bencede kınıyoruzzbu işlerden pek anlamıyo ama hasta oldum geçti bitti sanıyo
rica ederim canımyarın için çok tedirginim yaa annemde o kadar büyük bişey yok diyo
sagol canım Allah razı olsun ilaç tedavisi uygulandı 1.5 yıldır adetlerim ilaçlı ilaçsız düzenli çok şükür ama hamilelik olmadı aşılama yaptırdık yüzde yüz tutması lazım dedi doktorumuz ama oda tutmadı şuan tedaviyi bıraktım ne yapcamı bilmiyorum
Yarın gittiğinde ne yapacaklarmış ki ?
sagolun kızlar başka poblem gözükmüyo rahim filmi çektirdim tüpler için ikiside açık şükür eşimde muayene oldu onda yok şükür bende bilmiyorum artık vardır bi hayır diyorum ama hamileleri gördükçe çok üzülüyorum bitkisel hiçbir tedavi denemedim özellikle sogan kürünü asla deneyemem galiba midem çok hassas hapı bile çok zor kullanıyorum midem bulanıyor sürekli test yapıp da negatif sonuç almakdan yoruldum evde yaptıgım testlerin haddi hesabı yok acaba mı varmıdır diye herseferinde hayal kırıklıgı
allah yardımcın olsun canım biraz daha bekle o zaman normal yollardan dene sadece belki kendiliğinden olur ama tedavini de tamamen bırakma sonra daha kötü olmasın geç kalınmasınn yani , bence de şimdilik bitkisel ilaçları hiç karıştırma bazen ters etkilerde edebiliyo çünkü , bende üzüldüm çok aklıma hemen türlü türlü şeyler geldi ama bakalım inşallah geçer benimdee
bu konuyu çok düşünüp kafana taktığın içinde olmuyp olabilir canım en ufak şeyde hemen test yapıp stres yapma kendine biraz akışına bırak düşünmemeye çalış streste etkiler çünküü
evet canım dr bana tek problemin stres diyo ama mümkün olmuyo stresden uzak durmak ben istermiyim herşeyi kafama takarak kendi saglığımı bozmayı ama oluyo işde benden sana tavsiye kesinlikle sen stresden uzak dur canım evli ddegilsin tedaviye erken başlamışsın senin inşallah bizimki gibi olmaz hiç üzülme tedavisi kolay sen kabullendikten sonra benim eşimin aielesinden dolayı problem bitmiyo onun
gerçi bende aynıyım sana diyorum amabende çok stres sıkıntı yapıyorum kendime üzülüyorum hemen anlıyorum seni yani elinde değil tabi,
evet evli değilim ama sevgilim yüzünden çok stres oluyorum bazı konularda sıkıntı yapıyorum bu da etkiliyo işteeinşallah düzelir canım seninde , kendini oyalayacak bişeyler bul cnaım gün içinde bu konuyu düşünmemeye çalış inşallah çözülür :13:
hormon testi yapılacak sonuçlarnı merak ediyorumm :18:
aminn canımm , evet takmamaya çalışsam da elimde olmadan üzülüyorum işte gerçekten de öyle hasta olmamak çok zor herşeyin ayrı bir zorluğu var işte rabbim şifa versinsevgilininde seni üzmesine izin verme saglıgını kimsenin etkilemeye hakkı yok rabbim bu hastalıkla ugraşan herkese şifa versin kadınlar her ay adet olduklarında ammaaaaaaaan yine mi geldi of şunu giyemiyorum of rahat edemiyorum diyor ama adet olamamak okadar zor ki degerini bilmiyolar
Sonuç beklemek zor. Ama stres yapma boşu boşuna birşey var ise zaten olan olmuştur. Tedavi olursun geçer inş. Sıkma canını
aminn canımm , evet takmamaya çalışsam da elimde olmadan üzülüyorum işte gerçekten de öyle hasta olmamak çok zor herşeyin ayrı bir zorluğu var işte rabbim şifa versin
