Arkadaşlar c.tesi günü kanser prof. kesinlikle polikarbonat kullanmayın kanserojen cam kullanın dedi. ben çocuğuma aventin biberonlarını kullanıyorum. 2 ay boyunca günde 1 kez mama içti. her kullanımdan sonra kaynatıyordum. işe başladığım için 1 aydır biberonla besleniyor günde 3-4 sefer.şimdi günde 1 kez kaynatıyorum bazen 5-10 dk kaynattığım oluyor. birde bu kabserojen durum sıcakla çıkıyormuş bazen mama suyu kaynakken de biberonun içine koyuyordum şimdi o kadar kötüyümki çocuğuma zarar gelmesin diye herşeye o kadar çok dikkat ediyorumki ama benim zarar gelmesin diye yaptığım şey bilmeden çocuğuma zarar vermek mi? şimdi kendimi çok suçlu hissediyorum birde annemler bu kadar kaynatıp durma diyorlardı dinelemedim herşeyin doğrusunu ben biliyorum ya bilinçli anne . offf herşeyde böyle ilk çocuğum ve ben o kadar üstüne düşüyorumki resmen psikolojim bozuluyor şimdi bu haberleri okuyunca eyvah çocuğuma zehirli maddeler içirmişmiyimdir diye günlerdir kendimi yiyorum. aranızda benim gibi olan varmı lütfen yardım çok bunaldım.