poisa Meme Estetiği Ameliyatı

Pink Hera isimli üyenin 2. üyeliği ile site dışına atılması benim neden 3-4 msj önce bu şekilde CVP yazdığımın cevabıdır..

Anlayana..

Benim sayfamda benimle uğraşmaya çalışan ama her defasında 2. üyelik ile site dışına atılan bu arkadaşlar hala yorulmayıp yeni üyeliklerle karşıma çıkıyorlar ya, çok gülüyorum size çok... Ne kadar yoğun olduğunuz gerçekten belli oldu Pink Hera hanımcım, yoğunluğunuz yeni üyelikler alabilmekten geçiyor, siz de haklısınız..

sanırım pink_hera'nın kim olduğunu tahmin edebilmiştir herkes:KK1:

sanırım pink_hera'nın kim olduğunu tahmin edebilmiştir herkes:KK1:

Yağmurluk'tan özür dileyerek soruna cvp vermek istiyorum çünkü EDİTOR , Oraletin sayfasına yazmış kim olduğunu; MİKS = Hilton = Miami = Pink Hera aynı kişi, 4. üyelik diye..
Yazık bu kadar çaba niye ben hala anlamadım..
Bi de bizden ne istediğini anlamadım, bir bana bir Oralet'e yazıyor.. Demek ki derdi Barış Çakırla..

Arzum , senin de dediğin gibi sen çocuk emzirmişsin, o sebeple vücut yapımızın ve göğüslerinin içinin boşalmış görüntüsünü ortadan kaldırmak için büyük protez istediğini anlayabiliyorum..

Ben büyük gögüs seviyorum poisa..beni anladıgına sevindim Poisa,umarım anlamışsındır..Sen ve diger arkadaşlar...

fotolarını gördüm çok doğal olmuş canım...:nazar:bundan sonraki günlerde çiçişlerinin keyfini çıkarmanı diliyorum!!:KK34:sevgiler!

kızlarrrr ya tüm yazılanları okudum baştan itibaren hatta barış beye de bi mesaj attım 2 ay içinde bende ameliyat olmak istiyorum.ama poisacığım senden ricam beni de arkadaşın olarak ekler misin:KK17: çünkü hiç bi fikrim yok nasıl durduğuyla ilgili.bende en kısa zamanda aranıza katılırım inşallahhh

kızlarrrr ya tüm yazılanları okudum baştan itibaren hatta barış beye de bi mesaj attım 2 ay içinde bende ameliyat olmak istiyorum.ama poisacığım senden ricam beni de arkadaşın olarak ekler misin:KK17: çünkü hiç bi fikrim yok nasıl durduğuyla ilgili.bende en kısa zamanda aranıza katılırım inşallahhh

Özlem, :) inşallah bir an önce ameliyatını olur bu güzelliklere sen de kavuşursun gerçekten bir bayan için yeri doldurulamaz(!) bir duygu dolu dolu, ele gelen, desteksiz, süngersiz, dolgusuz sütyen kullanmana müsaade eden göğüslere sahip olmak, hele ki yazın :KK66:

bende bir an önce herkesin resimlerini gör ve fikir edin isterim ama bunun için msj sayını yükseltip 50ye çıkman gerkiyor ,biliyorsun değil mi :/
elini çabuk tut yani, 2 ay içinde olmak istiyorsan bir an önce fikir sahibi olmalı ve hangi doktora ve hangi kesi yöntemi ve teknikle olacağına karar vermelisin..

Gerçi ben tüm bunlara 1 gün içinde karar verip kalkıp İstanbul'a gitmiş,dr.la görüşmüştüm ama olsun sen yine de fikir edinmek için mesaj yazımı çabuk tut,olmadı özelden mail atarım-z sana

fotolarını gördüm çok doğal olmuş canım...:nazar:bundan sonraki günlerde çiçişlerinin keyfini çıkarmanı diliyorum!!:KK34:sevgiler!

