Polikistik Over , Hormon Bozukluğu da Nedirr.

ama zaten o hap sayesinde adet oluyoruz mecbur yani yine hap kullanacaz

aynen banada kolay kolay bebıs olmaz pko var kıst var dedıler hapı bıraktım ıkıncı ayda hop suprız

teşekkür ederim canım bakalım bende hormon testinden sonra tam belli olacak , ne güzel işte hamile kalmışsın iyi mi kötü mü anıyosun anlamadım
benimde kistlerim mi var yani şimdi , peki bu ilaçlar zarar vermiyo muu

ama zaten o hap sayesinde adet oluyoruz mecbur yani yine hap kullanacaz

bende adet düzensizliği yoktu ama cok fena karın agrısı oluyordu yataklara düşüyordum resmen ağlaya ağlaya uyuya kalıyordum o yüzden gitmiştim bide tüylenme vardı kilomda birden arttı sonrasında pko cıktı.Hamilelikten sonra temizlenir o kistler dedi bana doğum doktorum suan gayet guzel duzenli sekilde adet oluyorum ilaca daha yeni basladım ama korunmak için oda.

ohh ne güzel maşallah inşallah bakalım ben hapı kullanmadım daha gerek kalmadı şu an hasta oldum diyee hastalığım bitince başlıycak mıyım kullanmaya :44:

ünversitede okurken hamile kaldım ben eşimde cok üzülmüştü bırak madem hapı dedi bi baktık ben hamileyim
Çok güzel anıyorum kendisini

korkma zarar vermez aksine düzene girer adetin ve adet şikayetlerin azalır(ağrı sızı sancı vs).Hormonlarında düzene girerek tüylenme sivilce yağ oluşumu dengeye gelir.

şansa iştee olsun hemm ummadığın anda sürpriz olduu

bende ilk gün sancı oluyo o da normal tüylenme falan da yok zaten bakalım çok panik yaptım ben sevgilimide ateşe verdim şöyle böyle ilgili ol üzüntü sıkıntı stres yaptırma bana diyee

İşin en enteresan yanı da yalancı tümör dediğim bu hastalığın diğer sebeplerinden bazıları sivilce tedavisindeki ağır ilaçlar, doğum kontrol hapı kulanımı ve vitamin yüklemesi. Sivilce ilacı a vitaminı depoluyormuş oda yapıyormuş Yani ilaç kullanırken bir tarafı yaparken diğer tarafı yıkabiliyoruz.

erken teşhis tüm durumlarda çok işe yarar canımm iyi oldu bence evlenmeden farketmemiz tedavimizi oluruz bakalımm :83:

kızlarrr süper haberimmm varrrr
geçen ay bana pko başlangıcı teşhisi konuldu..
hormonlarımda biraz anormali vardır...lh değerim fhs dan biraz yüksekti..
ama bu ay düzelmiş..
geçen ay;

FSH: 5,26
LH:7,97

Bu ay;

FSH:7,12
LHç:5,28

olması gereken bu sanırım..FSH LH'dan yüksek olması gerekiordu bu ay yüksekk

allah allah ne enteresan bol şifalar diliyorum sana canım çok zor , inşallah çaresi bulunur da çözülür canım

aa öyle mii ne güzel canımm düzene giriyo demek yavaş yavaş
benimde test sonuçlarımı yazarım size bakalım darısı başımaa

aa öyle mii ne güzel canımm düzene giriyo demek yavaş yavaş
benimde test sonuçlarımı yazarım size bakalım darısı başımaa
tmm canım yaz bakalım sonuçlarını...
sen içmem dedin ama ben bu ay 10 gün soğan suyu içtim sanırım faydasını gördümmmm

gozun aydın ısyancım.gene soyluyorum sen fazla takma kafaya.benım sanırım fsh 6 lh 11 cıvarıydı hamıle kaldığım ay.yanı dert etme otekı turlu olsada
2 sene oncesındeyse neredeyse 20 ustuymuş hormonlarım nasıl duzeldıyse artık

oo çok iyii benim nasıl değerlerim merak ettim şimdi yaa :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…