hemen çıkıyor mu sonuçlar :44: öyle tabi inşallah bakalım yaa beklemek zor işte insan kendini hemen arabeske bağlıyo
Senin hastalığınla ilgili olan kısmını bilmiyorum ama mart ayında hastanaye yatmıştım bir dünya kan aldılar benden bazı test sonuçları geç gelmişti. Ama normalde test sonuçları devlet hastaneside 2,3 güne çıkıyor. Özelde belki daha hızlıdır.Bilmiyorum açıkcası
selam canım her hastada kılo tuy sıvılce olmuor ewet maalesef bende kılo ve kıllanma problemı var ama basıt bı tedavıyle hamıle kaldım sen hiç dr a gıtmedın heralde çocuk tedvısı için eğer gitmedıytsen fazla da bekletme derım bencanım bende de pkos var 4 yıllık evliyim çocugum olmuyor adetim 2 yada en fazla 2.5 ayda olur kızken gayet düzenliydi evlenince bozuldu tüylenmem yok hormon testlerim çok güzel kilom yok 1.56 boyum 47 kiloyum yani herkesde farklı oluyo etkileri benim de 3 aydır günü gününe düzenli geliyor adetlerim ilaç kullanmadan ama hamilelik oluşmuyo ben zayıf olmak için birşey de yapmıyorum bu hastalıgın kiloyla alakası oldugunu bilmiyodum kilo almak için çok ama çok ugraştım alamıyorum olmuyo herkes bana sen nasıl pko lusun belirtiler yok diyo ama çocuk için tek problem pko görülüyo
selam canım her hastada kılo tuy sıvılce olmuor ewet maalesef bende kılo ve kıllanma problemı var ama basıt bı tedavıyle hamıle kaldım sen hiç dr a gıtmedın heralde çocuk tedvısı için eğer gitmedıytsen fazla da bekletme derım ben
önce 9 kılo verdım sonra klomen ve çatlatma iğnesi oldum hamıle kaldım canımgitmez olurmuyum canım 2 yıldır tedavi görüyorum nasıl bir tedaviyle hamile kaldın canım bilgilendirirmisin
önce 9 kılo verdım sonra klomen ve çatlatma iğnesi oldum hamıle kaldım canım
şimdi canım tutunamamsı ılla pko yuzunden olmuo mesela rahım içi bı tabaka oluo o çocuun tutunmasını engellıo sen hamıle kalsanda boş yanı soğan kürü nü bı dene ıkı ay falan hiç ilaç kullanma ama başka bişiy kullanma soğan kürü temizlio o tabakalarımaşallah canım benim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah senin adına çok sevindim ben zayıfım o yüzden kilo ver demedi doktorum klomen vermedi 4 ay adet düzenleyici hap kullandım hamile kalamadım bir hafta iğne kullandım çatlatma iğnesi yapılıp ardından aşilama yapıldı oda tutmadı bir kere daha aşilama deneyip tüp bebeğe geçicem dedi doktorum ben tedaviyi bıraktım ikinci aşılamaya gitmedim psikolojik olarak çok etkilendim çünkü şimdi dr değiştirmeyi düşünüyorum
şimdi canım tutunamamsı ılla pko yuzunden olmuo mesela rahım içi bı tabaka oluo o çocuun tutunmasını engellıo sen hamıle kalsanda boş yanı soğan kürü nü bı dene ıkı ay falan hiç ilaç kullanma ama başka bişiy kullanma soğan kürü temizlio o tabakaları
canım burnunu tıka bı seferde iç onun en sevdıın içecek olduuunu hayal et işe yarıyor gercekten kk da bırcok kadın bu sekılde hamıle kaldıbilmiyorum ki canım benim mide çok çok hassas ben kokuyo diye ilaç kullanamıyorum soğanı yiyemiyorum suyunu nasıl içicem çok isterim ama ben diş fırçalarken bile midem bulanır bebek için herşeyi yaparım diyorum ama ilk yudumda vazgeçerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?