Canım ben bir şey sorabilir miyim sana 2 çocuk emzirdikten sonra o kadar küçülme oluyor mu göğüslerde içi tamamen boşalıyor mu??
Poisayla doktorumuz aynı, inş. kızmaz onun yerine cevap vereyim. Poisacığım uzun süredir girmemiş foruma.Barış bey damla silikon ve kas zarı altı yöntemini kullanıyor, biz çok memnunuz. İnşallah sen de bizler gibi mutlu olursun bu ameliyat sonrasında.
Canım ben bir şey sorabilir miyim sana 2 çocuk emzirdikten sonra o kadar küçülme oluyor mu göğüslerde içi tamamen boşalıyor mu??
Poisayla doktorumuz aynı, inş. kızmaz onun yerine cevap vereyim. Poisacığım uzun süredir girmemiş foruma.Barış bey damla silikon ve kas zarı altı yöntemini kullanıyor, biz çok memnunuz. İnşallah sen de bizler gibi mutlu olursun bu ameliyat sonrasında.
Evet canım benimki öyle oldu en azında.Hem küçüldüler hem de yumuşacık olup sarktılar maalesef.Daha önce dolgun göğüslü olup da şimdi bu halde olmak psikolojimi de bayağı etkiliyor tabi...İyileşme süresini de öğrenebilir miyim?Çalıştığım için çok uzun süre izin alamam da..Teşekkürler..
ah bademim, hadi canım, nerdesin?
Onun yerine yanıtlayayım madem: iyileşme süreci kişiden kişiye değişir. ameliyat tekniği de etkiler bunu. kas altı en geç iyileşen yöntem. sonra dual plan, kas zarı altı ve kas üstü olarak devam ediyor. bana dual plan tekniği uygulandı. bir haftaya epey toparlandım. kollarımı çok fazla kaldırmayıp hareketsiz kaldığım için hamlamıştım. doktorumun verdiği hareketle o sorun da çözüldü.
bir süre itme, çekme tarzı hareketleri yapmazsın. ev süpürme, örtü çırpma, ağırlık kaldırma gibi işlerden uzak kalmaya çalış. sonra vücudun izin verdiği sürece yavaş yavaş yaparsın işlerini. doktorun seni yönlendirecektir zaten.
Canım döndüm istanbula eve yerleşiyordum burda da internet yok henüz o yüzden giremedim hiç.
hoş geldin canım. ankara'nın istanbul'a dönmesi güzel ya haniburalar bir başka! sence? :112:
Yahya Kemal'e sormuşlar, Ankara'nın en çok neyini seversin diye. İstanbul'a dönüşünü demiş.
Benimki de o hesap canım :)
istanbul bambaşka! ankara da güzel şehir. derli toplu gelir bana nedense. istanbul gibi uçurumları yok. (mecaz anlamda)
poisa gelmezse, sayfasını böyle doldururlar işte.
ben kızımı 14 ay emzirdim evlenmeden öncede cok büyük değildi ama dert etmiyordum emzirme sürecinde cok güzeldi sürekli aynaya bakıyordum :) süt kesildikten sonra olay facia. hem küçük hemde fosur fosur kaldı. üstelik sag gögsüm daha küçükönümüzdeki ay doktor görüsmelerine baslayacam
2. yıl sonrası ile ilgili resim koyuyorum bu akşam.. İlgilenlere duyurulur, ama atlamadan şunu da belirteyim ki :Arkadaşlar göğüsleriniz tahtaya yakınken dolu dolu hatun kıvamında güzel mi güzel göğüslerinizin olması bunun size verdiği mutluluk ( yıllarca özlemni çektikten sonra) o kadar büyük ki, bir arkadaşa da biraz önce özelden aynı şeyi yazdım, eğer ameliyat izleri hiç geçmeyecek olsa bile bu yaşadığınız mutlulukla kıyaslanamaz bir durum..
Ama gelin görün ki izler de geçiyor her vücutta farklı hızda gözden kaybolsa da 2 en geç 3. yıl tamamen izlerden kurtulmuş oluyorsunuz..Sanki siz hep öyleymişsiniz gibi oluyor sonra herşey.. Olmasa bile olur muydum bu ameliyatı - kesinlikle olurdum!!!! - çünkü ben evlendikten sonra eksikliğini hissetmiştim ve şu an hala çok mutluyum..
İzler dert olmasın, hem gözünüzü hem elinizi dolduran güzel göğüsler her kadına lazım ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?