poisa Meme Estetiği Ameliyatı

teşekkür ederim cevap verdiğin için ben tüm paylaşımlarınızı okuyorum hergün ama insan yinede aklına takılanları sormak istiyor içtenlikle cevap verdiğin için sağol yanlız hiç göğüs ameliyatı olupta emziren ve memnun olanı bi sorun çıkmadığını belirtenini görmedim evet 25 mesaj yazmam gerekiyomuş sanırım çok sağol yinede cevap verdiğin için

keşke herkes senin kadar cesur gözü kara olsa benim eşim onaylıyor hep yanımda ama ne yaıkki kayınvaldemlerle aynı binadayız ve ben onların bilmesini istemiyorum ertesi günü hemen ayağa kalktığında kendi işini görebildinmi düzgün yürüyebildinmi gibi oluyomu insan dışardan anlaşılmaması gibi bi ihtimal varmı yani ben en çok onu merak ediyorum

Bence herkes benim kadar gözü kara olmalı.. Bu kadar kolay bir ameliyat, küçük göğüslerle baş etmek ya da onlarla yaşamanın verdiği azap için hiç bir şey çünkü !

Kayınvalidenlerin olayı bilmemesi bence de en güzeli olurdu fakat benim için durum 1. gün hastaneden çıkıp gitmek için elverişli değildiyse de, örnek olarak Barış beye ameliyatını olup ertesi gün güle oynaya hastaneden çıkıp cebinde direnlerin boşaldığı küçük bidoncukla evinin yolunu tutan çok arkadaş oldu burda.. Babası bilmediği için evde hastaymış gibi normal bir şekilde yatıp dinlenip 3. gün direnlerini çıkarttırmaya hastaneye geri giden arkadaşlar oldu.
Sen de o şekilde yapabilirsin, sonuçta anbean kayınvalidenler evine gelmezler sanırım, hele ki sen de hastaysan,yatıyorsan misafirliğe gelip uzunn uzuun oturmazlar herhalde ne biliyim, aklıma bunlar geliyor..
Ama şunu bilmelisin ki direnler kolundayken ya da direnler olmasa da 3-4 saatlik bir ameliyattan sonra ertesi gün kalkıpta ortalarda öyle hiç bir şey olamışçasına gezip tozup kendini yoramazsın, halin olmaz o kadar. kollarını kaldırmak , yukarılara doğru hamle yapmak ilk gün için hem sıkıntılı hem kısıtlı bir durum..

Geçen sezon göğüslerinin altına çorap sokmaktan göğüsleri oldukça acıyan ve bu sezon karşımıza yeni silikonlu göğüsleri ile çıkan Hürrem sultanın ,taşarcasına sanki her an ağzına girecekmiş duran göğüsleri ne kadar kötü duruyor allahımmm

Son düzenleme:
canım onun göğüsleri gerçekten silikon mu sence bana da öyle geliyor ama bi röportajını okudum hayır silikon değil kendi göğüslerim diyor ama bence de silikon yani onunkiler.

diziyi izlemiyorum ama merak ettim şimdi

Wallahi kendi gözümle sonbahar başında gazetede okumasaydım eğer, ben de inanmazdım ama aynen bu şekilde demişti, geçen sezon kıyafetlerin dekolte olmasından dolayı görüntünün tv.de güzel olması için altına hep çorap sıkıştırmışlar bu durum onu çok üzmüşmüş:) bunun üzerine bu sezon için geçtiğimiz yaz bıçak altına yatmış..

neyse silikon olması değil de gözümüze sokar gibi yürüdükçe lömbür lömbür bıngıl bıngıl görüntüsü beni rahatsız ediyor, külliyen görüntü kirliliği :/

Bu estetik ameliyatlardan 1 tane ile kurtulan var mı??

