- Emoji Skoru
- 47.062
- Puanlar
- 798
Orda ev açtıktan sonra sen olursun diye düşünmüştümtamam canm sabah bakar yazarim sana
Aç aç açkölem olcan mi peki
![]()
Kim 5 trilyonluk ev açar be sana? Köle de oluver bi zahmet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orda ev açtıktan sonra sen olursun diye düşünmüştümtamam canm sabah bakar yazarim sana
Aç aç açkölem olcan mi peki
![]()
:76: huhhuuuu, kapışma başşlasıınnnn![]()
![]()
bızde secenek cok tuz ruhu katarız o zamanÇamaşır suyu ile hiç sevmiyorum onu başkasına yolla![]()
varda kankı kaybettım nerde bılmıyorum bulamıyorum cocuguHayır beee acıyı sen cekmiycen anlamindavarsa da gayri meşru veledin haberim yok
![]()
O poğaçalar klima altında mı yenecekAynen ya sabah uyandım Matkap sesi beynimi deliyor resmen. Sinirim zıpladı, klimayı açtım sakinleştim![]()
Şişme gülün suçu ne yazmislar bide tövbe yaaaBak bak![]()
En azından yapacakmış bazıları gibi tembel değilYakar bu becereksiz nevos sonra da çene yapar sizin için uğraştım diye
yalan evin yıkılsınbide etiket yapmış
Aferin yavru kuşum gel öpem seni![]()
nasıl bı sapık cıktın sen ya fantAzilere bakİzliycm![]()
Fantezi amaçlı dedim gızzzOrda ev açtıktan sonra sen olursun diye düşünmüştüm
Kim 5 trilyonluk ev açar be sana? Köle de oluver bi zahmet![]()
Ama o zaman ölürümbızde secenek cok tuz ruhu katarız o zaman
varda kankı kaybettım nerde bılmıyorum bulamıyorum cocugu![]()
O kadar bekletmem merak etme sen. Paketi açtığım gibi hoop mideyeO poğaçalar klima altında mı yenecekSoğur, bayatlar, kurur emeklere yazık olur
![]()
nasıl bı sapık cıktın sen ya fantAzilere bak![]()
bırak nevos ya o anca nuriye bılır baska bısey bılmezEn azından yapacakmış bazıları gibi tembel değil![]()
olmessın merak etme ben kk ya giremeyecegın kadar koyucam sonrada edılıgın benım olacak nihahahAma o zaman ölürüm![]()
Bak Bilemedim şimdi, fantezilerimize o günün atmosferine göre karar veririzFantezi amaçlı dedim gızzz![]()
bırak nevos ya o anca nuriye bılır baska bısey bılmezkocası bıkmıs nuriye yemekten
![]()
hep senın yuzunden heryerde orcun muhabbetı yapıyon ne orcunmus arkadasCarpilcaz farkinda misin![]()
Delibızde secenek cok tuz ruhu katarız o zaman
varda kankı kaybettım nerde bılmıyorum bulamıyorum cocugu![]()
Doğru dedin nevosum pinko çok tembelEn azından yapacakmış bazıları gibi tembel değil![]()
hemde sütlü nuriyeHarbinin kcasi nuriyeyi mi yiyomus![]()
hep senın yuzunden heryerde orcun muhabbetı yapıyon ne orcunmus arkadas![]()