- 6 Kasım 2020
- 40
- 32
- 3
- 33
- Konu Sahibi Gizemgizemm
-
Merhaba içimi rahatlattınız . Ben bu ay olmazsa doktora gideceğim. Klomene başlatır diye düşünüyorum.şuan inofolic combi kullanıyorum . Doğumdan sonra düzene girmiş sizin o zaman herşey . İnşallah gönlünüzce olur 3 ncü de. :) Ovulasyonu kesinlikle tavsiye ederim . Yumurtlama dönemiyle birlikte 4 günü değerlendirmek gerekiyormuş.Merhaba bendede malesef bu illet var bekarliktan beri adetlerim cok duzensizdi 6 ay da bi regl oluyodum evlendikten sonra devam etti bebek istedik 3 sene olmadi pcos tanisi koyuldu daha sonra klomen kullandiğım ay hamile kaldim şükürler olsun bi kızım oldudaha sonra tedavisiz oğlum oldu. Şuan oğlum 5 yaşında ve ben tekrar bebiş istiyorum. Adetlerimde gayet duzenli artik ama 1 senedir gelisme yok bakalim hayirlisi bu ay ovulasyon testi kullanmayi dusunuyorum
gözün aydın sağlıkla gelsin melek. Ne zamandır deniyordunuz acabaVeeee hamileyim . Bu da burada dursun :)
Çok teşekkür ederim .İsteseyen herkese nasip olsun inşallah. 2 aydır deniyorduk bugün sabah test yaptım sonra kan verdik hcg 208 çıktı. Bakalım hayırlısı.:)gözün aydın sağlıkla gelsin melek. Ne zamandır deniyordunuz acaba
Yaa çok tebrik ederim gebelk testini kaçıncı gün yaptnz ve elşnzde varsa ovülasyon testi yapıp resmini paylaşırmsnz lütfen çok önemliVeeee hamileyim . Bu da burada dursun :)
Merhaba allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlara vesile olsunVeeee hamileyim . Bu da burada dursun :)
Çok teşekkür ederim . Ovulasyonda 3 gün yumurtlama gördüm 4. Gün çatladı. Ondan sonra 13. Gün testte çıktı ve aynı gün kan verdim . Gebelik testinden 1 gün önce ovulasyonda da kıpkırmızıyı T çizgisi. Maalesef şuan yok ama T kırmızı çıkıyor.:)Yaa çok tebrik ederim gebelk testini kaçıncı gün yaptnz ve elşnzde varsa ovülasyon testi yapıp resmini paylaşırmsnz lütfen çok önemli
Amin çok teşekkür ederimMerhaba allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlara vesile olsunyaptığınız bi kür hap vs varmıydı acaba bişey denedinizmi
Gözünüz aydın benmde aadet olmam gereken gün yumurtlams oldu biraz sinir bozucuÇok teşekkür ederim . Ovulasyonda 3 gün yumurtlama gördüm 4. Gün çatladı. Ondan sonra 13. Gün testte çıktı ve aynı gün kan verdim . Gebelik testinden 1 gün önce ovulasyonda da kıpkırmızıyı T çizgisi. Maalesef şuan yok ama T kırmızı çıkıyor.:)
Hamikeyken de yumurtlama gibi çıkıyor . Hasta oldunuz mu ?Gözünüz aydın benmde aadet olmam gereken gün yumurtlams oldu biraz sinir bozucu
Hayır olmadım çatlamayıda gösterdi gebelk olsaydı pikten sonra silikleşmezdi sanırmHamikeyken de yumurtlama gibi çıkıyor . Hasta oldunuz mu ?
Evet o zaman yumurtlama ama değerlendirin arka arkaya 3 günü hiç belli olmuyor bu işler. Öyle hamile kalan çok.Hayır olmadım çatlamayıda gösterdi gebelk olsaydı pikten sonra silikleşmezdi sanırm
Evet o zaman yumurtlama ama değerlendirin arka arkaya 3 günü hiç belli olmuyor bu işler. Öyle hamile kalan çok.
Çok teşekkür ederim . İnşallah en kısa zamanda güzel haberini alırızG Gizemgizemm Ay canım çok sevidim senin adına. ben de 2 aydır klomen tedavisi görüyorum inşallah bende mutlu bir haber alırım canım dua et
Bacaklarını kaldırıp biraz bekliyor musun birde arka arkaya 3-4 gün değerlendirmek önemli.Bir yıldır deniyorum çok yumurtlma yakaladım değerlendrdm ama nafile
bu gün 12. günüm dünden beri kasıklarım ve belim ağrıyor. ama sanırım ilacın etkisi diye düşünüyorum. birkaç gün daha bekleyip kan vericem canım inşallah bu ay olurÇok teşekkür ederim . İnşallah en kısa zamanda güzel haberini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?