem yarın sabah yap canımTamm canım bugünde yapabilirim aslında
Tamm canımElinde fazla test varsa hem bugun hem yarın sabah yap canım
Yok doğru tatlım yapabilirsin o saatte ilk idrar olmasın yeterİkinci idrarla farklı mı oluyo? Ben çok araştırdım hep ideal saat 15:30 yazıyodu bende hep 15:30 da yapıyodum yanlış mı uyguluyorum ?
Yaptım ama çıkmadı canımElinde fazla test varsa hem bugun hem yarın sabah yap canım
Çok gölge gibi gözükmeyebilirElinde fazla test varsa hem bugun hem yarın sabah yap canım
Çok silik gölge gibi yani çıktı şimdi gebelik testiBenim de kahverengi lekelenmem oldu 3 gün boyunca şuan 7 haftalık sağlıklı gebeyim . :)
Tamam canım saol :)Yok doğru tatlım yapabilirsin o saatte ilk idrar olmasın yeter
Silik falan hiç mi çizgi yok ?Yaptım ama çıkmadı canım
Canım gebelik testi yaptım ama çok silik gölge gibi gözükmeyebilirSilik falan hiç mi çizgi yok ?
Evet sanki var gibi ama emin olmadım. Gecen ay benimkide böyleydi hatt hafif pembelikte vardı ama negatif çıktı. Bence varsa yarın sabah ilk idrarla silikte olsa çıkarCanım gebelik testi yaptım ama çok silik gölge gibi gözükmeyebilir
Aynen yarın sabah tekrar yapayım zaten varsa sabah çıkar artıkEvet sanki var gibi ama emin olmadım. Gecen ay benimkide böyleydi hatt hafif pembelikte vardı ama negatif çıktı. Bence varsa yarın sabah ilk idrarla silikte olsa çıkar
Bize de haber ver canımAynen yarın sabah tekrar yapayım zaten varsa sabah çıkar artık
Tamam canım inşallah yarın çıkarBize de haber ver canım
Bu kaçıncı günün yumurtlamadan sonra ?Çok silik gölge gibi yani çıktı şimdi gebelik testi
İnofolic combi vermişti doktor 3 ay onu içtim sağlıklı yumurtalar için sen de doktoruna sorarak kullanabilirsin . Adet düzenin nasıl ?Amin canım sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın bişey sorucam peki ovulasyon testinden başka bişey kullandın mı gıda takviyesi ya da kür bende aynı sorun var 8 Aydın istiyorum hamile kalamıyorum ama senin gibi arkadaşları gördükçe sevinip umutlanıyorum
Canım hergün aynı saatte son 1 saat hiçbirşey yiyip içmeden yap . 15:30 iyi bir saat . T çizgisinin C ile aynında da daha koyu olması lazım .Bugünkü ovulasyon testim. Sanki iyice koyulaşmaya başladıEki Görüntüle 2736865
16. Güne GirdimBu kaçıncı günün yumurtlamadan sonra ?
Evet canım hergün aynı saatte yapıyorum. Bakalım inşallah 1-2 güne tam koyu olurCanım hergün aynı saatte son 1 saat hiçbirşey yiyip içmeden yap . 15:30 iyi bir saat . T çizgisinin C ile aynında da daha koyu olması lazım .