o halde umalım da demesin öyle bişey.. ama şunu akılda tutmak gerek ki; hangisi sana en güzel en uygun olacaksa mutlaka o uygulanmak istenecektir sana, sana yakışanı en iyi, seçeceğin doktor bilecek.. Gönlünce olsun inşallah
75 A cup :26: hiç yok anlamında zaten değilmi şu an kaç beden oldunuz b cup sanırım 290 dı takılan cc yanlış hatırlamıyorsam B cup olmuşsunuzdur kendi cevabımı kendim verdim sanırım ben
saol poisa cım aminben sanırım en uygununu değil de enn ennn ennn büyüğünü isticem olabileceğinin bakalım..
Burda daha öncede vücudunun alabileceği en en büyüğünü taktıran arkadaşlar vardı artık foruma pek uğramıyorlar ama,zorla şerle doktorlarına büyük taktırdılar -ki doktorları çok daha küçük sayılar önermişlerdi, sonunda göğüsleri çok gerildi ve damarları çıktı hep göğüslerinden kızların, resimlerinde de gördük biz de, güzel kocaman göğüsleri vardı ama üstlerinde yeşilli morlu bildiğimiz damarlar gayet belirgindi.. göğüsleri patlayacak gibi, sımsıkıydı derileri..
iyi düşün derim , sırf büyüklük ilk etapta göğüsü olmayan bir bayan için yılların bir özlem olsa da estetik ve göze hoş gelirlik daha mühim ,bence..
Teşekkürler cc de yanılmışımbu arada damarların çıkması büyük cc den olmaz bununla bir ilgisi yoktur zaman içinde sizede uygulanan cc de genleşmeden dolayı deri alışma sürecine girer ve alışır damar gözükmesi tenin beyazlığı ve damarların cilde yakınlığı ile ilgilidir ..
okurken gözlerim kocaman kocaman oldu vallakorktum resmen :44: ben abcj ile altun un kini merak ediyorum çok en son onlar oldular sanırım Barış beye.. baya da büyük taktırmışlardı! memnunlar mı nerdeler? onlarla bi konuşabilseeeemmm
geçen ayın 20 si gibi gelecektim aslında ilk görüşmeye senin altunun ve oraletin muayene gününüze denk geliyordu bakıcaktım bi şöyle süzecektim siziama olmadı :s
okurken gözlerim kocaman kocaman oldu vallakorktum resmen :44: ben abcj ile altun un kini merak ediyorum çok en son onlar oldular sanırım Barış beye.. baya da büyük taktırmışlardı! memnunlar mı nerdeler? onlarla bi konuşabilseeeemmm
geçen ayın 20 si gibi gelecektim aslında ilk görüşmeye senin altunun ve oraletin muayene gününüze denk geliyordu bakıcaktım bi şöyle süzecektim siziama olmadı :s
Teşekkürler cc de yanılmışımbu arada damarların çıkması büyük cc den olmaz bununla bir ilgisi yoktur zaman içinde sizede uygulanan cc de genleşmeden dolayı deri alışma sürecine girer ve alışır damar gözükmesi tenin beyazlığı ve damarların cilde yakınlığı ile ilgilidir ..
Miks, Hilton ve Miami bu 3 kullanıcıda aynı kişidir, geçen sefer hata yapmıştık(ki hata değil bir kullanıcımız başkasının hesabını kullanmıştı) fakat bu sefer eminiz. Bu kişilerin sitede haklsızlık yapılıyor naraları ile malesef 2 üyede kendi hesabını yaktı bu kişilerde artık ne kadar haklı olduğumuzu ve taraf tutmadığımızı görürler umarım.
Konu dışı mesaj yazdığım için konu sahibinden özür dilerim.
Evet ,dediğime geldik MİAMİ isimli üyemizin 2.üyelik açması nedeniyle sitemizden nasıl uzaklaştırıldığını gördük hep beraber.. Zaten bu kadar çok şey bilmesinden ve başkasının sayfasına kendi sayfasıymış gibi yazılar yazabilmesinden , başka doktorların reklamını yaparcasına yazı yazma rahatlığını gösterebilmesinden, "başka art niyetler" beslediği ve yeni bir üye gibi görünse de aslında olmadığı gayet belliydi..
Yönetimin olaya el koymasını saygıyla karşılıyorum..
