- 20 Mayıs 2010
- 925
- 40
Poisa son günlerde arastirirken bazı drlarin sitelerinde silikonlarin omurluk olmadıgını 3 5 senede değiştirilmeleri gerektiğini falan okuyorum burda da bazı arkadaşlar dogumdan sonra yeniletirim diyolar ya ben ılerde ikinci dogumu düşünüyorum silikonu da şimdi taktirmak istiyorum ikinci ameliyatı da göze alamam acaba değiştirilmesi gerekir mi
GSD, gerçekten çok şaibeli bir konu bu, kişiden kişiye bakış açısından bakış açısına da değişir gibi geliyor bana, şöyle ki; kimisi var amannn umurumda değil, gittiği yere kadar gider, 50 yaşımda da göğsümü açıp dekolte vermiycem ya, kalsın gitsin ölürüm onlarla nolcak ,diyor.. kimisi ve bu sitedeki pek çok kişi bekarken çocuğu yokken yaptırıyor ya da bekarken ve diyor ki çocuk olur da bikaç sene sonrasında da emzirmeden kaynaklı çok bir deforme olursa para benim değil mi vücut benim değil mi değiştirtirim hem de dikleştirme de olurum aynı zamanda ,diyor..
açıkçası, bende arada gidip geliyorum, ama Barış Beyin protezin ömrü ile çok bir sıkıntı yaşanmayacağını yeni nesil protezlerin herkesin 2. kez ameliyat olmaya gücü yetmeyebilir düşüncesiyle uzun ömürlü şekilde yapılmaya çalışıldığını ,söylediğini hatırlıyorum ilk kontrole gittiğimde, o sebeple,çok düşünmüyorum ben ne yalan söyliyim, eğer ki 2. kez ameliyat olursam bu yalnızca ve yalnızca çocuk doğurduktan ve emzirdikten sonraki yıllarda göğüslerimde inanılmaz bir deformasyon olursa bu sebepten olur, yoksa zararlı filan diye düşünmekten değil..
bana gençliğimde mutluluk versin de, özgüvenime özgüven katsın ,bikinimi güzelce doldursun her giydiğim özellikle gece kıyafetlerime zarafet katsın da varsın yaşlanınca ,paramızda olursa, 2. yi taktırırız :))