Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaprak (
espri yerle yeksan oldu be güzelim boşver..
o yazdığım Yalan Dünya dizinden bir replikti.. tekrarlanan bir replik.. ama bizim tekrarlamamız üzerine anlam kaydı,boşver sen..
heyecana tam gaz..
o diziyi izlemiyorum ve haberim yok. neyse canım..
bir heyecan patlaması bekliyorum bu arada. acaba hangi güne denk gelecek.
o diziyi izlemiyorum ve haberim yok. neyse canım..
bir heyecan patlaması bekliyorum bu arada. acaba hangi güne denk gelecek.
çok çabuk geçiyor zaman tatlım bir bakmışsın taş gibi hatun olmuşsun pc başına geçmişsin konuşuyoruz
Yeni taş hatundan ,geleceğin taş hatununa taze taze tecrübeler
KK'da "işte bunu seviyorum" !!
çok çabuk geçiyor zaman tatlım bir bakmışsın taş gibi hatun olmuşsun pc başına geçmişsin konuşuyoruz
Yeni taş hatundan ,geleceğin taş hatununa taze taze tecrübeler
KK'da "işte bunu seviyorum" !!
ben de kk nın ve sizlerin bana kazandırdıklarını asla unutmayacağım poisacım
Yani göğüs kafesinin kazanacaklarınıııııı 8D
canımmm bugün oraletle barış beyin yanındaydık meme videosu falan çektik, sonra burun tasarımları vs 27 haziran a gün aldım ama yine her zamanki gibi annemlerin haberi yok daha onlar ankara da olmamı istiyordu ama ikna edeceğim artık ne yapalım :)
canımmm bugün oraletle barış beyin yanındaydık meme videosu falan çektik, sonra burun tasarımları vs 27 haziran a gün aldım ama yine her zamanki gibi annemlerin haberi yok daha onlar ankara da olmamı istiyordu ama ikna edeceğim artık ne yapalım :)
Demek sen de videolandın,ne hoş: )
Ben ilk estetik olmaya karar verdiğim gün Oraletçiğim sağ olsun bana meme videosunu göndermişti de baya bir açıklayıcı ve nitelikli olmuştu ,silikonlu bir hatunun göğüslerinin nasıl gözüktüğünü ve hareket alanın ne kadar geniş olduğunu anlamam babında.. top gibi yapışık düşünüyorsun ne de olsa, hareketli olabileceği biraz hayal gibi gelmişti ..
meğer hiç alakası yokmuşşşş :))
sen de videolandın,yakında bir gelirsem inşallah baya bir resim çekeceğini söyleyen doktoruma bir güzel mankenlik yapacağım ben de
Burun hayırlı olsun,gününü aldıysan geriye bir şey kalmamış, yaşasın
resimlerini gönderir, bana da önayak olursun artık
canım merhabalar.ben de yeni ameliyat oldum.kavuştum cicişlerime.beniki de damla mentor extra high profil.yaa bunlar çok yukarda duruyor sanki.füze gibiler.bugün 8.günüm.aşağı inecekler mi?hiç ilerleme yok ben de.bi de damla model sarkık duruyor derler.çok tereddüt etmiştim.alakası yokmuş.canım resimlerini görebilir miyim?çok merak ettim.
İlk tatilini Antalya plajlarında yapıp gayet çikolota bir vaziyette geriye Konya topraklarına dönen ben , izlenimlerimden yola çıkarak vermiş olduğum kararıma tüm bağlılığımla yineliyorum ki; 1,5 yıllık protezlerim ilk 7-8 ay ya da ilk 1 yıldan çok çok daha güzel ve doğallar.. Ben bile bu kadarını beklemiyordum.. Pes dedikçe diyesim geldi..
Ellerine sağlık Barış ÇAKIR,ellerin dert görmesin!
oy oy Antalya sahillerini toza dumana kattın demek canım benim :) Barış bey ameliyatlarını konuşturuyor kesinlikle..ben burun da oldum 28 inde tamponlarım da alçım da çıktı artık ama barış bey bant yapıştırdı beş gün kalsın sonra kendin çıkarırsın diye.. bant yapıştırmadan önce baktım tabi uzun uzun bu hali bile çok hoşuma gitti açıkçası..bu arada oralet de hastanede yanıma geldi sağolsun kaç saat kaldı yanımda bir sürü bitki çayı falan da getirmiş gelirken senin muhabbetini de ettik canım fotoğrafına baktım güzel bir hatunsun maşallaaahh şekerimm söyleyim dedim :)