:)) yoksa göğüs yaptıran işin kolaylığını görüp burnu güzel bile olsa burnuna da sarmaya başlıyor mu ya da botox bende nasıl durur gibi düşüncelere gark olmanıza neden oluyor mu )

süreç aynen şöyle işliyor,gögüs ameliyatını olduktan ve doktorunun yaptığı burun ameliyatlarının güzelliğini gördükten ve gögüs ameliyatından daha ağrısız olduğunu duyunca burun ameliyatı düşüncesi aklına yerleşiyor,sonra diyorsun ki ben bir botoksu deneyeyim,botoksu deneyince ama bu da çok güzel oluyormuş diyosun,sonra yine kara kara burun ameliyatı olsam diye düşünmeye başlıyorsun

Kalemcigim burun ameliyatı daha zor degilmi..yani ben iki kez burun ameliyatı oldum ama bence meme operasyonu daha kolay bir süreç gibi bence yani..:44: Botoksu bilmiyorum dudaklarım için istedim ama doktorum yapmadı gerek yok dedi,Lipo olan biri olarakta zor bir operasyon diyecegim..Bu kadar..Aklımda olan bir operasyon yok şu anda..

burun ameliyatı doktor açısından zor bir ameliyat ama hasta açısından ağrısız bir ameliyat diye biliyorum,sanırım burun ameliyatının sıkıntılı süreci bekleme aşaması... tabii ameliyat olanlar daha iyi bilirler ağrı ve acı durumunu... botoks süper birşey benim alnımda kırışıklık ve göz kenarımda vardı ,çok gülmekten ve çok fazla mimik kullanmaktan ileri geliyor,yaptırdım botoks ve ifadem daha canlı bakışlarım daha güzel oldu,botoks bile böyle bir değişim yapıyorsa suratta burun ameliyatı kimbilir neler yapabilir

Ayy maalesef canım ya bir tane ile yetinmiyor sanırım hep acaba şunu da mı yaptırsam bunu da mı yaptırsam diye düşünüyor insan..Şahsen ben meme ameliyatından sonra Barış bey'in burun ameliyatlarında ne kadar başarılı olduğunu görünce burun ameliyatı da olmadan estetik işini bitirmek istemedim kafamda..ve Barış bey de bana burnun gayet güzel gerek yok dediği halde ikna edene kadar da uğraştım yani niye daha güzeli olmasın diye..Şimdi oraletin dudak fotolarına baktım az önce dudak dolgusu da harika durmuş ya burundan sonra onu da mı araya soksam diyorum şimdi de..Süreç böyle işliyor baksana:)

:))

Bu iş değişik bir süreç gerçekten.. Yok canım ben sadece göğüslerim büyüsün istiyorum ne burunu ne dudağı diyen ben,hele ki burun ameliyatına farklı boyutlardan da kesinkes karşı olan ben, üstelik de burnumu beğenmeme rağmen,aklımda birbir çeşit estetik burun resimleri ile ortalıkta dolaşmaktayım..
Göğüs çok hafif geçtiği için, burunun da nasıl duracağını çok merak ediyorum üstelik Barış beyin şaheserleri bence esas burunda,ayrıca kendimde inanılmaz bir ifade değişimi yaratamaz burun estetiği çünkü zaten yüzüm düzgün hatlı ve burnumda orantılı ama acaba mı ki ,olsa nasıl olur ki düşüncelerinden kurtulamıyorum. :))

Şaka gibiyim.. kendime inanamıyorum.. Sonumu kötü görüyorum )

Bu arada Zekiden bir bikini aldım kızlar hazır %50ye girmişken,kız 36 en fazla 38 beden olur dedi dedi durdu en son 40 bedeni aldım çıktım kızın gözleri yuvalarından fırladı, hımm baya iyiymiş dedi,sesli düşündü galiba ama kış ortasında iyi geldi ,ne de olsa bu karda kıyamette çok gören olmuyor:))

Resimleri yaza artık..

geçenlerde M beden pijama takımı bakıyordum. istediğim biçimdeki takımdan sadece L beden vardı. satıcı kız, L size büyük, ancak bana olur o dedi. yani ,benim göğüslerim sizinkinden büyük demeye getirdi. oysa benim üzerimde kabarık montlardan vardı. vücut şeklim de haliyle göğüslerim de belli olmuyordu. kıza baktığımda dolgulu olduğu çok belli olan bir sütyen taktığını anladım tabi. acısını başkalarından çıkaran biri daha dedim. kızlar birbirine bunu neden yapar hiç aklım ermez. bırakın L bedeni S ya da XS lik bir vücudu vardı.
senin başına da gelen resmen bu poisacım. kız kıskanmış ve sana yüklenmiş.

