poisa Meme Estetiği Ameliyatı

Evet canım benimki öyle oldu en azında.Hem küçüldüler hem de yumuşacık olup sarktılar maalesef.Daha önce dolgun göğüslü olup da şimdi bu halde olmak psikolojimi de bayağı etkiliyor tabi...İyileşme süresini de öğrenebilir miyim?Çalıştığım için çok uzun süre izin alamam da..Teşekkürler..

ben kızımı 14 ay emzirdim evlenmeden öncede cok büyük değildi ama dert etmiyordum emzirme sürecinde cok güzeldi sürekli aynaya bakıyordum :) süt kesildikten sonra olay facia. hem küçük hemde fosur fosur kaldı. üstelik sag gögsüm daha küçük önümüzdeki ay doktor görüsmelerine baslayacam

ah bademim, hadi canım, nerdesin?
Onun yerine yanıtlayayım madem: iyileşme süreci kişiden kişiye değişir. ameliyat tekniği de etkiler bunu. kas altı en geç iyileşen yöntem. sonra dual plan, kas zarı altı ve kas üstü olarak devam ediyor. bana dual plan tekniği uygulandı. bir haftaya epey toparlandım. kollarımı çok fazla kaldırmayıp hareketsiz kaldığım için hamlamıştım. doktorumun verdiği hareketle o sorun da çözüldü.
bir süre itme, çekme tarzı hareketleri yapmazsın. ev süpürme, örtü çırpma, ağırlık kaldırma gibi işlerden uzak kalmaya çalış. sonra vücudun izin verdiği sürece yavaş yavaş yaparsın işlerini. doktorun seni yönlendirecektir zaten.

Canım döndüm istanbula eve yerleşiyordum burda da internet yok henüz o yüzden giremedim hiç.

Yahya Kemal'e sormuşlar, Ankara'nın en çok neyini seversin diye. İstanbul'a dönüşünü demiş.
Benimki de o hesap canım :)

istanbul bambaşka! ankara da güzel şehir. derli toplu gelir bana nedense. istanbul gibi uçurumları yok. (mecaz anlamda)
poisa gelmezse, sayfasını böyle doldururlar işte.

Son düzenleme:

Arkadaş senin durumun daha iyi yahuu

Bebekten sonra deforme olan göğüslerin yeni şeklne şemaline kavuşmuş olacak. Ameliyat öncesi en büyük risk acaba emzirme döneminde protez deforme olur mu vs. tarzı sorular oluyor.

Burada önemli olan kıstas şu çok fazla kilo alıp verme vucut dahil göğüsleri de deforme eder, protezli olsun olmasın. Emzirmenin bir zararı yok fakat iki göğüs arasında haliyle bir fark oluşturabilir.

Uzun lafın özeti göğüslerim söndü ve boyut farkı var diye dert etme. Artık bunu bütün doktorlar farklı cc de protezler koyarak tamamlıyorlar Sen doktor görüşmelerine başla sonra keyfine bak

2 doktorla görüstüm canım ikiside ilgili davrandı bugun ve yarında görüsmem var onlarlada görüsüp bir karar verecem canım bu ayın sonun insallah aranıza katılacam :)

5 ay sonra -HerkesE- MERHABAAAA : )

Bu kadar uzak kalacağım hiç aklıma gelmezdi ama iyi de oldu kendimce.. İlk defa bugün -benim bir sitem vardı ya hergün girer yorum yazar,ilgilendiğim konularda bilgi toplardım,diye düşünüp , bir hızla geldim sayfama. Özlemişim itiraf edeyim..

Hayatıma tam gaz devam ederken bu 5 aylık süre zarfında kendim için neler yaptım neler anlatmakla bitmez.. yaş 27 ama öğrenme yaşı bitmiyor bunu bi kere daha gördüm ve yıllardır beklettiğim ne varsa hepsini yapmaya başladım bu 5 aylık süre zarfında belki ondan dolayı hiç aklıma gelmedi KK'ya uğramak. Hiç vaktim olmadı: ) Hala daha yok ama yine de yazmak istedim sayfama..
Gördüm ki bir sürü hatun yeni yeni ameliyatlar olmuş ve hala olmak için burada bilgi toplayanlar da yeni yeni başlıklar açmışlar..Ameliyat olanlara hayırlı olsun diyorum, sağlıkla kullanın ,umarım.

