utandım walla.... tşk ederim copyright, Allah vergisi canım naaaaapiimm....:))) demeyi çok isterdim ama Barış Çakır vergisi benimkiler, o da iyi bişey görüyorsun :))) bence sen de fotolarını koy da biz de bi görelim artık senin güzelliklerini,eminim seninkiler de gayet hoştur, hem şimdi şiş bile olsa sonraki resimlerini de ekleyince karşılaştırma imkanı buluruz.. ben buğün dün çektiğim bi resmi koyucam şu yeni aldığımı söylediğim sadece kumaştan oluşan sütyenli resmimi, arada fark var ilk resimlerime göre, artık şiş ve büyük değiller ama ÇOK ÇOK DAHA DOĞALLAR:) ben de zaten doğal görünsün istemiştim.. büyük göğüs çok derdim değildi, doğal, hanım hanım, bakınca insana var dedirtecek kadar olmasını istemiştim, şu anda da aynen öyleler..
V yaka kazak giyiyorum 2 gündür ve high profile olmama rağmen dekoltemden taşan göğüslerim yok evet ama desteksiz sütyen kullanıyorum, gayet içleri dolgun güzel göğüslerim var ..bu da bana yetiyor.. milletin gözüne girecek de ne olacak,hem ben evli barklı bi bayanım, ayıp ayıp ööölee gözüne gözüne sokar gibippp
işin şakası bi yana , bu arada Altın ve Abcj için inanılmaz heyecanlıyım..
abcj çoktan ameliyattan çıkmak üzeredir.. Altın için ise son 2 saat :/
cuburcum sen ameliyat olmusmuydun olacak misin ?
selam kızlar uzun süredir göğüs ameliyatı için internetten yeterli araştırma yapmaya çalışyordum ancak, ne kadar teknik ve bilimsel konu okusamda işime yaramıyor. Benim tecrübeyle sabitleşmiş cümleler duymaya ihtiyacım varmış :89: Birbirimizi tanımasakta içten ve samimi yazılarınızla bana cesaret verdiniz, hepinize teşekkür ederimni sorum olacak kızlar, yoğun saatler çalışan biriyim ve ameliyat saatini merak ediyorum. tabi kişiden kişiye değişebilir ancak ortamalama kaç saatte olur ve işlerimin başına ne zaman dönebilirm. Bir sorum daha anadolu yakasında ikamet ediyorum ve Dr. Narış bey avrupa yakasında bu durum beni üzdü açıkçası. alternatif olarak bende Doç. Dr. Nzım Çekeş i düşündüm. Operasyonunu Fatih Beyle olan varmı mıdır aramızda yada anadolu yakasında iyi bir uzman önerebilecek , Lütfen kızlar yz geliyoo bikini mevsiminden önce cc lenmem gerekiyoo
selam kızlar uzun süredir göğüs ameliyatı için internetten yeterli araştırma yapmaya çalışyordum ancak, ne kadar teknik ve bilimsel konu okusamda işime yaramıyor. Benim tecrübeyle sabitleşmiş cümleler duymaya ihtiyacım varmış :89: Birbirimizi tanımasakta içten ve samimi yazılarınızla bana cesaret verdiniz, hepinize teşekkür ederimni sorum olacak kızlar, yoğun saatler çalışan biriyim ve ameliyat saatini merak ediyorum. tabi kişiden kişiye değişebilir ancak ortamalama kaç saatte olur ve işlerimin başına ne zaman dönebilirm. Bir sorum daha anadolu yakasında ikamet ediyorum ve Dr. Narış bey avrupa yakasında bu durum beni üzdü açıkçası. alternatif olarak bende Doç. Dr. Nzım Çekeş i düşündüm. Operasyonunu Fatih Beyle olan varmı mıdır aramızda yada anadolu yakasında iyi bir uzman önerebilecek , Lütfen kızlar yz geliyoo bikini mevsiminden önce cc lenmem gerekiyoo
kızlar merhaba...altın06'dan ve abcj'den haberler var..ikisinin de ameliyatı çok iyi geçmiş.. oraletciğim yolda olduğu için onun bilgilerini aktarıyorum " hem altına hem de abcj 'ye 320 cc takılmış ve her ikisi de şu an inanılmaz mutlularmış"..oraletten diğer ayrıntıları öğreniriz..ama kızlar için herşey yolunda..darısı olamk isteyenlerin başına
Altıncım Güzel Kalpli Hoş Sözlü Arkadaşım Çok Şükür İyisin Dularım kabul oldu Bundan Sonra Artık daha SIK görüşeceğiz Ben sana Anlatıyordum Paylaşıyordumbuda O güzel Dekoltene Nazar Boncuğum Selamını Aldım Tatlişkom Öpüyorum tekrar GEÇMİŞ Olsunnn