- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
canım açıkçası ben de senin burunda bir sıkıntı göremedim oralet e sordum ne için istiyor poisa diye o da profilden mi istediği gibi değil öyle bir şey dedi yanlış hatırlamıyorsam benim gördüğüm fotoğrafın öndendi gayet güzel gözüküyordu..ben burun ameliyatını sağlık için oldum açıkçası olmuşken de çoook ufak değişiklik oldu yani öyle çok değil bugün bir arkadaşım geldi bana ne görüyorsun burunda tam olarak değişen dedim biraz üst kısmı incelmiş o kadar aynı sensin dedi :) benim ufak kemeri aldı barış bey bir de sağ 45 derecede eğrilik vardı onu düzeltti ameliyat olmuşken :) ben de barış beye minnettarım vallahi göğüslerden dolayı daha çok tabi, burnum benim de kötü değildi öncesinde ufak dokunuşlarla biraz daha güzel oldu barış beycim sağolsunnnn :) görüşmek tanışmak isterim ben de canım..özelden mail adresimi gönderiyorum bir mail gönderirsen burun fotoğrafımı yollayayım mı sana? vallahi oralet bayılıyor gezmeye tatilinden haberim vardı gezsin tozsun iyice bakalım yılın stresini atsın bizim yerimize de hatun taş valla göğüsler de süper kendi de salınır yakar geçer oratılığı eminimmm.
ben biraz aceleciyimdir her işte yani bir şeye karar verdiysem hemen olacak bunun bazen olumsuz sonuçlarını da görüyorum ama ne yapayım böyleyimm :)
ben biraz aceleciyimdir her işte yani bir şeye karar verdiysem hemen olacak bunun bazen olumsuz sonuçlarını da görüyorum ama ne yapayım böyleyimm :)
Burcucum, avatar resmini gördüm ve ŞŞŞOOOKKKKK !! :)
ne güzel ya hu, atlatmış bir güzel burunlanmışsın da üstelik.. Ya hu kim tutacak sizi artık bilmem Oralet bir yandan sen bir yandan :)
Burun işini böyle kısa bir sürede bu kadar net bir şekilde karar verip halletmene gıpta ettim haberin ola
Darısı başıma demek istiyorum ama istemiyorum, hala hala hala kararsızım çünkü çok elzem görmüyorum.. Ama senin şu anki çok çok yeni foton bile kıskandırır herkesleri,benden söylemesi..
Oralet hatun, bitki çayıyla ödem atma konusunda süperdi,öyle ki Barış beyden -yeter artık bırak bitki çayı içmeyiiii :) - ikazı bile almıştı.. o bu konuda uzman ,sen de bol sıvını tüketmeye bak, anestezin vücudundan bir an evvel atılsın ki gerçek güzellikler ortaya çıksın.
Burcucum, beni de gördün artık :)) ben de seni en kısa sürede görürüm umarım.
Oralet hatun yarın itibarıyla yurdumuzun sınırlarından uzaklara ,yurdumuzun güzelliklerini göstermeye gidiyor.. Ne de olsa Turkish Delight, her milletin gözüyle nasiplenmesi haktır
Güzelliğime gelince, tşk ederim. Eh işte kendimce güzellimdir ne yalan söyliyim de bu güzelliğin en hatun kısmından hallicesi Barış bey sayesindedir,sağ olsun var olsun
Görüşmek üzere en kısa sürede, geçmiş ve çok mutlu olsun buruncuğun,sevgiler..