KK nın Meme Estetiği bölümünü böyle kirli işlere alet etmemelerini sevgi ve minnetle izliyorum.
Arkadaşlar, burası meme estetiği olmayı düşenenler için açılmış bir forum sayfası..
Herkes istediğini okur,istediği doktora ameliyatını olur..
Kendi işinize kendi sayfanıza odaklanın, herkesin her yazdığı ile ilgilenip ona buna çamur atmaktansa , buraya bilgi almaya gelen insanlara tecrübelerinizi aktarın..
Benim sayfamda da benim ameliyatımı okumuş insanlar bana sorusunu sorar ben de elimden geldiğimce yardımcı olmaya çalışırım.
Daha ameliyat bile olmamış ama burda okuduğu bilgiler ile bilgi sahibi olan ve buna rağmen ortalıkta ahkam kesip resimlerini çarşaf çarşaf sergileyen bir sürü delikanlı diye geçinen kadın var, aman dikkatli olun, oyuna gelmeyin..
miks adlı üyenin sadece kendi tecrübelerimi paylaştığım için hakaretlerine dahi karşı karşıya olan eski bir kk üyesi olarak forumdaki gidişata gerçekten çok üzülüyordum. Bu üye maalesef ki insanların kişilik haklarına saldırı boyutuna varacak şekilde mailler ile tacizde bulunuyordu. Muhtemelen birden fazla üyeliğe sahip olması arkasında ben hep aklıma gelen ama söylemekten çekindiğim birşey vardı,muhtemelen düşündüğüm şey doğru çıktı. Poisa,ben,oralet,papatya,huysuzcan ve diğer birçok kullanıcıya bakıldığında hepimizin ameliyat öncesi süreçten ameliyat sonrası yaşadığımız herşeye kadar yer alıyordu. Lütfen bu kadar çok bilgi paylaşımının yapıldığı bir sitede başka doktorların yaptığı işi özel mesajlar ile kötüleyen,üyeleri birbirine kötüleyen tarzdaki insanlardan uzuk durun lütfen.. bir üyenin gerçekliği paylaşımlarındaki tarafsızlığında,tecrübelerini diğer üyelere aktarması ile görülür.Sitenin eski huzurlu günlerine döneceği için mutluyum .. Teşekkürler kk.. Bu arada poisacım sayfanı meşgul ettiğim için özür dilerim ama içimde kalamsını istemedim..Miks, Hilton ve Miami bu 3 kullanıcıda aynı kişidir, geçen sefer hata yapmıştık(ki hata değil bir kullanıcımız başkasının hesabını kullanmıştı) fakat bu sefer eminiz. Bu kişilerin sitede haklsızlık yapılıyor naraları ile malesef 2 üyede kendi hesabını yaktı bu kişilerde artık ne kadar haklı olduğumuzu ve taraf tutmadığımızı görürler umarım.
Konu dışı mesaj yazdığım için konu sahibinden özür dilerim.
Bana hata yapılmıştı.Ben arkadaşımızın istegi üzerine,bilgisi dahilinde onun hesabına girmiştim,benim kesinlikle ikinci bir üyeligim yoktu.Ama forumdan hemen silindim,bana özelden öncelikle sorulabilir,bilgi alınabilirdi.Resmen yargısız infaz yapılmıştı.Büyük çabalarım sonucundada gerçekler ortaya çıkmıştı.Miks,hilton ve miami nin aynı kişi olup olmadıgı konusunda bir bilgim yok,ama benim olayım bu şekildeydi.Yani hata yapılmıştı bana,ben öyle düşünüyorum tabi.Ayrıca başka bir kullanıcının başına gelen olay anlatılırken benimde olaya dahil edilip bu şekilde lanse edilmem takrardan beni rahatsız ettigi için buraya yazıyorum.Birde iki üye kendi hesabını yaktı demişsiniz,ikinci üye kimdi acaba,merakımdan soruyorum??
Sizdekine hata yaptık demeyelim isterseniz. Arkadaşınız sizden albüm yapmasını istemiş siz albümle kalmayıp siteye de onun ağzından onun hesabından mesaj yazmıştınız. Olayı sanki biz büyük hata yapmışız gibi anlatmayın, teknik olarak yapılan bir hata yok. Albüm konusunda yardımcı olacaksanız albümü yapar bırakırsınız gidip sitede mesaj yazmassınız konuyu yarım anlatmayın insanlara !