Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Poisa cok guzel anlatmissin. Heyecanlandim okudukca:) ben de dr. Levent tasciya yaptirmayi dusunuyorum.kas ustu yontemiyle.hem buyuklugunde kararsizim hem de genel olarak yan etkileri vs konusunda.bir de agri durumlari genel hayata aynen devam edebilme yani kol hareketleri ve sporda nasi olur tereddutlerim var.msj sayim dolsa da sizlerin resimlere bakip fikir edinsem buyukluklerle ilgili ve cesaret toplasam:)
Sizler icin coook sevindim...darisi basima insallah:))
poisa merhaba. ben iki yıldır yaptırmayı düşünüyorum. sen sanırım barış çakıra yaptırmışsın. büyüklük konusunda memnun musun birde ben istanbul dışından gelicem konaklma imkanları filan varmı.
Slm.
istanbul dışından geliyorsan hastanenin misafirhanesi var ama orada kalmak biraz maliyetli.. Acıbadem için yeni fiyatları sormalısın şayet Barış beyi düşünüyorsan.
ben hastanede 3 gün konakladım günlüğü yanlış hatırlamıyorsam 350 civarı idi,rekafatçim de vardı,onun yemeği benim yemeğim derken baya bir masraf oldu çünkü direnlerin çıkması 3-4 gün sonra oluyor bende hastanede kalmak zorunda kaldım 3 gün istanbulda kimsede kalamazdım çünkü.
bunların hepsinin düşünüp hesaplayıp cebimize paramızı ona göre koymalıyız..
her şeyi düşünmek en güzeli sonradan can sıkıcı olabilir..
poisaaaa yani söyleyecek birşey bulamıyorum. bukadar mı doğal ve güzel olur ? harika olmuşlar. ve sende çok hoş bir bayansın belli. maşallah diyeyim nazar değmesin. keşke bende senin doktoruna olabilseydim ama imkansız, paranın gözü kör olsun...