cok kolay meme estetigi gecirdigimden herbir yeri duzeltmek istiyorum.doktoruma burun ameliyati olmayi istiyorum dedigimde adam soka girdi burnunun nesi var baska isin yokmu diye azarladi beni. benim duz ben findik burun istiyorumm yaa yapmadi. ozaman botox dedim yanaklarim biraz dolsun dolgun yanak seviyorum istiyorsan yapariz onuda sonra ben vazgectim cunku 5 yil once resylane yapmistim alerji yapmisti 2 yil yanagimda 1 bilye buyulugunde sislerle dolasmistim korktum tekrar olur molur neme lazim:18: galiba sonucta botox ve resylane biryerde icerikleri ayni onuda gectim. sonracigima lipo olurum dedim arzumcum tavsiye etmiyo zormus hem iznimde yok onuda gectim boyleeeah biz kadinlar ah

Katılıyorum sana canım Barış beyin yaptığı burunlar gerçekten şaheserler ben şuanda forumda Barış beye burun ameliyatı olan hastalarıyla görüşüyorum bilgi alıyorum hazirana ne kaldı şunun şurasında :) satıcı kızın gözlerinin fal taşı gibi yuvalarında fırlaması çooooook normal öyle güzellikler karşısında

Aslına bakacak olursak,kızın daha doğrusu kadının demeliyim beni kıskanacak bir tarafı yoktu çünkü gerçekten alımlı çalımlı çok hoş bir satıcı kadındı,bu bayan. Gayet de dolu doluydu hani:) hem fiziken hem maddeten. Parmağında bir 5 taş vardı aman allahım, daha kapıdan girerken gözüme girdi,hatta utanmadım sordum ,çok değişikmiş dedim, o da benim tasarımım dedi. İnandım ben de çünkü montürü çok değişikti. Neyse diyeceğim şu kadının beni kıskanacak bir tarafı yoktu bilakis o da dolu doluydu da niye öyle bir caka satma ihtiyacı içine girdiğini hala anlayabilmiş değilim.

O halde işte ona bir kapak;
Yakıştıramadın gözünde 36 bedene, bak çıktı gitti 40 beden bikiniyleee :)))

Di miii :)))

Haklısın Burcu,Barış bey gerçekten de ofisinde kendi yaptığı heykel kadınlar gibi çok güzel burunlar da yapıyor..Bir nevi sanatını hem etten kemikten bize hem taşlara mermerlere yansıtıyor.

oh ohhh Haziran demek. bende kafamda bir netleştirsem temmuzda olurum diyorum da....

Diyorum işte bakalım

kıskanacak durumda olmasa bile öyle bir tavırda olmaması gerek. belki o da zamanında göğüssüzlük acısı çekmiştir,yıllarca ona "aaa göğüslerin ne kadar küçük!" falan denmiştir. kimbilir... belki de bilgiçlik tasladı, sana 36 anca olur diye.
bu arada, ben bu silikon araştırmasını keşfetmeden önce 40 beden bikini almıştım geçtiğimiz yaz.. bu beden bikiniyi çok önceden almış olmam da tesadüf müdür bilinmez... değildir
o kadını bilemem ama bana satış yapmaya çalışan bayan abarttı resmen... ben kimseye, göğüs konusunda acıtıcı laf söymemem. zamanında bana yapanlar oldu ve çok acıttılar canımı. sadece bayanlar değil bir erkek bile küçük olduğunu belirten ifadeler sarfetmişti....
ama ben ne yaptııım: her sene biraz daha büyüttüm sütyen dolgularımı. zaten eski kilomda da değilim. büyüklermiş gibi dolanıyorum. doktorumu da buldum nihayet! şimdi yazı yani ameliyatımı beklemek kaldı. o günden sonra da dolanmak değil salınmak istiyorum.. inş bu ruhsal açlığı çeken tüm bayanlar da kavuşur bu isteklerine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…