Tşk ederim ,beniim için iltifat "doğal" durduğunun söylenmesi..
İnşallah keyifle kullanırım,benim de bütün amacım bu yönde, herkesin de öyle değil mi zaten, hepimiz bir şekilde mutluyduk önceden de şimdi sadece çok çok daha mutluyuz :))

Ne mutlu göğüslerimden memnunum,diyene ! :KK66:

Özlem, :) inşallah bir an önce ameliyatını olur bu güzelliklere sen de kavuşursun gerçekten bir bayan için yeri doldurulamaz(!) bir duygu dolu dolu, ele gelen, desteksiz, süngersiz, dolgusuz sütyen kullanmana müsaade eden göğüslere sahip olmak, hele ki yazın :KK66:

bende bir an önce herkesin resimlerini gör ve fikir edin isterim ama bunun için msj sayını yükseltip 50ye çıkman gerkiyor ,biliyorsun değil mi :/
elini çabuk tut yani, 2 ay içinde olmak istiyorsan bir an önce fikir sahibi olmalı ve hangi doktora ve hangi kesi yöntemi ve teknikle olacağına karar vermelisin..

Gerçi ben tüm bunlara 1 gün içinde karar verip kalkıp İstanbul'a gitmiş,dr.la görüşmüştüm ama olsun sen yine de fikir edinmek için mesaj yazımı çabuk tut,olmadı özelden mail atarım-z sana

inşallah bende istiyorum.barış beye çok içim ısındı sölediklerinizden dolayı.mesaj attım cvap gelmiş bugün. fulya ecıbadem terace hastanesine geçmiş ve fiyatı 6500 tl olmuş :S tamam canım azimle mesaj yazarak kotayı doldurmaya çalışcam :))) merak ediyorum çünkü gerçekten o kadar methettiniz ki imreniyorum okudukça :))))

inşallah bende istiyorum.barış beye çok içim ısındı sölediklerinizden dolayı.mesaj attım cvap gelmiş bugün. fulya ecıbadem terace hastanesine geçmiş ve fiyatı 6500 tl olmuş :S tamam canım azimle mesaj yazarak kotayı doldurmaya çalışcam :))) merak ediyorum çünkü gerçekten o kadar methettiniz ki imreniyorum okudukça :))))

oo fiyatın 6500 olduğundan haberim yoktu açıkçası.. demek ki erken zam gelmiş..
yine de değer mi değer..bana göre :KK66:

herşey gönlünce olsun

2 hafta önce konuştuk 6000 dedi sevin hanım bizede demesinler 6500 diye

:95: 6500 olmasın noolur yaaa!! ben fiyat sormamıştım aradığımda :KK53: leylacım acaba seninle daha önce konuştukları için mi bi değişiklik yok dediler, yani sana bin dedikleri için mi? yoksa genel olarak bi değişiklik yok muymuş?

:95: 6500 olmasın noolur yaaa!! ben fiyat sormamıştım aradığımda :KK53: leylacım acaba seninle daha önce konuştukları için mi bi değişiklik yok dediler, yani sana bin dedikleri için mi? yoksa genel olarak bi değişiklik yok muymuş?

yok canım arkadaşım arayıp sordu acaba öyle mi diye .çünkü o da düşünüyor olmayı.fiyatta bir değişiklik yok

ben mail atmıştım işte orda tüm masraflar dahil 6500 demişler. bende şok oldum 6 ayda bi zamlanıyo dedi çünkü arkadaşlar 6000e kendimi odaklamıştım.ona göre kredi çekcem de 500 fazla olmasın :)))

Ben Ağustos'ta olacağımı söylediğimde asistanı Haziran'da zam gelecegini 6500 olacağını söyledi

Poisa son günlerde arastirirken bazı drlarin sitelerinde silikonlarin omurluk olmadıgını 3 5 senede değiştirilmeleri gerektiğini falan okuyorum burda da bazı arkadaşlar dogumdan sonra yeniletirim diyolar ya ben ılerde ikinci dogumu düşünüyorum silikonu da şimdi taktirmak istiyorum ikinci ameliyatı da göze alamam acaba değiştirilmesi gerekir mi:KK43:

X