Geçtiğimiz ay başında Ocak4-5 gibi İstanbul'daydım ve tabii ki Oralet ile BARIŞ ÇAKIR'ımızın yolu tuttuk ,yanımızda Kalemimiz de vardı bu defa ,o da paylaştı bizim mutluluğumuzu..
Barış Bey tam 2 yıl üstüne kendisine gittiğim için yeniden resimlerimi çekmek istedi ve muayene etti..

İlk tepkisi ŞOKtu benim için.. İki göğsümü birden eliyle sıktı ,sıkıştırdı sağdan soldan alttan üstten elledi etti ve sonunda verdiği tepki - Poisa, sen bunlara naaptın kız böyle???!!!, yumuşacık olmuş bunlar:)))) - dedi ve ikimiz birden yıkıldık gülmekten.. Ben bişe yapmadım wallahi ne yaptıysanız siz yaptınız dediysem de hayranlığı ile ellemeye devam etti ve -yok yok bunlar süper olmuş, çok güzel yumuşamışlar-dedi.. Ben de doktor gözü ile böyle demesinden çok memnun oldum tabii..
Zaten hep belirtiyordum - sanki içinde birşey yok, kıvamı tam bir göğüs kıvamı ne su gibi lıkır lıkır ne silikonun hafif dokulu hali tam jöle kıvamından hallice,diyordum ,Barış Beyin de bu şekilde söylemesiyle yanılmadığımı ,abartmadığımı anlamış oldum..
Video çekmek istedi,çektik.. Çok iyi olmuşlar 2.yıl süper olmuş dedi ama ben 1.senede de böyle olduğumu ama gelemediğim için buna şahit olamadığını vurguladım.

Velhasıl, protezlerimden ,doktorumdan, bu ameliyatı olmuş olmanın hayatıma kattığı doluluktan, üst baş denerkenki satıcı kızların ilgisinden , kıskanç bakışlarından gayet gayet menmunum..

Dilerim herkes istediği güzel göğüslere en yakın zamanda bizim kadar kolay ulaşsın; )
Görüşmek üzere..

2. yıl sonrası ile ilgili resim koyuyorum bu akşam.. İlgilenlere duyurulur, ama atlamadan şunu da belirteyim ki :Arkadaşlar göğüsleriniz tahtaya yakınken dolu dolu hatun kıvamında güzel mi güzel göğüslerinizin olması bunun size verdiği mutluluk ( yıllarca özlemni çektikten sonra) o kadar büyük ki, bir arkadaşa da biraz önce özelden aynı şeyi yazdım, eğer ameliyat izleri hiç geçmeyecek olsa bile bu yaşadığınız mutlulukla kıyaslanamaz bir durum..

Ama gelin görün ki izler de geçiyor her vücutta farklı hızda gözden kaybolsa da 2 en geç 3. yıl tamamen izlerden kurtulmuş oluyorsunuz..Sanki siz hep öyleymişsiniz gibi oluyor sonra herşey.. Olmasa bile olur muydum bu ameliyatı - kesinlikle olurdum!!!! - çünkü ben evlendikten sonra eksikliğini hissetmiştim ve şu an hala çok mutluyum..
İzler dert olmasın, hem gözünüzü hem elinizi dolduran güzel göğüsler her kadına lazım ;-)

Merhaba poisaa.. Sen buralarda yokken yeni ameliyat olanlardan biriyim ben de benimde izlerim hala çok belirgin ama 40 gün oldu ameliyat olalı. İlgilenenler demişsin ben ilgileniyorum 2 yıl sonra nasıl olacağını merak ediyor insan arkadaşlık isteği gönderdim kabul edersen sevinirim inşallah hep böyle mutlu olursun hiç pişman olmazsın😊

poisa coook begendim! cok güzel olmuslar yaa.. doktorumuz yine yapmis yapacagini .. bende düsünüyorum, ama önce kilo vermem gerekecek :))

Arkadaşlar selamlar ben aslında forumda yeni değilim hatta bayadır buradayım fakat mesaj sayım 36 olduğu için kimseye mesaj yollayamıyorum, benimde barış beyle ve ayrıyetten bir doktorla daha görüşmem var kalbim barış beydenyana fakat resimleri mevcut olupta şu arkadaşınıza bir yardım etmek isteyen olursa çok sevinirim benim tek istediğim somut bişeyler görebilmek için bir kaç resim bakabilmek Profilinde Barış beye ameliyat olmuş olup resimleri olanlar varsa lütfen beni ekleyebilir mi çok rica ediyorum az kaldı görüşmeme sevgiler:)

Poisacığım sana da arkadaşlık teklifi yolladım eğer kabul edersen ve bende görebilirsem operasyonunu çok mutlu olurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…